Matbaada sezon işi var kizlar 3 senedir ayni evimin ilerisinde arsa var ve icip bagiranlarla dolu korkum kendim degil çocugum balkona cıkmak istiyor ve 2 yasinda anlamıyor hayirdan silah atıyorlar gece 1 ve 4 arasinda genelde hep ordalar maganda dolu ve yani ve biz oraya gittigimizde birseylerin ucundan tutariz mesela eve erzak aliriz yada faturalardan ustleniriz asalak degiliz yeyip icip yatmayiz ben isten gocunmuyorum mesela ablam yemek yapmadinmi yaaa boş bos yattinmi demesi gibi onun yerine yemek varmi ablam diyebilir
Ay allah aşkına iki yaşında çocuk var evde neyden korkuyosunuz? Eğer gaz parasını düşünüyosanız da tek oda kullanırsınız. Anne evi de olsa hizmetçi olmanıza gerek yok. Yalnız kalmamak için harcayacağınız enerjiyi bence kişisel gelişiminize harcayın böylece evde canınız da sıkılmaz.Kizlar merhaba eşim kitapcı ve sezonları var yani sabah 7 gece 3 evde tek kalmaktan korkuyorum 2 yaşında oglum var . Annem kış boyunca cagırıyor 3 5 ay orda gecen kişta kaldim biraz kendimi hizmetci gibi hissediyorum ve oglumla ayni anda yoruluyorum bu annemin evi icin degil sadece genel olarak kendi evimde yaptigimi ordada yaparim skntı yok ama hesap sorulmasi yada rica degilde emir olarak soylenmesi beni kiriyor . Birde dedem var kendi evinde ayni binada annemlerle babannem vefat ettibirde ora var yani yemek 10 kisilik kadar olacak aslinda sikinti oda degil ustesinden gelebilirmiyim kendimi strese sokarmiyim diye korkuyorum maddi rahatlariz aslinda dogalgaz faturasi en az 200 geliyor zaten bu fedakarligi yapmalimiyim esim israr etmiyorum ama biliyorumki rahatlayacak oda oraya gelecek is cikisi
Benim kayınvalidem kendimi bildim bileli evde tek kalamaz,kocası şehir dışına çıkınca bize gelir kalmaya ,hatta geçen kayınpeder 23.30 da gelmiş eve, çok korkmuş,evi de istanbulun en nezih semtlerinden birinde ,yani asayişle ilgili çok sıkıntının olmadığı bir yer, ömür boyu sürüyo bu evde tek kalamama korkusu ,huy gibi bişi galibaBen bu "evde yalnız kalamıyorum" durumunu hiç anlamadım hiç de anlamayacağım. Evlenmişsiniz çocuğunuz bile var ve hala evde yalnız kalamıyorsunuz diye aylarca annenizin evindesiniz... Sizce bu böyle bir ömür sürer mi? Ne zaman evde yalnız kalabilecek duruma geleceksiniz mesela bir öngürünüz var mı? Evlilik sizce bu mu? Hayır gerçekten meraktan soruyorum.
Matbaada sezon işi var kizlar 3 senedir ayni evimin ilerisinde arsa var ve icip bagiranlarla dolu korkum kendim degil çocugum balkona cıkmak istiyor ve 2 yasinda anlamıyor hayirdan silah atıyorlar gece 1 ve 4 arasinda genelde hep ordalar maganda dolu ve yani ve biz oraya gittigimizde birseylerin ucundan tutariz mesela eve erzak aliriz yada faturalardan ustleniriz asalak degiliz yeyip icip yatmayiz ben isten gocunmuyorum mesela ablam yemek yapmadinmi yaaa boş bos yattinmi demesi gibi onun yerine yemek varmi ablam diyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?