Altlı üstlüyüz mecbur kalıncam yerler illaki olucakKonusmayacagim diyordun az onceki konunda. Konusmazsan bir sey demene gerek kalmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altlı üstlüyüz mecbur kalıncam yerler illaki olucakKonusmayacagim diyordun az onceki konunda. Konusmazsan bir sey demene gerek kalmaz
Mecbur kalmadıkça siz diye hitap ediyorum. Mecburen anne demek zorunda kalmadığım zamanlarda.Kaynanama anne demek istemiyorum. Bana hiç annelik yapmadı. Başka Nasıl hitap edebilirim?
Savaşı kendisi açtı. Bu evde benim sözüm geçer bana uyucaksın halleri, evime ben yokken misafir sokmaları sen kimsin de sorucam demeleri namusuma uzanmaları daha neler. Anneliği hakedicek kişiye anne denir.e sen baştan savaş açıyorsun. sevmeyebilirsin ama sevdiğin adamın annesi olduğu için saygı duymalısın. sana annelik yapmak zorunda değil ki zaten? illa hitap gerekiyorsa herhangi bir komşu teyzeye nasıl hitap ediyorsan öyle hitap et. etmek istemiyorsan da görüsme.
En kötü anneyi nereden biliyorsun ki. Aynı şekilde davranan anneler de var.O bana saygısızlık yapıcak ben ona saygısızlık yapmamak icin bi yerimi yırtıcam. Buna rağmen bana o***pu damgasını yapıştıracak. Pardon ? En kötü anne bile evladına yapmaz bunu sırf evladıyla beni ayırmak için
O bana saygısızlık yapıcak ben ona saygısızlık yapmamak icin bi yerimi yırtıcam. Buna rağmen bana o***pu damgasını yapıştıracak. Pardon ? En kötü anne bile evladına yapmaz bunu sırf evladıyla beni ayırmak için
Sırf laf olsun diye orospu o kız istemiyorum onu bu evde dediği günler çok oldu. Halbu ki asla ve asla eşimin bana bu konuda güveni sonsuz bir erkeğe yan bakmam bile kaynımdan kaçan bi kadınım sadece 7/24 onunla değilim diye 7/24 işini gücünü yapmıyorum diye onunla her yere gitmiyorum diye ve evimin anahtarını ondan aldığım için böyle söyledi beni kaybetti.(kızı da hiç yok bir şey olduğunda ben bakıcam bunun farkında değil.)Bir insan namusa nasıl uzanıyor? (ciddi soruyorum)
Canım kaç gündür yüz yüze bile gelmiyorum ama altlı üstlüym bir binada yarın öbür gün bir araya mecbur geleceğim gün olucak bunun da bilincindeyimEn kötü anneyi nereden biliyorsun ki. Aynı şekilde davranan anneler de var.
Böyle davranıyorsa hitap şekli araman saçma. Görüşmezsin olur biter. Ama bagımsız degilim, eşim arkamda degil, kendi kendimize yetemeyiz yardım alıyoruz onlardan diyorsan ya ayrı yere gideceksiniz eşin arkanda olacak, ya da seni saymayan eşini bırakıp ailene döneceksin.
İçimi bir döksem buraya sayfalar alırKonuyu neden sebebiyle beraber en başta yazmazsınız ki?
Kimse sizin ne yaşadığınızı bilmediği için kendi bakış açılarına göre yazıyor..
Eşin arkandaysa hiç birşey deme. Anne veya teyze.Canım kaç gündür yüz yüze bile gelmiyorum ama altlı üstlüym bir binada yarın öbür gün bir araya mecbur geleceğim gün olucak bunun da bilincindeyim
Sırf laf olsun diye orospu o kız istemiyorum onu bu evde dediği günler çok oldu. Halbu ki asla ve asla eşimin bana bu konuda güveni sonsuz bir erkeğe yan bakmam bile kaynımdan kaçan bi kadınım sadece 7/24 onunla değilim diye 7/24 işini gücünü yapmıyorum diye onunla her yere gitmiyorum diye ve evimin anahtarını ondan aldığım için böyle söyledi beni kaybetti.(kızı da hiç yok bir şey olduğunda ben bakıcam bunun farkında değil.)
peki eşin nasıl yönetiyor bu durumu? seni koruyor mu? sorun bu kadar büyükse eşinin bu durumu çözmesi gerekiyorSavaşı kendisi açtı. Bu evde benim sözüm geçer bana uyucaksın halleri, evime ben yokken misafir sokmaları sen kimsin de sorucam demeleri namusuma uzanmaları daha neler. Anneliği hakedicek kişiye anne denir.
Bazen anne bazen x anne derim..Kaynanama anne demek istemiyorum. Bana hiç annelik yapmadı. Başka Nasıl hitap edebilirim?
Eşim arada kalmaktan canı sıkkın patlamaya hazır Volkan gibi dolaşıyor ortalıkta bu zamana kadar hep beni korudu ama annesi hiç rahat durmuyorpeki eşin nasıl yönetiyor bu durumu? seni koruyor mu? sorun bu kadar büyükse eşinin bu durumu çözmesi gerekiyor
Problem olmadı mı?Ben mecbur kalmadikca hitap etmedim
Mecbur kalinca da x hanim dedim
Tum ictenligimle söylüyorum ki sizi kutluyorum bu tavrinizdan ötürü. Benim gelinim bana ismimle hitap etse hic önemsemem. Hosuma gider.Hatta cocugum olduğunda kardesime teyze,gorumceme hala dedirtmicem. Ismiyle seslensin onlara da. Cevremde.de var teyzesine ismiyle seslenen koca insanlar.bazı kaynanalar gelinin anne demesini ister bunu mecbur görür kendilerini bir halt zannettirsin diye .bazı kaynanalarında umurunda olmaz anne demiş dememiş..bende kaynanayım gelinim bana anne diyor ama umurum değil..adımlada hitap etse hiç önemsemem..ben doğurmadım sonuçta..