Anne, 'İstemiyorum bu çocuğu dedi' baba 3 yaşındaki oğlunu...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
çocuk.JPG

Sokağa terk ettiği oğlunu pişman olup geri aldı

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde velayetinde bulunan 3 yaşındaki oğlu R.A.’yı arefe günü marketin önüne terk edip giden baba, Şükrü A. pişman olup birkaç saat sonra döndü. Jandarma korumasındaki çocuk, savcılık talimatıyla babaya teslim edildi.
Sitene Ekle
sokaga-terk-ettigi-oglunu-pisman-olup-geri-aldi-5855280.Jpeg

Levent YENİGÜN/ KEMER(Antalya), (DHA)-

Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Tekirova Jandarma Karakolu’nu önceki gün saat 22.00 sıralarında arayan Azime A., eski eşinin çocukları R.A.’yı bir marketin önüne terk edip gittiği ihbarında bulundu. Bunun üzerine sevk edilen jandarma ekipleri R.A.’yı marketin önünde beklerken buldu. Jandarma ekipleri çocuğu karakola getirdikten sonra anne Azime A. da karakola davet edildi. Burada ifadesine başvurulan Azime A., Şükrü A. ile boşandıklarını belirterek, çocuğu istemediği için mahkemenin velayetini babaya verdiğini anlattı. Karakolda da çocuğu istemediğini söyleyen Azime A., "Adam başkasıyla evlendi. Kız kaçırdı. Onun için istemiyorum" dedi.

Jandarmanın telefonla ulaştığı baba Şükrü A. ise çocuğa bakacak durumda olmadığı için market önüne bıraktığını ve memleketi Mardin’e gitmek üzere yolda olduğunu söyleyerek telefonu kapattı. Jandarma ekipleri karakolda misafir ettikleri R.A.’yı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerine teslim etmek için hazırlık yaparken, gece yarısı karakola gelen Şükrü A., pişman olduğunu ve çocuğu almak istediğini belirtti. Nöbetçi savcılıktan alınan izinle çocuk babasına teslim edildi.

http://www.milliyet.com.tr/sokaga-terk-ettigi-oglunu-pisman-gundem-2089380/

Benim oğlum da 3 yaşında içim yandı okurken.çocuğu öz annesi istemiyor üvey anne nasıl istesin ah yavrum benim rabbim yardımcın olsun.hormonlarım tavan zaten yaktın beni

Allahın işine karisilmaz da herkes anne baba olmasin ya. O yavrucak neler yasadi kim bili kiyamam:KK43:

jandarma çocuğu marketin önünde beklerken bulmuş o saatte, iyi kaçıran götüren olmamış

Söz bulamıyorum artık ya okurken benim içim yandı ya, öyle derin bi üzüntü hissettim ki. Nasıl ya nasıl bunu yapabilirler küçücük daha o ya, kıyamam bebecik daha o. Nasıl vicdan bu nasıl insanlık??? Allah o bebeciğin daimi yardımcısı olsun.

çocuk ölünce hapse atarlar, geri teslim etmişler nasıl olsa.

benim de aklıma geldi.. hem bakalım üvey anne nasıl davranacak

hem doğrurlar hem kendi çocuklarına bakmayı yükmüş lütufmuş gibi görürler, boşanınca çocuktanda boşanıyorlar sanki

Sorumluluk nedir bilmeyen mahluklar keske cocuk yapmasa !!! Bir cocuk dünyanin en kiymetli seyi, birde böyle beyinsizler cocuk yapinca gercekten cok aciyorum o cocuklara, cünkü sonu hep hüsran bu yavrucaklarin.:KK43::KK43::KK43:

niye yaptınız o zaman hayvan herifler. insanın ağzını bozduruyorlar. ömrü boyunca istenmemiş olmanın psikolojisini yaşayacak o çocuk :KK62:

Erkek işte 2 hanımı alınca çocuğun değeri kalmıyor akıllarında cinsellikten başka birşey yok ,

annede 2 ,kocayı alır 2. Çocuğu doğurur herkes keyfinde olanda o yavruya olur bakamıyacağın çocuğu doğurma be kardeşim , birde bu köpek yavrusumu terk edip gidiyorsun , hey allahım

AKILLI bir ebeveynler olamadı bu memleketin cahillerii doğurmayın gidin durdurun bağlatın bir yerlerinizii..:KK62::KK62:

Valla bence de böyle mallar kisirlastirilsinimtihan dünyası ışte biri evlat kokusuyla yanıp tutuşur biri de sahip olur sokağa atar

X