Evde ayna karsisinda pratik yap kuzum diye diye alisirsin kendi öz annelerimiz bile bize neler neler yapiyor yine anne diyoruz de gitsin kafanda buyutme benceKızlar eşimle 6 yıllık bir sevgililik döneminden sonra evlendik. Bu süreçte ailesiyle de çok önceden tanıştım ve sürekli kayınvalideme teyze diye hitap etmeye öyle alışmışım ki anne diyemiyorum. Kendisine kırıldığım bazı şeyler de olmuştu evlilik sürecinde ama çok büyütmedim evlilik dönemimizde de bana karşı gerçekten anne gibi davranıyor yine hoşuma gitmeyen bazı şeyler var ama büyütülecek şeyler değil asıl sorunum anne diyememek nasıl alışacağım lütfen bi yol gösterin.
Hitap kullanmamaya çalışıyorum aynı şekilde onda da zorluk yaşıyorum. Anne baba demeye başlarsam ikisine de aynı anda başlamam lazım.Kp ye de baba demiyorsunuz o zaman? Ona nasıl sesleniyorsunuz?
yani aslında zoruma gitmelik de değil annemden başkasına anne demem gibi bi durumum da yok sadece çıkmıyor ağzımdan utanıyor muyum teyze demek alışkanlık mı yapmış bilmiyorum ama aşmam lazım sanırım isim+ anne demekle başlayacağım.Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.Ben 1.5 sene nisanlilik doneminde bi sekilde hitapsiz atladim
Dugün günü anne demeye başladım
Ha kv iyidir aramiz da iyidir ondan olsa gerek zoruma gitmedi anne demek
Annemle aramda kuvvetli bir bağ olmamasindan mütevellit de olabilir
Hitap kullanmamaya çalışıyorum aynı şekilde onda da zorluk yaşıyorum. Anne baba demeye başlarsam ikisine de aynı anda başlamam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?