Anne karnında Hıçkırık

benim kız de çok hıçkırıyor.günde 3 4 defa.iyi bişeymiş.ciğerleri gelişiyormuş.

SELAM Bende 34+6 haftamdayım. Kendi kendime bende hıçkırık diyodum.bu sistematik kalp atışı gibi olan hareketlere arkadaşlarım yok tekmeliyor bebeklerin hareketleri sitematik olur zaten dedilerdii.Şimdi sizleride okuyunca yanılmadığımı anladım.Benim 24 haftamdan itibaren ara ara vardıı..Şimdi günde 2-3 defa oluyoo gece gündüz farketmiyor,bazen uzun sürdüğünde rahatsız olursa diye kalkıp gezindiğim bile oluyor..Kızım bir süre ayakta dolanınca bırakıyor hıçkırmayı.Herkese hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah'ım..İyi günler..delikafaduldenbilmiyorumkismile

şuan benim paşam da hıçkırıyor! bunu günde en az 3-4 kere yaşıyoruz.:emir_bebek:

kızlar benim bebegimde çok harekelti üst üste vuruyo diyorum ben acaba hıçkırıyomu nası anlıyosunuz

Kalp atışı sanıyordum muhtemelen hıçkırıyor benim kuzum da... Bu sabah unutup karnımın üstüne yatmışım ritmik şekilde tekmeledi kalk sıkışıyorum annecim demek istedi galiba hemen yan yattım o da uyudu off arkadaşlar bebişimi dört gözle bekliyorum ama ben hamileliğimi de çok özleyeceğim galiba ne güzel içinde bi canlı büyütmek...

aynı hareketi arka arkaya 3-4 defa bazen 6-7 defa yaparsa hıçkırıyor demek. Zatena nalrsın normal tekme yada hareketlerinden çok farklı, aynı şeklde tekrarlanan hareketi.

benimde oğluşum genelde geceleri hıçkırıyor

İlk kez duydum böle bişeyi öğrendiğim ii oldu ben damarlardan biri atıo herhalde die düşünüodum :))))))) demek ki o küçük seyirme gibi şeyler hıçkırıkmış ne tuaf ya tabii aynı şeyden bahsediorsak yarın kont. vardı hemen sorucam aklıma takıldı şimdi arka arkaya baya sürüo eşimde damarlardandır dedi seyirir ya bazen öle sandık tam karnımda da olmuo ama anlamadım şimdi karıştırıormuyum acaba dur bakalım yarın ahmet beye bi soru daha eklendi :) saolun bu yararlı bilgi için hıçkırığını anlayacağımı okumamıştım hiç ilginç bir bilgi oldu

canım cok normal bende de cok olmustu bende bununla ılgılı konu acmıstım hatta benıde tutuyodu kızımla aynı anda hıckııyoduk dogdu hala cok hıckırıyo en azından ıyı bıse allah saglıkloı sıhatlı kucagına almayı nasıp etsın

evet evet hıçkırıyolarrr hemde nasıl :)
ilk gebeliğimde yaşamıştım bunu kafasının olduğu yer pıt pıt pıt saat gibi vuruyodu
doktora sordum evet hıçkırabilir ve sen hissedersin demiişti

kızlar doğum yaptım bebeğim 3 aylık oldu hemen hemen hergün karnımda olduğu gibi hıçkırığa devam ediyo bebeğimm:ecrin_bebek:

Benim bebeğimde çok hıçkırıyo yaa,demin ilk sayfalarda okumuştum,obur bebek daha çok hıçkırırmış diye,doğru mu yaw :)
Kalp atışı gibi ama 3 dk falan sürüyo..

ben son iki ayıma girdim iyice arttı hıçkırıkları özellikle geceleri hıçkırması sinirlerimi bozuyo inşallh iyiyye işarettir

Back
X