Doğuma Hazırlık Anne karnında bebeğimize dinleteceğimiz müzik ve masallar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
beyaz16 merhaba

Sana özelden mesaj göndermeye çalıştım ama yeterli değilmiş kredim.
Senden kızım için Zeynep ninnisinin adresini istiyorum.
Acaba bana özelden mesaj atabilir misin.

Umarım sana ulaşır mesajım.Bayağı önce açılan br konu imiş ama :(

kızlar bende bir site buldum ninnilerle ilgili bebeğinizin adını yazıyorsunuz ona özel ninni söylüyor
ben kızımın adını Zeynep koymayı düşünüyorum
hep zeynep ninnisini dinletiyorum bebişime
isteyen olursa özelden mesaj atsın yazarım size adresi
burda adres vermek yasak:1closedeyes:

canim biras gec oldu ama bu sitenin adresini banada verirmisin

merhabalar bayağı eski bir konu ama ben bir şey soracam umarım cevap alırım:) çok merak ettim bebeğine müzik dinletenler ,bebek doğduktan sonra bebeğin aynı müziklere tepkisi nasıl oldu

Arkadaşlar, bebeğimiz 5. ayından itibaren duyabiliyor ve algılaması da güçleniyormuş.

Bebeklerimiz için ne tür müzikler dinletmeliyiz..

Bununla ilgili cd ve masal kitabı alanlar varsa aranızda bizimle paylaşırmısınız?? Ben de almak istiyorum..

Sevgiler.. Aslı

Bebeklere anne karnında 4. aydan itibaren klasik müzik dinletmek hem bebeklerin matematilsel zekasını geliştiriyor, hemde bebeğin doğumdan sonrada klasik müzik dinlediğinde huzurlu olmasını sağlıyormuş.Bilimsel olarak kanıtlanmış şeyler bu arada yazdıklarım.
Aynı zamanda sabahları ve uykuya dalmadan önce yine bebeğe vaktiniz oldukca kitap okumayı öneriyor doktorlar.Sesinizi anlamasada dinliyorlarmış, ve bu onların rahatlamasını sağlıyormuş doğum sonrasındada.Mümkün oldugu kadar konusun dıyor doktor, ben konusamadıgım ıcın kıtap okumayua baslayacagım bu hafta bebısıme 4 aylık hamıleyım bende :) Masal kitapları
Müzik olarak sadece klasik müzik öneriyorlar.İnternetten rahatlıkla indirebilirsin hepsini.
Mozart, Vivaldi, Beethovan,Bach, Chopin indirebilirsin çok huzur verici gercekten.

Merhaba arkadaslar ben 21. haftalik 4 gunluk oldum... bebegime kitap okumak istiyorum hangi kitaplari onerirsiniz?? mozarti hep dinletiyorum ama kitap okumaya henuz baslamadim

Back
X