sanki kendimi okurgibi oldum 11 kasımda öğrendim bende hamileliğimi bana da dış gebelik dediler ama 21 kasım da gittiğimde kese görüldü sonra lekelenmem başladı doktor bu bebek gelişmicek dedi büyük ihtimal kürtaj olursun dedi ilaç bile verme gerğini duymadı ama bebeğim kürtaja gerek dumadan 6 aralıkta küçücük bir sancıyla pede geldi onu gördüm elime aldım bir kutuya koyup hastaneye gittik... doktor kürtaja gerek yok tamamen gelmiş zaten dedi şimdi rahmimin toparlandığını hissediyorum... benim bir oğlum var tıpkı doğumdan sonraki kasılmalar var şuan aynı loğusa gibiyim hiç farkı yok tek farkakucağında mis kokulu bir bebeğin olmaması... veren o alan da o ve bize sabrını verecekde o.... umarım herkesin hamile olduğunu duyarız bu da bizim durumumuzda olanlara ümit olur....13 kasımda öğrendik biz bebeğimizi ve o iki buçuk yllık bi hasretti bizim için eşim o kadar çok düştü ki üstüme 15 kasımda doktora gittik dış gebelik gibi duruyor dedi 19 da tekrar gittik keseyi gördü dr ama bu seferde düzgün değil dedi akşama kanamam oldu acile gittik iğne ilaç eve geldik ertesi gün tekrar gittik dr bu sefer düşü tehditin var kese gayet düzgün dedi 24 kasımda gittik hersey normaldi dr eve geldim gene bi kanama ilacımı içtim yattım sonrasında o kadar rahaatım ki alış veriş bile yaptım bebeğim için1 aralık da ben kalp sesini duymaya gittiğimizi sanıyordum fakat öyle değilmiş gelişimi durmuş kesenin bebeğim olusamamış bile 4 aralığa kadar bekledik gene aynı sonuç dr hap verdi bi altan bi ağızdan alacaktım aldım 20 dk sonra bi sancıyla wc girdim peçeteye geldi kese sonra da içim de parça kalmış tam iki kez içimi parçaladılar bugün ayın 7 si ve benim ağrım hala geçmedi
Rabbimiz herkersi böyle yaşamaktan ve dahabeterlerinden esirgesin inşallahhhİlki kimyasal 2. Ve 3.gelişmediği için kaybettim 3canımı ilki kimyasaldı olabilir dediler 2.de hiçbi sorun yokken olması gereken haftadan küçüktü ve kalp atışı alınmadı bebeklerin sağlıksız olduğunu bu yüzden düştüğünü söylediler bu yüzden 3.de tüp yapmaya karar verdik cgh yapılsın diye (cgh:embriyonun bütün kromozomlarının tek tek incelenmesi sağlıklı embriyoyu seçme) böyle olmasına rağmen bebeğimi görmeye gittiğimde bebeğin gelişmediğini söyledi doktorum aynı acıyı 3.kez yaşıyodum dünyam bi kez daha başıma yıkılmıştı Allahtan bundan sonraki olucak bebeklerim için hayır ve sağlık istiyorum
Merhaba arkadaşım .yazını okuyunca kendim geldim aklıma. 39 yaşındayım. Geçen hafta hamileligim kürtaja sonlandı. Birde senin gibi banada suni sancı verdiler. Rahim ağzı acilsin diye.bayilacaktim nerdeyse.bole bişey görmedim. Bebegimin gelişimi geri kalmıştı 2 hafta .8 haftalik ti 6 hafta görünüyordu. Kan pihtilasmasi sanırım testimizdede yazıyordu. Ama Jinekolog ilaç vs vermedi. Bizde umursamadik. Olan oldu yani.sen şimdi hamilesin. Çok güzel Tebriklermerhaba arkadaşlar, aynı acıları ben de yaşadım bebeğimizin kalp atışlarını duymak için gittiğimizde öğrendik kalbinin durduğunu...6 hafta 3 günlükken durmuş inanmak istemedim kabullenemedim benim annem ebe-hemşire özel bi hastanede doğum servisinde çalışmıştı hemen oraya gittim bi umutla güvendiğim insanların sözlerine ihtiyacım vardı ve aynı sonuç29 temmuz da kürtaj oldum suni sancıyla rahim ağzının açılması için uğraştılar ilaç bana ters etki yaptı çok zor oldu benim için o kadar sancı çektim ama bebeğimi kucağıma almak için değil ondan kopmak için...(bunu benim ilerde hamile kalmamda sorun yaşamamam için yaptılar) çok üzüldüm evet ama şuan farkındayım her şeyin Allah ın verdiği canı yine Allah alıyor isyan etmememiz gerekiyor. Bunu anlayabilirse insan canı daha az yanıyor... Benim size söyleyeceğim öyle ya da böyle bebeğimizi yaşatmaya gücümüz yetmiyorsa durumu kabullenip kendimize iyi bakmamız gerekiyor. Allah izin verirse yine çocuklarımız olacak ve bu süreçte zorluk yaşamak istemiyorsak kendimize iyi bakmamız gerek. Kürtajdan sonra kendinizi zorlamayın ağır işler yapmayın ve en önemlisi üşütmemeye çalışın ben ağustos sıcağında ayağımda çorapla dolaştım çorapla uyudum çünkü üşütünce ağrılarımın daha çok olacağını daha zor iyileşeceğimi söyledi doktorum ki aynen de öyle oluyor... Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günler gelir inşallah. dua ile kalın...
Merhabalar sitenizde yeniyim bende hamileyim anne olacagim gunu bekliyordum ama bugun doktira gittik kalbinin atmadigini soylediler 8 haftalik olmustuk and bugun gelismemisde bebek pazartesi ye kadar and bekleyecez ins.b ir mucize olur evet henuz hissetmiyorum ama orda oldugunu biliyordum gecen hafta girmustuk kalp and atisini cok kotuyum[/QUOT
@GuLCeHReN tüm hamilelere folik asit veriyolar zaten eğer tekrar hamile kalmak istiyosan ilaca devam et dedi vitamin grubunda olduğu için gebelik öncesi kullanımını önerdi bak bu linkte detaylı açıklama var istersen doktora danışıp kullanmaya başlayabilirsin.. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah :) 'http://www.annebebek.com.tr/bebek/detay/id/107'Ovulasyon yanii gebe kalmanın en yüksek zamannını hesaplama açısından bu siteyi kullanıyorum arkadaslar,belki işinize yarar sizlerinde.http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/nezaman_gebe_kalabilirim.asp . Bu arada blue_roses arkadaşım bana vermedi bu ilacı doktorum sana verme sebebi neydi kolay hamile kalma amaçlımıydı yanıtlasrsan sevinirim.
Sabretmekten başka bir şey gelmiyor arkadaşım elimizden. Ben aynı acıyı üç kez yaşadım ve sebep bulunamadı, Düşünebiliyor musun sebepsiz tekrarlayan düşük teşhisi kondu ve doktorumun dediği yaşayanı bulana kadar denemekten başka çaren yok. Sana tavsiyem düşüğe sebep olabilecek tüm tahlilleri yaptır. Sebep bulunursa hiç korkma tedavini olur yavrunu kucağına alırsın. Şimdiden karamsar olma bak ben bile 4. bebeğim yaşayacak diye umut ediyorum. Ümidimiz de olmasa nasıl yaşarız lütfen dik dur ve ikinci gebeliğim için neler yapabilirim diye düşün. Olanla Ölene yapacak bir şey yok. Sinir krizleri geçirdim her kaybımda ama olan sadece bana oldu. Diyeceğim o ki tamam üzül ama kendini sakın suçlayıp da geleceğine karanlık gözlerle bakma. Şimdi gece ama Güneş bir gün senin üzerine de doğacak...Hepinizin yazisini tek tek okudum..3.yila girdik cocuk icin ugrastigimiz zamanda..dunya kadar igne,ilac,tedavi,film,1 asilama yarida kaldi we 2 ay sora tup bebek denemesi..hamile kaldim..bu nasil bi duygudur arkadaslar nasil bi mutluluk..dunyann en mutlu insani oldum..2 ay boyunca yattim dinlendim bebegime zarar wereck hcbsey yapmadim 8+6 oldugunda ikinci kalp atisini duymaya gittik we HUSRAN..bebegim 6+4'ken kalbi durmus..o gunu hic unutmayacagm ruyadaym sandim ruyadan uyanacagm we bebegm yine bnmle..ama olmadi bebegim gitti..cok kisa sure onunla oldum we bitti..kimbilie bidaha ne zamn olcak..o kadar cektigim acilarami yansam( ilac,igne,hsg,histereskopi,opu) yoksa 3 yil sonra mucizeyle gelen bebegimin gidisine mi? Bugun ogreneli 1 hfta oldu zaten ptesi aldilar onu benden..dayanamiyorum acim hic sogumuyo delirmek bsey deil su an benm icin..yine istersem yine butn yasadklarimi yasayp tup bbk denemm grek tekrar cesaretimu nasil toplarm bilmiorm ..zor arkadslar cok iyi anliyorm sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?