arkadaşlar merhaba, ben dün gece eşimle kavga ettim o bana ben ona hakaretler ettik eşim benı tartakladı,7bucuk aylık hamıleyım,eşim evi terketti ben hıçkıra hıçkıra ağlarken birden içimden bir ses duydum daha sonra sustum hiç nefes bile almadım dinleştirmek için,ııııhhh ıhhhh diye tuhaf sesler duydum,bebeğim ağlıyordu sanki çok üzgünüm böyle birşey olması mümkün mü yoksa kafayı mı yiyorum? ilk defa böyle birşey yaşadım
arkadaşlar merhaba, ben dün gece eşimle kavga ettim o bana ben ona hakaretler ettik eşim benı tartakladı,7bucuk aylık hamıleyım,eşim evi terketti ben hıçkıra hıçkıra ağlarken birden içimden bir ses duydum daha sonra sustum hiç nefes bile almadım dinleştirmek için,ııııhhh ıhhhh diye tuhaf sesler duydum,bebeğim ağlıyordu sanki çok üzgünüm böyle birşey olması mümkün mü yoksa kafayı mı yiyorum? ilk defa böyle birşey yaşadım
ağlar, kahkaha atar, mızmızlanır, esnerken ses çıkarır, gaz çıkarır, göbüşe pandik atar, herşeyi yapar biiznillah-i teala
Yaa çok özür dilerim ama istemsizce kahkaha attım afedersin
Olmaz arkadaşım öyle şey.Belki üzüntüden iki kıpırdamıştır o kadar.
Arkadaslar ben cıddıyım,daha önce ağladığım zamanlarda böyle bir durumla karşılaşmadım,dün gece oldu ve 10 snye filan sürdü ses geldiğinden eminim,nefes bile almadım sesi daha net duyayım diye,içimden geliyordu
7,5 aylık eşini tartaklayacak kadar ne kavgası ettınız arkadaşımm.yazık yaa,belkı duydugun sesler psıkolojıktır ama ses olmasa bıle bebişin bu kjavgalardan ve annenın üzüntüsünden etkilenecegi kesin.oyuzden mümkün oldugu kadar içini gönlünü ferah tutmaya çalış,eşine uyma o kavga cıkarsa bile hem sana hemde bebegıne yazık.kavga gürültü bitiyo ınsanlar barışıyo ama olan o anda hem sana hem bebegıne oluyo
Arkadaslar ben cıddıyım,daha önce ağladığım zamanlarda böyle bir durumla karşılaşmadım,dün gece oldu ve 10 snye filan sürdü ses geldiğinden eminim,nefes bile almadım sesi daha net duyayım diye,içimden geliyordu
evet bılıyorum anne üzülunce bebek hissedıyor,ama yemın ederım ki ıhhlama sesi duydum 10 snye kadar bende buna bağladım ,ya düşünsenize evde teksiniz ağlıyorsunuz ikinci bir ses geliyor ,sustum nefes bile almadım daha iyi duymak için ama kısa sürdü
hanımefendi tıp literatüründe böyle bşey yok, siz mi sokacaksınız?
Gaz sıkışmıştır :S kafanızı bulandırmayın böyle şeylerle
hiç duymadığım bir sesti,öyledir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?