anne demek istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi öyle mükemmelki başına ne gelse senden
Öyle güçlerin varsa bir iki isim vereyim onlarıda aldır allasen:-)
Sen bunun resminden bi dart yap kendine arada sinirini atarsın:KK71:

Kayınvalideyede şimdilik anne demeye devam et takılma
O adam ne düşünürse düşünsün
İçinden gelmediği anda zorlanmadan anne sıfatını kaldıracaksın zaten şimdilik zorlama kendini
@Kahve-Kokulu-Kadin :KK39:
:KK200:

zamanında severek anne dediysem şimdide söylemeye devam ederdim alışkanlıklar malesef kolay bırakılmıyor

Selaam yine ben hep ben hep olucam bunu bilin :)

Eşimle ayrıldık ama kayinvalide eski zamanlardaki gibi beni hergün arar sorar sağolsun iyi niyetli olduğunu düşünüyorum..

Aradığında napiyosun ne var ne yok der. Bazen hiç kızım demez kahve der. Bazen de kızım diye hitap eder.

Aramasin da sorun yok ama sürekli aynı muhabbet sabret kadın yuvayi ayakta tutandir vs vs. Artık muhabbetler baymaya başladı. Ayrıldık biz yani neden kabul etmiyorlar anlamış değilim. Oğlu da soyluyormus artık olmayacağını. Neyse asıl mevzu şu

Ben artık efendim anne diye telefon açmak istemiyorum. Anne yerine ne kullanabilirim ki .. çok mu saçma düşünüyorum. Ay gece gece bunu taktım.

Bu arada karşı taraftan sadece kayinvalide arayıp sorar gorumceler hiç aramadi bile. Onlarada ayrı sinir oldum. Onu da başka bigün anlatırım :)
bence şimdilik bozma durumu
sen mesafe koydun diye düşünür birden gerek yok çünkü çocuğunuzun baba tarafından akrabalarına da ihtiyacı var
sizinle mesafe çocukla mesafe anlamına gelebilir şu an
biraz daha bekleyin derim...

Kızlar cildiricam adam açığa alındı onu da benim üstüme atıyor. Benim yüzümden alınmış. Ulan ben mi aldım seni açığa. Hayret bişey ya şeytan diyo çek vur
Size bu kadar ağır suçlama yapan ve yuvayı ayakta tutması gerekenin siz olduğunu söyleyerek oğlunun hatasını kabul etmeyen kişiye anne demenize gerek yok bence.

Kahve bence anne demeye devam et zaten belli bir sure sonra arama sıklıgi da azalir. Sonucta o kadinin da bir sucu yok bu olanlar ex esin ve senin aranda oldu bitti. Ben cok yakin arkadasimin annesine bile x anne diyorum agzim oyle alismis zamaninda simdi teyze diyemiyorum. Anne demek zoruna gitmiyorsa eger oylece devam et gitsin sonucta hala oglunun babaannesi.

Şahsen ben boşansam anne demem.. Sizli bizli konuşuru. Şuanda da anne demek istemediğimde siz li bizli konuşuyorum ama ben hiç laubali olmadım onlarla o yuzden kolay

Vefalı kadınmış kimisi düşman kesilir arkasından türlü dedikodular çıkartır bence bu rahatsız olunacak bir mevzu değil aksine bagları koparmıyor belki de bir ihtiyacın bir sıkıntın olursa halen yardım eli uzatmaya hazır. İlle de anne demem diyorsanız -ki bence sizi hâlâ seven bir yaşlı bayan için bunu çok görmeyin- x hanım teyze kibar bir söylemdir. Eşiyle ayrılıp kayınvalidesiyle kendi annesi gibi görüşen insan çoktur bir zararı da yoktur. Belli ki sizi kızı olarak görmüş.

İsminin yanına anne ekleyin Elif anne Suzan anne gibi.O zaman olur. İşkenceye dönüştüyse de telefonu bazen acmayin.Istediginizde geri dönüş yaparsınız.boylelikle mesafe oluşur.

Takmakta haklısın. Ama eşinden ayrılsan bile eşin anne babası Allah katında anne baban gibi. Sana destek olmuş muhabbetimiz iyi diyorsun. Bende ayrıldım kv yüzünden bozuldu yuvam. Şeytanın ortağı diyorum arkasından.
Yani anne var, kv var, şeytanın arkadaşı var.... Var da var..
Aman ya aklıma yine şu salak kadın geldi. Midem bulandı. Ööüğt.

Telefonu efendim diye aç,laf arasında da anne lafını geçirme zaten bir zaman sonra aramasi kesilir anlaşilan annenin hala sizden umudu var

Torunuyla konuşmak için hiç aramadi beni öyle denk gelirse ver konusayim diyor. Genelde arar nasilsiniz duzeldiniz mi der yok anne derim. Olsun kızım zamanla düzelecek diyor. Annneee diyorum. Bu kez de aglamaya başlıyor. Ben başka gelin istemiyorum sen benim evladimsin diye. Dayanamıyorum.
aslında kötü niyetli değil bence anne demeye devam etmende sorun yok ama istemiyorsan deme tabiki. yerine isim bolmak zor ama. x teyze ye geçersen de bozulur gibime geldi.

Allah korusun ben olsaydım diye düşündüm
herhalde yine anne derdim
sizin kvde de hassas kadın belli benimki gibi de iyiyse kırmak olmaz diye düşündüm
bişey olmaz dersen kahve zaten zamanla aramayacaktır..

Aklıma öyle bir geçer zaman ki geldi, cemile de anne diyordu.

Eğer ilişkiniz çok kötü değilse, yani kadın iyi birisiyse bence sorun yok, ama siz çok rahatsız oluyorsanız hitap cümlesi kullanmamaya dikkat edin. Telefonu açınca efendim deyin sizli konuşun, zaten ayrılık olayı gerçekleşince çok fazla aramaz sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X