Anne karnında bebegime nasil kilo aldirabilirim

Kesinlikle: ceviz+muz+tahin&pekmez(özellikle harnup pekmezi tükettim ben. içinde acayip derecede demir var)+balık(haftada iki hatta üç kez)+tavuk+yumurta+günde 1 litreye yakın süt+bol meyve. Bunların yanında elbette ki dengeli beslenme+sol tarafına doğru yatma(bu vesileyle bebeğe bol oksijen gidiyor)+bol su. Bebeğim 38+0da 3.620 gr olarak dünyaya geldi :) İnsaallah seninki de sağlıcakla doğar. Kiloya pek takma yine de ;)

Dip not: iki hamileliğimde de asitli ve şekerli içeceklerden(cola, fanta..vs) uzak durdum. Hazır meyve suları(üzerinde %100 yazanlar bile) tamamen sağlıksız. Kızılay maden suyunu gazını kaçırarak günde bir tane olmak şartiyle tüketebilirsin. Mineral bakımından oldukça zengindir.

Tahin pekmez yiyemiyorum direk istifra ediyorum.. ama diger soylediklerini yiyebiliyorumm.. ben çok asitli icecekler tuketiyordum dun ogrendigimden beri agzima koymadim henuz insallahhh ise yarar bunlar benim bebegimde kilo alir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebegimin haftasina gore kilosu cok az kilo aldirmam gerek ne yapmam gerekiyo ne yemeliyim bilgisi olanlar benimle paylassin lutfen

muz pirinç pilavı ve kaşar peyniri arada avokado olduğu GİBİ bebeği şişiriyor :)

Bebegimin haftasina gore kilosu cok az kilo aldirmam gerek ne yapmam gerekiyo ne yemeliyim bilgisi olanlar benimle paylassin lutfen

Ben bir haftada haşlanmış yumurta yoğurt özellikle süt ve öğünlerime dikkat ettim öyle hamur işi filan değil yeşillik meyve tükettim ama özellikle haşlanmış yumurta her sabah.. Birde yediklerimi hep ona yarayacak onu iyi edecek düşüncesiyle yedim ben ne yersem oda onu yiyecek düşüncesi. psikoloji de yaptım biraz :1::1:Bebeğim bir haftada 2200 den 2700 oldu doktor artık kilosu normal dedi çok mutlu oldum inşallah sağlıklı güzel güzel gelirler..

Son düzenleme:
Allah saglikla kilolar aldirsin bebislerimize yarasin onlara:)
Peki daha ilk aylarda nasil beslenmek lazim?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Ben bir haftada haşlanmış yumurta yoğurt özellikle süt ve öğünlerime dikkat ettim öyle hamur işi filan değil yeşillik meyve tükettim ama özellikle haşlanmış yumurta her sabah.. Birde yediklerimi hep ona yarayacak onu iyi edecek düşüncesiyle yedim ben ne yersem oda onu yiyecek düşüncesi. psikoloji de yaptım biraz :1::1:Bebeğim bir haftada 2200 den 2700 oldu doktor artık kilosu normal dedi çok mutlu oldum inşallah sağlıklı güzel güzel gelirler..

Ne guzell ya bir haftada 500 gram almisss :) benimkide alir insallah :) yumurtayi denicem bendeee çok teşekkür ederim :)

ben çok kısır yedim... canım çiğköfte istiyordu bende kısır yapıp yiyordum :) bulgur hem süt yapar hemde çok sağlıklı.. öyle kendini de kasma,mesela bana balık ye balık ye diye direttiler,sonuç olarak balıktan tiksindim..

sabah kahvaltısında neler yenirse onları ye.. sadece çiğ olanlardan uzaklaş.. mesela salam..
öğle yemeği yemeden 1 bardak süt iç.. sonra öğle yemeği ye..
akşam yemeğinden önce de 1 bardak süt içebilirsin sonra akşam yemeği...
yatmadan evvelde meyve yiyin eşinizle birlikte.. muzu çok öneririm.. hiç korkma tatlım Allah bebeğini çok sağlıklı kılar.. nice yemek bulamayan kadınlar çocuklarını doğurdu ve sağlıklı.. köyde işten güçten süt mü içiyorlardı,hele muz zengin malıydı :))) biz bulmuşken yiyelim..

Kaşar peynirini tostta yesem olurmu ??

Gun icinde ara ogun yap kasarli tost yaninda ayran yada sut hem cok guzel olur hemde besleyici peynirini bol koy off canim cekti bitek onu rahatca yiyebiliyorum seker yuzunde de ara ogunlerde :sly::D

GM Discovery cihazından gönderildi.

ben çok kısır yedim... canım çiğköfte istiyordu bende kısır yapıp yiyordum :) bulgur hem süt yapar hemde çok sağlıklı.. öyle kendini de kasma,mesela bana balık ye balık ye diye direttiler,sonuç olarak balıktan tiksindim..

sabah kahvaltısında neler yenirse onları ye.. sadece çiğ olanlardan uzaklaş.. mesela salam..
öğle yemeği yemeden 1 bardak süt iç.. sonra öğle yemeği ye..
akşam yemeğinden önce de 1 bardak süt içebilirsin sonra akşam yemeği...
yatmadan evvelde meyve yiyin eşinizle birlikte.. muzu çok öneririm.. hiç korkma tatlım Allah bebeğini çok sağlıklı kılar.. nice yemek bulamayan kadınlar çocuklarını doğurdu ve sağlıklı.. köyde işten güçten süt mü içiyorlardı,hele muz zengin malıydı :))) biz bulmuşken yiyelim..

Ben cigkofte de kisirda cok yiyorumm ve cok severim.. tamam canimm bunlarida yapicamm... tabi dogru soyluyosunn :)

Kaşar peynirini tostta yesem olurmu ??

ne türlü tüketirsen tüket fark etmez neticede biraz bol ye yeter bende gebeyim her sabah kaşar yerim biraz abartılı yiyorum bir de çok şükür bebeğimin kilosu iyi bir de muz yesem çok güzel olacak ama sevemiyorum muzu
bi arkadaşım hergün muz yedi sadece başka bir şey yemeden doğurdu cocugu tam 3.960gr yani 4 kilo bi kaç kişi de aynısı oldu doktora sorduk evet dedi muz kaşar pilav besler çocuğu daha doğrusu beslemek değil de yağ depolaması gerçekleştirir doğru beslenme dengeli olan

Gun icinde ara ogun yap kasarli tost yaninda ayran yada sut hem cok guzel olur hemde besleyici peynirini bol koy off canim cekti bitek onu rahatca yiyebiliyorum seker yuzunde de ara ogunlerde :sly::D

GM Discovery cihazından gönderildi.

Icimi rahatlattin cok tesekkurler oyle yapıcam ^_^

Cnm benim oglum cok guzel bi kiloda dogdu soylemiyim nazar deger:D seker hastasi filan diilm yani sadece beslenmeyle alakali ben her gece balli sut ictim yarim litre hem mide eksimeme iyi geldi hemde bebege yaradi sewmememe ramen et yedim sebze yedim bol cewiz badem yedim haftada yada 10 gunde balik yedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm benim oglum cok guzel bi kiloda dogdu soylemiyim nazar deger:D seker hastasi filan diilm yani sadece beslenmeyle alakali ben her gece balli sut ictim yarim litre hem mide eksimeme iyi geldi hemde bebege yaradi sewmememe ramen et yedim sebze yedim bol cewiz badem yedim haftada yada 10 gunde balik yedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah bebegine nazar degmesin :) bende sut cok istiyorum.. bende yiyorum bir kaz gundur ceviz badem filan ama et asla yiyemiyorum onjn yerine kiymayla yapilan seyleri yemeye çalışıyorum. .

Maşallah bebegine nazar degmesin :) bende sut cok istiyorum.. bende yiyorum bir kaz gundur ceviz badem filan ama et asla yiyemiyorum onjn yerine kiymayla yapilan seyleri yemeye çalışıyorum. .

saol cnm allahım kucağına wereyi nasip etsin bebeğini cnm bende köfte yedim et yiyemiyorum aynenn

çok kolay tatlı yicen meyve de dahil bide süt . Şeker kanda brleşince kilo yapıo ama sadce cocuk değil sende kilo alırsn

Bunlarin hepsini yiyorum ben bebegim kilo alsinda baska bir sey istemiyorum bende aliyorum ama nasil olsa veririm dogumdan sonra :)

Canım kaşar peyniri kilo aldırır bi dönem benimki de zayıf gibi gidiyordu kaşara yüklendim iyi geldi. Muz da öyle.

Tereyagli balli ekmek super kilo aldiriyo tabi bi dilinden fazla yemeyin sonra sizde kilo alirsnz

Back
X