Anne karnında bebek gelişiminin durması neden olur :(

13 kasımda öğrendik biz bebeğimizi ve o iki buçuk yllık bi hasretti bizim için eşim o kadar çok düştü ki üstüme 15 kasımda doktora gittik dış gebelik gibi duruyor dedi 19 da tekrar gittik keseyi gördü dr ama bu seferde düzgün değil dedi akşama kanamam oldu acile gittik iğne ilaç eve geldik ertesi gün tekrar gittik dr bu sefer düşü tehditin var kese gayet düzgün dedi 24 kasımda gittik hersey normaldi dr eve geldim gene bi kanama ilacımı içtim yattım sonrasında o kadar rahaatım ki alış veriş bile yaptım bebeğim için1 aralık da ben kalp sesini duymaya gittiğimizi sanıyordum fakat öyle değilmiş gelişimi durmuş kesenin bebeğim olusamamış bile 4 aralığa kadar bekledik gene aynı sonuç dr hap verdi bi altan bi ağızdan alacaktım aldım 20 dk sonra bi sancıyla wc girdim peçeteye geldi kese sonra da içim de parça kalmış tam iki kez içimi parçaladılar bugün ayın 7 si ve benim ağrım hala geçmedi

Canım çok geçmiş olsun benim de bebeğimiz gelişimi durduğu için dün kürtaj oldum. Allah kimseye yasatmasin seni çok iyi anlıyorum

sanki kendimi okurgibi oldum 11 kasımda öğrendim bende hamileliğimi bana da dış gebelik dediler ama 21 kasım da gittiğimde kese görüldü sonra lekelenmem başladı doktor bu bebek gelişmicek dedi büyük ihtimal kürtaj olursun dedi ilaç bile verme gerğini duymadı ama bebeğim kürtaja gerek dumadan 6 aralıkta küçücük bir sancıyla pede geldi onu gördüm elime aldım bir kutuya koyup hastaneye gittik... doktor kürtaja gerek yok tamamen gelmiş zaten dedi şimdi rahmimin toparlandığını hissediyorum... benim bir oğlum var tıpkı doğumdan sonraki kasılmalar var şuan aynı loğusa gibiyim hiç farkı yok tek farkakucağında mis kokulu bir bebeğin olmaması... veren o alan da o ve bize sabrını verecekde o.... umarım herkesin hamile olduğunu duyarız bu da bizim durumumuzda olanlara ümit olur....

Rabbimiz herkersi böyle yaşamaktan ve dahabeterlerinden esirgesin inşallahhh
benimde 2 tane kimyasal gebeliğim vardı bu ise ilk defa keseyi gördüğüm büyüdüüğünü gödrdüğüm bebeğimdi
çok acı verici hala atlatamadım genetik sonuçlarını bekliyorum
Allah herkese sağlıcakla kavuşacağı bebeklerini nasip etsin amin

Merhaba arkadaşım .yazını okuyunca kendim geldim aklıma. 39 yaşındayım. Geçen hafta hamileligim kürtaja sonlandı. Birde senin gibi banada suni sancı verdiler. Rahim ağzı acilsin diye.bayilacaktim nerdeyse.bole bişey görmedim. Bebegimin gelişimi geri kalmıştı 2 hafta .8 haftalik ti 6 hafta görünüyordu. Kan pihtilasmasi sanırım testimizdede yazıyordu. Ama Jinekolog ilaç vs vermedi. Bizde umursamadik. Olan oldu yani.sen şimdi hamilesin. Çok güzel Tebrikler
6 ay sonra olmuş. Bende korkuyorum olmazsa diye.ayaklarimi sıcak tutuyorum

Merhaba arkadaşlar bende 9 haftalık 3 günlükdü bebeğimiz, 6 hafta 3 günlükken kalp atışı durmuş inanamadık ilkin eşimle 4 dr gıttık artık acilen alınması gerek 6 hafta 3 günlükken kalbi durmuş dedi anneye zarar vermeden almamız gerek dedi.13 ocak da kürtaj oldum ilaçda verdiler ilkin işte sonra kürtaja aldılar.şimdi ayın 7 sinde adet oldum bugun hemen hemen bitiyor bakalım hayırlısı.Benim en çok kafama takılan neden kalbi durdu dr ların dedikleri hep aynı oldu pek bilinmiyor ama genellikle özürlü sağlıksız bebeklerin gelişimi dururmuş.kürajdan 15 gün sonra muaneye gittim her şey iyi dedi hatta korunman gerek bile demedi ben sordum dr dedi kitap 2 ay der ama iyisiniz dedi ilk adetden sonra muaneye gel yine bakım dedi.

Merhaba bende aynı acı ile yanarken bir kaderdaş...

gecen hafta 8 haftalık bebegımın kalbi durmus 7 haftada kalmıstı (( Doktor kürtaj dedıgınde ölüyorum sandım maf oldum ateş düştü kor gibi yüreğime 3 yıl sonradan zorla kazanılan gebelik kaybedilmişti.... Bebeğimi koparıp aldılar benden 3 hafta sonra genetik soncu patalojı sonucu gelıcek.. bu 2 ayda kılo aldım gebelıkten zıyada oncesındekı tedavı ılacları Görtüntü olarak değil sağlık ıcın cunku bende polikistik over var , şekeri myukselıyor kılo alınca hemen tedavı olabılcek durumda değilim bu surecı kılo vererek gecırmeyı daha sağlıklı bır gebelık ıcın ugrasıcam (( Allah yar ve yardımcımız olsun cok zor bı acı

Merhabalar sitenizde yeniyim bende hamileyim anne olacagim gunu bekliyordum ama bugun doktira gittik kalbinin atmadigini soylediler 8 haftalik olmustuk and bugun gelismemisde bebek pazartesi ye kadar and bekleyecez ins.b ir mucize olur evet henuz hissetmiyorum ama orda oldugunu biliyordum gecen hafta girmustuk kalp and atisini cok kotuyum

hakkımızda hayırlısı arkadaşlar...biz korunmadık zaten rahim hazır olursa bebek olurmus bır doktorun deyısıde ole,2 adetime günler kaldı 27 şubat şuan bakalım ne olacak.Arkadasında dedıgı gıbı hamıle kalmak dan ziyade sağlıklı bir şekilde doğup onu kucamıza alarak,sağlığının daim ederek büyütmemizi nasip etsin inşallah ALLAH ımız..Hepimiz sabraderek hayırlısnı dileyelim ölede olacak inşallah...

kürtajdan sonra bu 2.ayım adetimde,korunmadık biz gününde ve düzenli gidiyor kanamamda dahil.Ama bu adet sonunda tekrar doktoruma gidecem ilk adetimden sonra gelmemi istemişdi gitmedim artık 2.adetimde tam gideyim iyice rahim temizlensin düşüncesindeydim.Ben tekrar araştırdım KALP DURMA konusunu,Başında kromozon bozukluklardanmış onda bile tekrarlanacak diye birşey yok demesi içimi rahatlattı.Genellikle ilk sırada da kromzon bozuklukdan dolayı vucudun resmen atmak istemesindenmiş,sakat olmasındansa demek ki çok şükür elhamdülillah deyip sevinmemiz lazımmışsizinle paylaşmak istedim bi nebzede olsa rahatlatmak amaçlı.

Herkese merhaba. Bende 1 yil icinde 2 kere hamile kaldim. Iki bebegimde gelismesi durdugu icin Alinmak zorunda kalindi. Cok zor birsey Allah kimseye yasatmasin. 2.den sonra arastirmalar yapildi. Filmden kantahliline genetik tahlillere testlere kadar hersey yapildi. Kromozomlara bakildi. hepsi normal cikti. Son yaptirdigim tahlilde kan pihtilasmasi sorunum oldugunu ogrendim. Oyuzden bebek.gelisemiyormus. hamile kalmadan mutlaka baktirin derim.

Haklısın bu konuda bende inceledim kan pıhtılaşması sonucuda bebeğin gelişimi duruyormuş.bencede yapılması gerek..

Merhaba,
ateş düştüğü yeri yakıyor gerçekten bende kasım 2014 de 10 haftalık bebeğimi kaybettim.. kalp atışlarını duymak için heveslenirken yawrumun kalbi duruvermiş çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın her şer de bi hayır olduğuna inanıyorum doktorum sakat ya da özürlü olma ihtimalinin yüksek olduğunu söylemişti.. kürtaj sonrası adet düzenim bozuldu bi kaç ay sonra düzene girdi doktor korunmana gerek yok sadece 1 adet dönemi geçsin rahim toplansın demişti. bende öyle yaptım ve hergün folbiol kullanıyorum faydası olur demişti bakalım Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin.. Üzüntüye kapılıp sitemkâr olmayalım Allah'a sığınalım kızlar..

@GuLCeHReN tüm hamilelere folik asit veriyolar zaten eğer tekrar hamile kalmak istiyosan ilaca devam et dedi vitamin grubunda olduğu için gebelik öncesi kullanımını önerdi bak bu linkte detaylı açıklama var istersen doktora danışıp kullanmaya başlayabilirsin.. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah :) 'http://www.annebebek.com.tr/bebek/detay/id/107'

Hepinizin yazisini tek tek okudum..3.yila girdik cocuk icin ugrastigimiz zamanda..dunya kadar igne,ilac,tedavi,film,1 asilama yarida kaldi we 2 ay sora tup bebek denemesi..hamile kaldim..bu nasil bi duygudur arkadaslar nasil bi mutluluk..dunyann en mutlu insani oldum..2 ay boyunca yattim dinlendim bebegime zarar wereck hcbsey yapmadim 8+6 oldugunda ikinci kalp atisini duymaya gittik we HUSRAN..bebegim 6+4'ken kalbi durmus..o gunu hic unutmayacagm ruyadaym sandim ruyadan uyanacagm we bebegm yine bnmle..ama olmadi bebegim gitti..cok kisa sure onunla oldum we bitti..kimbilie bidaha ne zamn olcak..o kadar cektigim acilarami yansam( ilac,igne,hsg,histereskopi,opu) yoksa 3 yil sonra mucizeyle gelen bebegimin gidisine mi? Bugun ogreneli 1 hfta oldu zaten ptesi aldilar onu benden..dayanamiyorum acim hic sogumuyo delirmek bsey deil su an benm icin..yine istersem yine butn yasadklarimi yasayp tup bbk denemm grek tekrar cesaretimu nasil toplarm bilmiorm ..zor arkadslar cok iyi anliyorm sizi..

Sabretmekten başka bir şey gelmiyor arkadaşım elimizden. Ben aynı acıyı üç kez yaşadım ve sebep bulunamadı, Düşünebiliyor musun sebepsiz tekrarlayan düşük teşhisi kondu ve doktorumun dediği yaşayanı bulana kadar denemekten başka çaren yok. Sana tavsiyem düşüğe sebep olabilecek tüm tahlilleri yaptır. Sebep bulunursa hiç korkma tedavini olur yavrunu kucağına alırsın. Şimdiden karamsar olma bak ben bile 4. bebeğim yaşayacak diye umut ediyorum. Ümidimiz de olmasa nasıl yaşarız lütfen dik dur ve ikinci gebeliğim için neler yapabilirim diye düşün. Olanla Ölene yapacak bir şey yok. Sinir krizleri geçirdim her kaybımda ama olan sadece bana oldu. Diyeceğim o ki tamam üzül ama kendini sakın suçlayıp da geleceğine karanlık gözlerle bakma. Şimdi gece ama Güneş bir gün senin üzerine de doğacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…