ANNE DERDİM

İşe yarar mı dersiniz ? Sebebi olacakmışım öyle diyor

onunla çok tartışmaya girmeden umursamayıp yüz vermeseniz tam düzelmezse de biraz geri duracaktır. Ona "bunak" diyen oğlu sebebi olmuyorsa sizde olmazsınız. Yaptığı hataları yüzüne vurun, mesela oğulları ile sizin aranızda ayrımcılık yapıyorsa bunu yüzüne söyleyeceksiniz. Yaptığınız işi mi beğenmiyor kendi yapsın. Son olarak onun duygusal yükünü siz çekmeyin.
 
Kendisinin belinde platin var .Ama yaptığım şeyi de beğenmiyor.Cidden oğlu sebebim olmuyorsa ben neden olayım ki ? Eve giriş çıkış saatım belli / arkadaşlarım belli .Ben benden memnun olmayacakları bir evlat da değilim yemin ederim.Hep diyorum kapat cenenı diyor .Bela okuyor bana .Sessiz kalınca da onu kaale almadığımı düşünüp bugün ki gibi kafama sofra gecirıyor.
 

Babanız yok mu? Babanıza bize anlattığınız gibi anlatın. Ve babanızla aranızı iyi tutmaya çalışın.
 
Ben olsam tercihleri kontrol ettikten sonra degistirirdim.21.tercihr atanmisim derdim göster deseler kavga çıkarır göstermezdim.baska yere görmediğiniz surece kurtulamazsiniz.bunu göze alın ve kaçın ordan
 
Zor gercekten. Evliligi bir cozum ya da kacis olarak gorurseniz sonra daha beter hayal kirikligina ugrarsiniz bence. Yazdirmadilar diyorsunuz ama ne yapip ne edip kacmaya bakin bence. Zorunlu gorev vs diyip kandiramaz misiniz? İnsanlar gizli gizli tercih sonucu degistiriyor. İlla bir yolu bulunur. Ayrica annelerin ogullariyla olan su sacma sapan iliskileri cok gozume batmaya basladi sitede okudugum 3 aile konusunun 2 sinde anneler ogullarina toz kondurmuyor sinir bozucu cidden.
 
Yazdirmadilar ne ya yazip gideceksin sehir disina
 
Böyle aklı başında çocuklara da akılsız aile denk geliyor üzülüyorum cidden. Herşeye evet demeyin zaten desenizde memnun olmuyor biraz hayır demeyi öğrenin anne diye her zaman haklı olmuyor
 
Bu ülkede ne kadar çok manyak aile var ya. Bildiğin aile terörü. Annen tipik oğlan sevdalısı bir yurdum annesi. Kendinizi oğullariyla kıyaslamayın, onlar kayıtsız şartsız sevilirler. Sizi bunaltmak için öleyim tarzı konusuyor. Bu olme meselesi de annelerin ağzında sakız oldu. Bir an önce atanmaya bakın yada iş bulun. Çeyrek vs. vermeyin. Çalıştığınız para sizindir, kendi çalışıp alsın kendine çeyrek.
 
O birikim için istıyormuş .Ben çok para harcarım birikim yapamaznıpım .Bu cümleleri oğluna demiyor
 
O birikim için istıyormuş .Ben çok para harcarım birikim yapamaznıpım .Bu cümleleri oğluna demiyor
Yalan kardeşim inanma. Parayı kazanan sensin. Kazanırken aklın var da harcarken mi aklın yok. Bir verdin mi elini kolunu geri alamazsın. Sanki o parayı verimli bir yere harcayacak. Muhtemelen senin paranla abinleri besleyecek. Sen çalışırken bu kadar tepene binen insan çalışman sonucu getirdiğin paradan da uzak dursun. Annen cahil cuhela bir kadın. (İnşallah seni kirmamisimdir) Bu gerçeği ne kadar çabuk kabul edersen o kadar kolay kurtulursun.
 
Olsun yine de öyle demeyin anneme/hiçbir anneye lütfen
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…