Durumunuz zor atanmaya çalışmak özelde iş bulup kendiniz gibi kızlarla ortak bir eve çıkıp başka bir yerde yeniden hayat kurmak.Bu kaos evinden ayaklarınız üstünde kimseye muhtaç olmadan gitmek ...Kızlar selam.Ben 25 yaşında henüz atanmamış bir öğretmenim .Yüksek lisans yapıyorum. Annem o kadar memnuniyetsiz ki tezim için okumam olduğunu bile bile yaptığım temizlikten memnun olmuyor .Herkese şikayet ediyor . Bir olay oluyor benden cıkartıyor .Oğlularına laf ettirmiyor .Kendine bunak iftirası atan oğluna bile birsey yokmuş gibi davrandı .Bir de beni manipule ediyor .Ben ölürsem ortada kalırsın /insallah ölürüm de seni mani mani oynatsınlar diyor .Geldi yemek yediğim sofrayı başıma geçirdi .Kızlar bıktım artık .Bir de atanınca her ay çeyrek istıyormuş şaka gibi .Psıkolojik destek alıyorum zaten .Ama yeter cidden .Ben hangi biriyle ugrasayım ?Sevgiliden zaten yüzüm gülmedi Allah ona da sorsun .Aile deseniz böyle . Nolur fikir verin .Öl /geber diye beddua edıyor.Ortada hiçbirsey yok .Fikir verir misiniz ?
İnşallah atanır kurtulursunKızlar selam.Ben 25 yaşında henüz atanmamış bir öğretmenim .Yüksek lisans yapıyorum. Annem o kadar memnuniyetsiz ki tezim için okumam olduğunu bile bile yaptığım temizlikten memnun olmuyor .Herkese şikayet ediyor . Bir olay oluyor benden cıkartıyor .Oğlularına laf ettirmiyor .Kendine bunak iftirası atan oğluna bile birsey yokmuş gibi davrandı .Bir de beni manipule ediyor .Ben ölürsem ortada kalırsın /insallah ölürüm de seni mani mani oynatsınlar diyor .Geldi yemek yediğim sofrayı başıma geçirdi .Kızlar bıktım artık ben stres topu değilim .Bir de atanınca her ay çeyrek istıyormuş şaka gibi .Psıkolojik destek alıyorum zaten .Ama yeter cidden .Ben hangi biriyle ugrasayım ?Sevgiliden zaten yüzüm gülmedi Allah ona da sorsun .Aile deseniz böyle . Nolur fikir verin .Öl /geber diye beddua edıyor.Ortada hiçbirsey yok .Fikir verir misiniz ?
Nereye kaçabilirim ki ? Ayrı eve de izin vermezler .Anlattıgın gıbıyse Annen sorunlu kac kurtar kendını.
İzin vermezler ayrı eve asla .Abimln ayrı evi var sadece o gidebilir o erkekDurumunuz zor atanmaya çalışmak özelde iş bulup kendiniz gibi kızlarla ortak bir eve çıkıp başka bir yerde yeniden hayat kurmak.Bu kaos evinden ayaklarınız üstünde kimseye muhtaç olmadan gitmek ...
İşinizi sağlama alır bütün düzenlemeleri onlardan habersiz hallederseniz izin almanıza gerek yok.Artık küçük kız çocuğu değilsiniz.İsteseler hemen bir kısmet bulup başınızı bağlarlar sizden izin falan istemezlerİzin vermezler ayrı eve asla .Abimln ayrı evi var sadece o gidebilir o erkek
Var da baskın olan annemBabanız yok mu? Annenizin bu dengesiz davranışlarına bir dur desin.
Yaparlarsa bedelini öderler .Onu yapamazlar .Ama ayrı evin imkanı yok .Elin adamına da güvenip evlenememİşinizi sağlama alır bütün düzenlemeleri onlardan habersiz hallederseniz izin almanıza gerek yok.Artık küçük kız çocuğu değilsiniz.İsteseler hemen bir kısmet bulup başınızı bağlarlar sizden izin falan istemezler
Zaten elin adamına güvenin demedim özel okullara ( başvuru tarihleri bitmiştir) başvurun kendiniz gibi çalışan ortak ev tutmak isteyen kızlarla eve çıkın dedimYaparlarsa bedelini öderler .Onu yapamazlar .Ama ayrı evin imkanı yok .Elin adamına da güvenip evlenemem
Yok genel dedim evliliği .Bunlar ona da karşı .Kızdan emanet olmazmışZaten elin adamına güvenin demedim özel okullara ( başvuru tarihleri bitmiştir) başvurun kendiniz gibi çalışan ortak ev tutmak isteyen kızlarla eve çıkın dedim
O ne demek ? İlk defa duyuyorum....Yok genel dedim evliliği .Bunlar ona da karşı .Kızdan emanet olmazmış
Evet kız çocuğu birine emanet edilmezmiş yani.Bu kız bile olsaO ne demek ? İlk defa duyuyorum....
Ayyy gögüm kendileri ALLAH'IN onlara emanet ettiğini güzel koruyormuş gibi birde büyük büyük laflar ediyorlar ....Evet kız çocuğu birine emanet edilmezmiş yani.Bu kız bile olsa
Aynen öyle .Zaten kendini bilen insan kendine zarar gelecek şeyler yapmaz.Ayyy gögüm kendileri ALLAH'IN onlara emanet ettiğini güzel koruyormuş gibi birde büyük büyük laflar ediyorlar ....
Nereye kaçabilirim ki ? Ayrı eve de izin vermezler .
İşe yarar mı dersiniz ? Sebebi olacakmışım öyle diyorÇözümü erkek kardeşiniz bulmuş işte. Sizde onun gibi davranın, asla yüz vermeyin bir nebze düzelecektir. Kaosu seven böyle anneler genelde güçlü davranırsanız itaat etmeyi de severler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?