• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne evinden kopamayan gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3nity
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
erkekle kadin arasinda cok ince bi ayar var evet bu bir erkek olsaydi kesinlikle gitmesin derdim cunku cogu kaynana oğlunu dolduruyor malesef.ama sanmam ki bir kiz annesi kizini dodursun ve yuvasını dagitsin.ayrica bu kizin ailesi evliliginde sorun yaratmiyorki.yada bahsetmemissin.
Çok tekrarlı yazdım :) bir daha yazayım,
Arkadaşlar 25 yaşındaki kadını kimse eve bağlayamaz.
Değil görümcesi olarak ben, kardeşim de yapamaz.
Üzerine kapı kilitleyecek değiliz
Ama defalarca yazdım, bunun sonuçları da var.
Kocası evde yokken ne yaptığı ilgilendirmez demekle aynı şey değil.
Kız evin içinde olan biten herşeyi ailesine anlatıyor.
Korunmayı bırakmışlar, söylemiş, İlk ay gebelik testini bile orada yapmış. Sonra hamile kalana kadar her testi de..
Kardeşime göre bunlar normal değil.
Bana göre de değil.
Ben evli bir kadın olarak annemi ilgilendirdiğini düşünmüyorum ne zaman nasıl korunduğumun.

Kardeşimin işinde ters giden bir şey olmuş, paylaşmış eşi ile canım sıkkın diye ertesi gün kayınpederi arayıp akıl vermiş...
Yapmayın Allah aşkına, kim ister bu denli evinin başka birilerine taşınmasını?

Evlerinde yemek pişmiyor, 3 yılda iki kere biz gitmişiz, 2 kere kendi ailesi gelmiş, 1 kerede arkadaşları gelmiş.
Toplamda 5 kez misafir agırlamışlar.

Haftasonu temizliğe gitmesin diye kadın tutalım gelsin temizlesin evi demiş, haftada 1-2 gün evde sabahtan akşama kadar kadın beklemek istememiş..

Yine de kimine göre normal gelebilir, bize göre değil.. eğer bu denli normalse gerçekten söyleyeyim sıkmasın çocuk canını..

10. Sayfada biraz daha toplu şöyle yazdım sorunları...
Daha başka da ara sayfalarda var ama artık geri donup toparlayamayacagım..

Siz şimdi yorumunuzda demişsiniz ki ;evde olup bitenin yetiştirildiği bir kayınvalide ....e bu durumda da siz de olup bitenin yetiştirildiği görümce oluyorsunuz .kardeşiniz gelip size herşeyi anlatmış ,yorumlarınıza bakınca da yüzeysel değil gayet de ayrıntılı anlatmış gibi görünüyor .sizin bu kadar dahil olmanız da hoş değil bence .
Ama bence çok bunalınca derdini paylaşmakla,olan biteni günlük aktarmak farklı şeyler.
Tatile gittiğim bir yerde bir kadınla tanışmıştım.Kızının evli olduğunu vs anlattı.
Bebeği varmış."İlk geceden hamile kaldı ,:olamaz:evliliğinden birşey anlamadı,anne insan kocasını;)nasıl özlüyor bilsen diyor kızım":KK57:,bunları eşimin yanında sözde sesini alçaltarak söyleyiverdi.O utanmadı eşimden,ben utandım:olamaz:
Bazı insanların özel kavramı yok.
Dert paylaşmaksa çok başka birşey...

10. Sayfada biraz daha toplu şöyle yazdım sorunları...
Daha başka da ara sayfalarda var ama artık geri donup toparlayamayacagım..
Su toparladiginiz mesajiniz korkunc ya. Nice evlilikler bitiyor bu sekilde. Bu kiz kac yasinda? Kardesiniz cok cok hakli bu aileye dert anlatma konusunda. Hele hele esinin sorunlari ve cinsellik, tartismalardan cok cok daha mahrem konular bence. Bebek sebebiyle gelip aksamlara kadar kalmaz bu seferde annesi umarim.

Siz şimdi yorumunuzda demişsiniz ki ;evde olup bitenin yetiştirildiği bir kayınvalide ....e bu durumda da siz de olup bitenin yetiştirildiği görümce oluyorsunuz .kardeşiniz gelip size herşeyi anlatmış ,yorumlarınıza bakınca da yüzeysel değil gayet de ayrıntılı anlatmış gibi görünüyor .sizin bu kadar dahil olmanız da hoş değil bence .
Yoook emin olun konu sahibinin bildikleri kızımızın anasının bildiklerinin yanında devede kulak bile değildir, emin olun :deli:

Ha konu sahibinin müdahil olması doğru değil o ayrı, müdahale etme hakkı olmadığını kendisi de söylüyor zaten.

Su toparladiginiz mesajiniz korkunc ya. Nice evlilikler bitiyor bu sekilde. Bu kiz kac yasinda? Kardesiniz cok cok hakli bu aileye dert anlatma konusunda. Hele hele esinin sorunlari ve cinsellik, tartismalardan cok cok daha mahrem konular bence. Bebek sebebiyle gelip aksamlara kadar kalmaz bu seferde annesi umarim.

22 yaşında evlendiler, 25 yaşındalar.
Öyle olmayacağını umuyorum; 2 kızı daha var, onlar da bu şekilde her gün annelerine gidiyorsa gelemez diye düşünüyorum.
Ama onların durumunu bilmiyorum tabiki. Benimki sadece temenni.

erkekle kadin arasinda cok ince bi ayar var evet bu bir erkek olsaydi kesinlikle gitmesin derdim cunku cogu kaynana oğlunu dolduruyor malesef.ama sanmam ki bir kiz annesi kizini dodursun ve yuvasını dagitsin.ayrica bu kizin ailesi evliliginde sorun yaratmiyorki.yada bahsetmemissin.
Kızlarını doldurup yuvalarını dağıtan kız anneleride var maalesef.Hatta bizzat şahit olduklarımda var bir tanesi hele çok pişman annesine uyduğu için ama iş işten geçti artık.

Niye annemiz evinden kopalim yanliz her gun her gun annesine gitmekten sikilmiyor mu. Onu anlamadim ne bileyim insan evde keyf yapmak ister kitap okumak istedigin takilmak varken:KK51::KK55:

22 yaşında evlendikleri için sanırım. iş güç yok. kendini geliştirmek yok. çocuktan önce planlanacak şeylerdi bunlar artık geç

Çok tekrarlı yazdım :) bir daha yazayım,
Arkadaşlar 25 yaşındaki kadını kimse eve bağlayamaz.
Değil görümcesi olarak ben, kardeşim de yapamaz.
Üzerine kapı kilitleyecek değiliz
Ama defalarca yazdım, bunun sonuçları da var.
Kocası evde yokken ne yaptığı ilgilendirmez demekle aynı şey değil.
Kız evin içinde olan biten herşeyi ailesine anlatıyor.
Korunmayı bırakmışlar, söylemiş, İlk ay gebelik testini bile orada yapmış. Sonra hamile kalana kadar her testi de..
Kardeşime göre bunlar normal değil.
Bana göre de değil.
Ben evli bir kadın olarak annemi ilgilendirdiğini düşünmüyorum ne zaman nasıl korunduğumun.

Kardeşimin işinde ters giden bir şey olmuş, paylaşmış eşi ile canım sıkkın diye ertesi gün kayınpederi arayıp akıl vermiş...
Yapmayın Allah aşkına, kim ister bu denli evinin başka birilerine taşınmasını?

Evlerinde yemek pişmiyor, 3 yılda iki kere biz gitmişiz, 2 kere kendi ailesi gelmiş, 1 kerede arkadaşları gelmiş.
Toplamda 5 kez misafir agırlamışlar.

Haftasonu temizliğe gitmesin diye kadın tutalım gelsin temizlesin evi demiş, haftada 1-2 gün evde sabahtan akşama kadar kadın beklemek istememiş..

Yine de kimine göre normal gelebilir, bize göre değil.. eğer bu denli normalse gerçekten söyleyeyim sıkmasın çocuk canını..
Bana gorede normal degil benim esim makyjima gezmeme tozmama karismaz ama hergun aneme gitsem bkkla dahi cikarmz

Bu gelin asla normal değil.
Bizim sinsi yengenin bir tık altı. :110:

Simdiki kizlar oyle maalesef ben de evimi ailemi seviyorum ama evlensem zirt pirt kapiyi calmam kaldi ki ben calsam bile annem evine alis der sacma buluyorum bence kardesiniz de kendi ailesine gitsin her aksam

Evlenmeseymiş...
Annesi de kızım gelme hergun az da evini, yerini, yurdunu bil demiyor demek..:KK51:

Hergun gitmesi bana gorede fazlaa ama yanlis goremiyorum.
Bu konuyu erkeklerin annesine gitmekle nasil bir tutarsiniz anlamadim.
Istisnalar haric kaynananin evine hizmet edilmek icin gidilmesi bekleniyo ve tavirlar istekler degisik bu yuzden gelinler mesafeyi tercih ediyo.
Kizlarin anneleri onlari kocalarina karsi doldurmuyo(anneniz icin degil genel)
Buutun gun evdeymis cocuguda ozaman yokmus ve gidip esi gelmeden geri geliyormus bunun neyi tuhaf ki ben de bunu anlamadim.
He bana kalirsa ben ne hergun anneme giderim ne de kaynanaya hizmete..

anne evine her gün gidilmez kocası her gün annesine gitse burada bunun yanlış olduğunu herkes onaylardı
karı-kocanın özel hayatı yok içinde kızın ailesi var genelde böyle çiftler çocuklar büyüyünce nboşanmayla sonuçlanıyor erkekte ev hayatına adapte olmuyor kız evde dahi bir kap yemeği pişiremiyor kendi yuvasının sıcaklığı yok kız tembel ve bencil

anne evine her gün gidilmez kocası her gün annesine gitse burada bunun yanlış olduğunu herkes onaylardı
karı-kocanın özel hayatı yok içinde kızın ailesi var genelde böyle çiftler çocuklar büyüyünce nboşanmayla sonuçlanıyor erkekte ev hayatına adapte olmuyor kız evde dahi bir kap yemeği pişiremiyor kendi yuvasının sıcaklığı yok kız tembel ve bencil

Evine alişamamis. Ben anama da gitsem, 5 yildizi otele de gitsem evimdeki rahatim hic biryerde olmugor. Bir yerden sonra evimi ozluyorum

Dediklerinizde haklı olabilirsiniz ama bunun sonuçları oluyor.
Otel gibi kullanılan, bir kap yemeğin pişmedigi, misafir ağırlanmayan bir ev,
Evin içinde olan bitenin yetiştirildiği kayın aile,
Asosyal, arkadaşı olmayan bir eş,
Haftanın 6 unu calısıp, 1 gününün yarısını da 3 yıldır her haftasonu temizliğe ayıran adam.
Ki temizliğe yardımcı bulalım dediğinde evde kadını beklemek istememiş kız..

Belki de aile yapılarımız farklı diye biz anlamıyoruzdur...
Ee tabi buralarda cok hakli... esiyle konusmamis mi ? Belki cocuktan sonra annesi gidince durum degisir

bu böyle gider.. bir kız arkadaşım var aynen böyle.. 2 bebeği var onlara da kız kardeşleri bakıyor, kardeşleri de yılmış halde artık.. ama her sabah taksiye biniyor, annesine geliyor, çoğu gece de orada kalıyor.. eşi de olayı çözmüş, o da eve gelmiyor dışarıda takılmaya başlamış.. öyle gidiyor bakalım şimdilik..

ya aslında kadınlar eşlerini böyle forumlarda anlatıp rahatlıyor da ben eşinden ve onun ailesinden rahatsız çok koca da tanıyorum.. bence onların oranı kadınlarınkinden fazla..

Back
X