Anne Kanadı

Paul Stanley

CatMan
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
926
709
33
29
Merhaba Sevgili Hanımlar,
3 haftadır bütün belalar üst üste geliyor resmen.Annem Maviş'imi kuşumu istemiyordu o öldü 3 hafta önce...Almanca öğretmenim de bana bir tanıdığının kuşunu verdi.Dün getirdim odama sakladım.Tabi ki de gördü!!!Sınava giderken odamın kapısını kilitledim korktuğum için.Geldiğimde odamın kilidini açamadım.Olmayınca çilingir çağırdık.Kilit içinde kırılmış.Çilingir 20 lira para alınca annemin sinirleri iyice bozuldu.Ağıza alınmayacak küfürler beddualar...Yinede sindirdim çok sevdiğim için...Ama yanına gidince kovuyor seni istemiyorum diyor.Ablamın bebeğini övüyor...Annemin kanatlarını hissedemiyorum üzerimde..Tam da final haftası...Sizce anneme çok mu bağlıyım?Hiç gücüm kalmadı...Hiç...

Anneniz kuş dan korkuyor muydu alerjisimi vardi ? Boyle bir konu hatirladim.
Yigeninizle kendinizi kiyaslamayin bu komik olur o daha bebk siz teyzesisiniz anneniz ovdujce sizde ovun. Kiskandiginizi anladiysa inasina yapiyor olabilir ..

Kuşu ondan gizlememe ve çilingire para vermek zorunda kalmadına çok kızdı.
Ben bi anneye küfrü hiç yakıştıramıyorum gerçi kadına yakışmıyo ama anne sıfatında birine asllaaaa...
Kuş almayın demekki gerçekten sevmediği bişey bikeresine izin vermiş diğerini hiç almasaydınız. Öncedende böylemiydi kuş içinmi sizi kırmaya başladı?

Anneniz kuş dan korkuyor muydu alerjisimi vardi ? Boyle bir konu hatirladim.
Yigeninizle kendinizi kiyaslamayin bu komik olur o daha bebk siz teyzesisiniz anneniz ovdujce sizde ovun. Kiskandiginizi anladiysa inasina yapiyor olabilir ..
Alerjisi var.Yok hiç kıskanmıyorum.

Ben bi anneye küfrü hiç yakıştıramıyorum gerçi kadına yakışmıyo ama anne sıfatında birine asllaaaa...
Kuş almayın demekki gerçekten sevmediği bişey bikeresine izin vermiş diğerini hiç almasaydınız. Öncedende böylemiydi kuş içinmi sizi kırmaya başladı?
Iki tane arkadaşım vardı okuldan kaçtıkları,sigara içip ailelerine birçok konuda yalan söyledikleri için onlarla görüşmemi istemiyor.bende görüşmüyorum.arkadaşsız hayat hiç çekilmiyor ki...konuşacak kimsem yok..tek dostum kuşlar oluyor...yarın kuşçu arkadaşıma bırakacağım.

Annenizin alerjisi var istemiyorum diyor siz ısrarla eve kuş getiriyorsunuz
Sonra da annemin kanatlarını hissedemiyorum
Iyi de siz kadıncağızın kolunu kanadını kırmışsınız ne bekliyorsunuz

Iki tane arkadaşım vardı okuldan kaçtıkları,sigara içip ailelerine birçok konuda yalan söyledikleri için onlarla görüşmemi istemiyor.bende görüşmüyorum.arkadaşsız hayat hiç çekilmiyor ki...konuşacak kimsem yok..tek dostum kuşlar oluyor...yarın kuşçu arkadaşıma bırakacağım.
Canım benim yaa.. herkesin böyle zamanları olur bizde geçirdik aynı yalnız günleri. Ama annenide kırmamaya çalış. Sen onun suyuna gitki o anne kanadını hissettirsin:KK74:

Baska arkadaslar edinirsiniz. Arkadas edinmek kolaydir dost edinmeye bakin derim. Ama kusu arkadas edinmenizde dena fikir degil. Bazen bur kuş arkadastan daha iyidir bence.
gelelelim annenize. Ben kufur olayini sevmem buyukte kucukte saygili olacak. Herkez yerini konumunu bilmeli. Bu arada yas kac?

Baska arkadaslar edinirsiniz. Arkadas edinmek kolaydir dost edinmeye bakin derim. Ama kusu arkadas edinmenizde dena fikir degil. Bazen bur kuş arkadastan daha iyidir bence.
gelelelim annenize. Ben kufur olayini sevmem buyukte kucukte saygili olacak. Herkez yerini konumunu bilmeli. Bu arada yas kac?
20.hayvanlardan iyi dost olmuyor ki..yıllarca dost dediklerimden görmediğim kötülük kalmadı.

Ya ben annene hak veriyorum açıkçası ne yalan söyleyeyim. Hayvanları cok severim ama doğasında severim. Evimde kuş olmasını hayatta istemem. Eşim çok ısrar etti kuş almak için. Kuş eve geldiğinde ben giderim dedim. Annende istemiyor olabilr. Neden ısrarla kuş beslemek istediğini bilmiyorum ama yarın öbür gün kendi evinde rahat rahat beslersin olamaz mi? Ya da balık falan beslesen.

Ya ben annene hak veriyorum açıkçası ne yalan söyleyeyim. Hayvanları cok severim ama doğasında severim. Evimde kuş olmasını hayatta istemem. Eşim çok ısrar etti kuş almak için. Kuş eve geldiğinde ben giderim dedim. Annende istemiyor olabilr. Neden ısrarla kuş beslemek istediğini bilmiyorum ama yarın öbür gün kendi evinde rahat rahat beslersin olamaz mi? Ya da balık falan beslesen.
Annemde aynısını diyor.balık alalım diyorum onada izin vermiyor

Annemde aynısını diyor.balık alalım diyorum onada izin vermiyor

Balığa ikna edersin ya. Küçük fanus balıkları var. Beta cinsi tavsiye edrim. Ufak bi fanusta yaşıyo. Oksijen takılmasi gerekmiyo suya. Üstelik tek yaşaması gerekiyo yani yalnızlık çekmez. Günde bi kere yem 3 5 günde bi kere de suyunu değiştir yetiyo. Yani ennn zahmetsiz balık. Kokmuyoda. Bence ikna olur annen.

Back
X