Düne kadar bende yavruma hamileydim kalp atışı icin dra gittigimde bebegin gerilediğini gelismedigini dolayısıyla alınması gerektiğini söylediler normalde 2 aylık olmasi lazimken 6 hftlikta kalmış. Dr söylediğinde şok oldum veren Allah alan Allah ama onu o ara dusunemiyo insan. icime düştüğü andan beri cok sevmistik Kuzumuzu ama nasip değilmiş napalım. Rabbim büyük tekrar nasip eder sağlıkla. Benim merak ettiğim konu neden gerileme olmuş olabilir dr patoloji sonucu gelsin görüşürüz dedi ama ne sigara içerim ne zararlı bisey yaptım gerçi dünyada içecek suyu yokmuş ama ilk bebek ilk kürtaj cok tuhaf geldi bana. Her şerde bi Hayır var diyerek kendimi teselli ediyorum rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin.daha ben bu halde üzülüyorsam eline alıp kokusunu duyup yitiren ler napsin rabbim yüreği yanan herkesin yar ve yardımcı si olsun.
Aranızda bu sorunu yasayan ve sonra bebek sahıbı olan oldumu ılk bebegım ılk kurtaj korkuyorum tekrar bebegım olmaz dıye gerci rabbım buyuk ısterse olur ama korkuyorum genede. bırde anne karnında bebek gelişimi olmaması sebepleri ne oalbilir acaba ?
Yok cnmm bende bi sorun yoktu kist bile yoktu neden oldu halal şaşkın im nasip değilmiş napayım sende şimdi bebek varmi inşallah sağlıkla tekrar bebwk sahibi oluruzmrb arkadaşım seni ancak ben coook iyi anlıyabilirim cünkü bende ilk gebeliği ne kadar coook cift cizgi görmeyi arzulamıştım )boş gebelik oldu kürtaj ikincide 6 haftalıktı kalbi durmuş kürtaj inanamadım yaşamak bile ağırdı bana cook zor günler gecirdim onu kalbının attığını duydum sonra yoook allahım ne büyük bır acı oyüzden senı coook iyi anlıyorum allah yardımcımız olsun bende pkos var sende tedavi gördunmü adet olunca tekrar tedavi olacağım (genetık+pıhtılaşmaya baktılar mı)
Yok cnmm bende bi sorun yoktu kist bile yoktu neden oldu halal şaşkın im nasip değilmiş napayım sende şimdi bebek varmi inşallah sağlıkla tekrar bebwk sahibi oluruz
Düne kadar bende yavruma hamileydim kalp atışı icin dra gittigimde bebegin gerilediğini gelismedigini dolayısıyla alınması gerektiğini söylediler normalde 2 aylık olmasi lazimken 6 hftlikta kalmış. Dr söylediğinde şok oldum veren Allah alan Allah ama onu o ara dusunemiyo insan. icime düştüğü andan beri cok sevmistik Kuzumuzu ama nasip değilmiş napalım. Rabbim büyük tekrar nasip eder sağlıkla. Benim merak ettiğim konu neden gerileme olmuş olabilir dr patoloji sonucu gelsin görüşürüz dedi ama ne sigara içerim ne zararlı bisey yaptım gerçi dünyada içecek suyu yokmuş ama ilk bebek ilk kürtaj cok tuhaf geldi bana. Her şerde bi Hayır var diyerek kendimi teselli ediyorum rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin.daha ben bu halde üzülüyorsam eline alıp kokusunu duyup yitiren ler napsin rabbim yüreği yanan herkesin yar ve yardımcı si olsun.
Aranızda bu sorunu yasayan ve sonra bebek sahıbı olan oldumu ılk bebegım ılk kurtaj korkuyorum tekrar bebegım olmaz dıye gerci rabbım buyuk ısterse olur ama korkuyorum genede. bırde anne karnında bebek gelişimi olmaması sebepleri ne oalbilir acaba ?
merhaba,Düne kadar bende yavruma hamileydim kalp atışı icin dra gittigimde bebegin gerilediğini gelismedigini dolayısıyla alınması gerektiğini söylediler normalde 2 aylık olmasi lazimken 6 hftlikta kalmış. Dr söylediğinde şok oldum veren Allah alan Allah ama onu o ara dusunemiyo insan. icime düştüğü andan beri cok sevmistik Kuzumuzu ama nasip değilmiş napalım. Rabbim büyük tekrar nasip eder sağlıkla. Benim merak ettiğim konu neden gerileme olmuş olabilir dr patoloji sonucu gelsin görüşürüz dedi ama ne sigara içerim ne zararlı bisey yaptım gerçi dünyada içecek suyu yokmuş ama ilk bebek ilk kürtaj cok tuhaf geldi bana. Her şerde bi Hayır var diyerek kendimi teselli ediyorum rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin.daha ben bu halde üzülüyorsam eline alıp kokusunu duyup yitiren ler napsin rabbim yüreği yanan herkesin yar ve yardımcı si olsun.
Bende bebeğimi kaybettimmmYok cnmm bende bi sorun yoktu kist bile yoktu neden oldu halal şaşkın im nasip değilmiş napayım sende şimdi bebek varmi inşallah sağlıkla tekrar bebwk sahibi oluruz
Ben de inanamadım, ağlaya ağlaya çıktık doktordan, geçen hafta bugündü işte, tam 1 hafta oldu.Bende bebeğimi kaybettimmm
Mrb kızlar cok cokkk kotyumm dun kontrolum wardı ve dr a gttım bbgım 10+4 olmustu fakat BEBEĞİMİN KALBİ DURMUS VE ACILEN ALINMASI gerektiğini soledıler. Dunya basıma yıkıldı. Inanmadım dra , bagardım cagardım dr'a ve cıktım başka bı dra gttım oda durmus dedı anlasmıs gbı ustume gelıolar. Ve bbgım alınncakmıs bnden koparcklar mart annesı vs olamıcam szın anlıcagınız dua edınn ihtiyacım war. Verende alanda allah ama bnim içimdeki ince cik bi yrdekı kocaman szı noljk??hamişler dua edın bı mucıze olsun ve bbgım yasasın bgn gıttıgımde....dua edın nolurr
Ben de inanamadım, ağlaya ağlaya çıktık doktordan, geçen hafta bugündü işte, tam 1 hafta oldu.
4 farklı doktora gittim, hepsi sözleşmiş gibi acil kürtaj dediler. Ama ben kürtaj olduğum gün bile, hatta hala bugün bile acaba yaşar mıydı, kalbi sonradan atarmıydı, başka doktorlara daha gitsemiydim diye kendi kendimi yiyorum.
Gerçi artık olan oldu, 5 gündür bebeğim içimde değil. Kabullenemiyorum ama artık alışma ve kabul etme vakti sanırım
Benim için olmadı ama inşallah senin için bir mucize olur canım.
Ben mart annesi olamayacağım ama sen olursun inşallah, dua edicem...
Bence Allah'tan en hayırlısı ne ise onu iste canım.o kadar dua edıyorum kı keske kurtaj ıcın gttıgımde kalp atısını duysam keske rabbım bana sevınc yasatsa allahım dunyalar bnm olur herhalde ama zor keske olsa keske
Geçmiş olsun canım, ben de sadece benim kürtajım çok zor oldu sanıyordum :26:merhaba arkadaşlar, aynı acıları ben de yaşadım bebeğimizin kalp atışlarını duymak için gittiğimizde öğrendik kalbinin durduğunu...6 hafta 3 günlükken durmuş inanmak istemedim kabullenemedim benim annem ebe-hemşire özel bi hastanede doğum servisinde çalışmıştı hemen oraya gittim bi umutla güvendiğim insanların sözlerine ihtiyacım vardı ve aynı sonuç
29 temmuz da kürtaj oldum suni sancıyla rahim ağzının açılması için uğraştılar ilaç bana ters etki yaptı çok zor oldu benim için o kadar sancı çektim ama bebeğimi kucağıma almak için değil ondan kopmak için...(bunu benim ilerde hamile kalmamda sorun yaşamamam için yaptılar) çok üzüldüm evet ama şuan farkındayım her şeyin Allah ın verdiği canı yine Allah alıyor isyan etmememiz gerekiyor. Bunu anlayabilirse insan canı daha az yanıyor... Benim size söyleyeceğim öyle ya da böyle bebeğimizi yaşatmaya gücümüz yetmiyorsa durumu kabullenip kendimize iyi bakmamız gerekiyor. Allah izin verirse yine çocuklarımız olacak ve bu süreçte zorluk yaşamak istemiyorsak kendimize iyi bakmamız gerek. Kürtajdan sonra kendinizi zorlamayın ağır işler yapmayın ve en önemlisi üşütmemeye çalışın ben ağustos sıcağında ayağımda çorapla dolaştım çorapla uyudum çünkü üşütünce ağrılarımın daha çok olacağını daha zor iyileşeceğimi söyledi doktorum ki aynen de öyle oluyor... Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günler gelir inşallah. dua ile kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?