Anne evinde 3 ay

ezraaaa

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
79
96
18
31
Kizlar merhaba eşim kitapcı ve sezonları var yani sabah 7 gece 3 evde tek kalmaktan korkuyorum 2 yaşında oglum var . Annem kış boyunca cagırıyor 3 5 ay orda gecen kişta kaldim biraz kendimi hizmetci gibi hissediyorum ve oglumla ayni anda yoruluyorum bu annemin evi icin degil sadece genel olarak kendi evimde yaptigimi ordada yaparim skntı yok ama hesap sorulmasi yada rica degilde emir olarak soylenmesi beni kiriyor . Birde dedem var kendi evinde ayni binada annemlerle babannem vefat etti birde ora var yani yemek 10 kisilik kadar olacak aslinda sikinti oda degil ustesinden gelebilirmiyim kendimi strese sokarmiyim diye korkuyorum maddi rahatlariz aslinda dogalgaz faturasi en az 200 geliyor zaten bu fedakarligi yapmalimiyim esim israr etmiyorum ama biliyorumki rahatlayacak oda oraya gelecek is cikisi

Ben bu "evde yalnız kalamıyorum" durumunu hiç anlamadım hiç de anlamayacağım. Evlenmişsiniz çocuğunuz bile var ve hala evde yalnız kalamıyorsunuz diye aylarca annenizin evindesiniz... Sizce bu böyle bir ömür sürer mi? Ne zaman evde yalnız kalabilecek duruma geleceksiniz mesela bir öngürünüz var mı? Evlilik sizce bu mu? Hayır gerçekten meraktan soruyorum.

kitapçı derken yayıncı vs mi eşiniz yoksa bildiğimiz kitapçı mı? kitapçı dükkanı varsa gece 3 e kadar pek iş sürmez

Hem hizmetci gibi olmak istemiorum hem de faturalardan kurtulmak azcik rahatlamak istiyoruz ... her rahatin bi rahatsizligi var sen yazarkende aciklamissin zaten eger o evde yemek icmek isinmak vb giderlerin karsilaniyorsa sende o evin kiziysan normal yani ne diyecek surekli rica ederim yap ay lutfen filan mi ... zaten aradaki sinir kalkiyor 3 ay ayni evin icinde kalmaktan bahsediyoruz bence bublara takilmayi gecmissin sen ...

yazları ailemin yanına yazlığa gidip max. 2 hafta kalıyorum, ev 3 katlı ve benim katımda kimse yok, ev işi yapmıyorum, yemek bulaşık v.s. bütün gün ya bahçede ya plajdayım, buna rağmen 2 haftadan fazla kesintisiz kalamıyorum. 3 ay çoook uzun.

Bi de bir korkarsin
Iki korkarsin
Nedir yani ?
Evi mi tasliyolar
Hirsiz evin onunde mi geziyo anlamadim ki ?
Bi de ne kitabi satiyo bu esin gece uclere kadar ?
Her gun 4 saat mi uyuyo

Matbaada sezon işi var kizlar 3 senedir ayni evimin ilerisinde arsa var ve icip bagiranlarla dolu korkum kendim degil çocugum balkona cıkmak istiyor ve 2 yasinda anlamıyor hayirdan silah atıyorlar gece 1 ve 4 arasinda genelde hep ordalar maganda dolu ve yani ve biz oraya gittigimizde birseylerin ucundan tutariz mesela eve erzak aliriz yada faturalardan ustleniriz asalak degiliz yeyip icip yatmayiz ben isten gocunmuyorum mesela ablam yemek yapmadinmi yaaa boş bos yattinmi demesi gibi onun yerine yemek varmi ablam diyebilir

Evinizi değiştirmek iyi fikir olabilir, annenlere yakın bir ev tutarsınız. Emin ol annenlerde kalmak çözüm değil. İnsan eti ağırdır derler, aynı evde olmaz, normalde bekar olsanız ablanızın söylediği şeye takılmazsınız belki ama şimdi zorunuza gidiyor, çünkü herkes evli ve herkesin kendi evinde olması gerekiyor

Benim Esim de mesleği ggereği çoğu gece evde yok bazen günlerce gorusemiyoruz hic korktugumu fln hatirlamam sadece esimi özlüyorum annemin evindede evlendikten sonra uç gündenfazla kalmadim he cok uzagimda olsaydi maksimum bi hafta on gün kalirdim bence evinizi benimseyin o kadar uzun anne evinde kakmayin zaten sorunlariniz da varmis onlar da ortadan kalkar

kitleyin kapınızı birşey olmaz, kışın zaten soğuk olur. Olmadı kitleyi kapıyı, kolunu çıkartın "bozulmuş, açılmıyor" diyin çocuğa. Tehlikeli bir yer olabilir kaldığınız semt de Allah korusun, biri eşiniz evdeyken silahla gelse eşiniz ne yapabilir ki? ben hastalık olmadıkça gitmem evimden başka bi yere.

Cocugunuz evinizden baska yerde duruyorsa ne mutlu benim oglum hicbir evde duramiyor 3 ay kendi yazligimizda kalamiyoruz 2.5 yasinsa
Bence daha guvenli bir muhitte oturun evinizde olun
Bende hic anne evine gidip yiyip icip yan gelenlerden olamiyorum buda ayri bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…