Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
anne karnında bebek kalp atışlarını dinleme cihazı kullanan veya almayı düşünen varmı
Merhaba Hanımlar,
25+3 teyim. Malesef zaman zaman evhamlanma durumum çok yükseklere çıkabiliyor. Bebeğimin hareketleri gayet belirgin. (Rabbime şükür) fakat bazen hissedemeyince çok kötü oluyorum. ANGEL TALK BEBEK KALP SESİ DİNLEME CİHAZI almayı düşünüyorum. mediprocenter.com.tr deki 80tl lik ürün yeterli olur mu? yoksa sanırım daha profesyonel olan "fetal el doppler"i -200-250tl arası- mi alsam?
Merhaba Hanımlar,
25+3 teyim. Malesef zaman zaman evhamlanma durumum çok yükseklere çıkabiliyor. Bebeğimin hareketleri gayet belirgin. (Rabbime şükür) fakat bazen hissedemeyince çok kötü oluyorum. ANGEL TALK BEBEK KALP SESİ DİNLEME CİHAZI almayı düşünüyorum. mediprocenter daki 80tl lik ürün yeterli olur mu? yoksa sanırım daha profesyonel olan "fetal el doppler"i -200-250tl arası- mi alsam?
Kizlar bende kullaniyorumda bu cihazi 17 haftaligiz ama sanirim kendi nabzimi yakaliyorum bu mumkunmu kendi kalp atisimla ayni atiyo cunku bebegi hic yakalayamadim daha nasil oluyo
Merhaba canım. Araştırma yapıyordum da yazını buldum şimdi. Ne yaptın çözebildin mi aleti. Bende 11.haftaya girdik merak ediyorum bir yandan da. Sakıncası var mıymış araştırmismiydın almadan önce.
Ben aldim boyle bi cihaz ama fazla dandik birsey. Steteskop gibi dusunun sadece pilli. Ses dalgasi felan gonderecek kadar kapsamli bir cihaz degil sadece metallerin titresiminden anlasiliuor sanirim.... zaten 13. Hafta dolmak uzere ama hala kalp sesi alamiyoruz:) pek ise yaradigini siyleyemem yani.
Ama bebegimin karnimdaki hareketlerini duyuyorum bu cihazla kalp sesini duymasam bile. O yzden ara sira bakiyorum