ANNE EZİYETİ

Konunuzu okuyunca bir tuhaf oldum sizin yıllar önceki çocukluğunuz şuan tam karşı komşumun kızı..kadının çocuğuna yaptıklarından dolayı artık kendisinden nefret etmeye başladım.buyuk kızı beş yasindayken ikiz bebekleri oldu..anne resmen bebeklerin hıncını,bakmanın ağırlığını büyük kızı döverek çıkarıyor.cocugu banyoya kilitlemiş karanlıkta aglatmis..buna benzer enteresan şeyler.bebeklere sevgiyle bakıyor ama bu kıza hep sen ablasın,sen buyuksun lafları..ben ileride bu kızın travma yaşayacağını düşünüyorum.cok uyardım kızdım komşuma yinede etkili olmadı.cahil bir insan.bu arada çocuğun özgüveni yaşadıklarına göre baya yüksek.baska çocuk olsa dayanamaz çok güçlü ve mutlu olmayı bilen bir çocuk.
İyi niyetiniz güzel ama bu yaklaşım onu engellemez ki. Çok ciddi bir sorun var ortada. Neden ciddi ciddi polise şikayet ederim demiyorsunuz ve hatta devam ederse etmiyorsunuz?

Merhaba herkese:KK3:bilmem nereden nasıl başlasam size nasıl anlatsam. Şu an evliyim çocuklarım var rabbim acılarını göstermesin. Eşim de iyi çok şükür... ama bu benim peşimi bırakmayan eskiden yaşadıklarım ah bu geçmiş ah...ben ergenliğe kadar tek çocuk büyüdüm her şey olması gerektiği gibiydi. Sonra iki tane daha kardeşim oldu. Ve benim eziyetlerim başladı ta ki evlenene kadar😔😥 annem ne dayaklarını yedim. Hastanelik bile oldum. Evde misal bardağı ordan alıp oraya koysam suç. Kafamda oklava bile kırdı daha ne söyleyim ben size. Babam ah babam canım babam. Onu da doldururdu bana karşı hep. Kızı değil düşmanıydım ben onun. Saçlarımı çok yolardı avuç avuç biliyomusunuz ben şimdi KIZIMIN SAÇLARINI TARAYAMIYORUM.canı acır saçları kopar diye😥😥😥😥😥 Komşular hep acır gözlerle bakarlardı ah o acıyan bakışlar ah.... kardeşlerim el üstünlerdi tabi. Neyse kardeşlerim daha çok anlatılacak eziyetler varda bugün şükürler olsun rabbime iyiyim
Bu ailenin öz çocuğu olduğunuza emin misiniz?

Back
X