- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
yazmıyım diyorum ama şehir yerlerindeki bebekler ağlamıyormuş da köylerdekiler mi ağlıyormuş?
kadın nefesini tutup bebeğin havasız kalmasına dahi sebep olmuş, bi sağlık sorunu olursa bu yüzden olur allah korusun.
yazmıyım diyorum ama şehir yerlerindeki bebekler ağlamıyormuş da köylerdekiler mi ağlıyormuş?
kadın nefesini tutup bebeğin havasız kalmasına dahi sebep olmuş, bi sağlık sorunu olursa bu yüzden olur allah korusun.
Ne kadar uzun süre tuttuğunu bilmiyorum ama anlık bir nefes tutulması neden bu kadar önemli olsun ki.
Her halde saniyelerce tutmamıştır.
Ağlamasının mümkün olmayacağını arkadaşlarımız yazmış.
Eşinizle yaşadığınız duruma çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.
Bazen öyle gereksiz yorumlar yapıyorsunuz ki...
İnsanlarla dalga geçmeyi meziyet sanan zihniyetle dolu burası.
Hiç yazmayın daha iyi her konuya aynı şekilde yaklaşıyorsunuz!
Yazık!..
Bebeğin ses çıkarabilmesi için ciğerlerinin oksijenle dolması gerekir.
Sizin karnınızda amniyo sıvısının içinde ciğerlerini doldurup ses çıkaracak bir oksijen yok.
Ayrıca amniyo sıvısı zaten ses çıkarmasını engeller.
Oksijensiz ortamda bizim de sesimiz çıkmaz.
Bir kavanozu hava almayacak şekilde ağzınıza dayayıp bağırmaya çalışın başaramayacaksınız.
Sesiniz çıkmayacak.
ben daha once bır anneden duymustum oglum karnımdayken aglamıstı dıye..
o da duymustu hatta komsularıda..
ama bılmıyorum aslı var mı yok mu
Allah cok büyük..
canım bak benim üvey anneannemde de üvey teyzeme hamileyken ağladığını duyduğunu sölerdi insanlar arasında böle rivayetler vardır özelliklede köy yerlerinde allah tealanın bebğin kaderini alnına yazdığını söylerler bebk bu yüzden ağlarmış kötü şey yazma die ama duyduğum kim varsa sağlık problemi olmadı maşallah heleki üveyteyzem şuanda 29 yaşında genç kız gibi :)
Ağlamasının mümkün olmayacağını arkadaşlarımız yazmış.
Eşinizle yaşadığınız duruma çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.
Bazen öyle gereksiz yorumlar yapıyorsunuz ki...
İnsanlarla dalga geçmeyi meziyet sanan zihniyetle dolu burası.
Hiç yazmayın daha iyi her konuya aynı şekilde yaklaşıyorsunuz!
Yazık!..
Bebeklerin ana rahminde 28. haftadan itibaren ağlayarak tepki verdikleri ortaya çıkarıldı.
ABD’nin New York kentinde, son teknoloji ultrason cihazları kullanılarak yapılan araştırmada, bebeğin ana rahminde 28. haftadan itibaren dışarıdan gelen uyarıcılara karşı ağlayarak tepki verdiği ortaya çıkarıldı.
Anne karnına düşük desibelde ses veren uzmanlar, fetüsün önce kıpırdadığını, ardından derin nefes alış verişler eşliğinde ağzını açıp çenesini oynatarak ‘ağlamanın bütün işaretlerini gösterdiğini’ tespit ettiler. 11 ayrı fetüs de aynı tepkiyi verdi.
Anne karnında bebek annenin psikolojisine göre güler, ağlar.Hatta annenin yanında gerildiği kişileri seslerinden tanıyıp doğduktan sonra bu kişilere tepki verebilir.Hamileyken bebek ağlama sesi duyduğunu daha önce başka kişilerden duymuştum.Olabilir bence.Hamileliği gergin olan annelerin bebeklerinin mizacı da öyle oluyor.Rahat bir hamilelik geçirmeye bakın.Az kalmış zaten.Allah bağışlasın evladınızı.Dalga geçen arkadaşları da kınıyorum.
ben zaten gurbetteyim yaşadığım şehirde hiçbir kimsem yok ,sadece eşimin ailesi var,derdimi paylaşacak bir arkadaşım bile yok,telefonda anneme dahi anlatmadım üzülmesin diye,ne yapmalıyım şu durumda birilerinden akıl almaya ihtiyacım var,insan çaresiz kalırsa beni anlayabilir,ben buraya abartı birşeyler yazmadım,yaşadığım olay beni korkuttu,mümkün mü diye sizlere sordum,kimisi bana deli muamelesi yapmıs kimisi üzülmüş,kimiside olabileceğini yazmış...
Bebeklerin ana rahminde 28. haftadan itibaren ağlayarak tepki verdikleri ortaya çıkarıldı.
ABD’nin New York kentinde, son teknoloji ultrason cihazları kullanılarak yapılan araştırmada, bebeğin ana rahminde 28. haftadan itibaren dışarıdan gelen uyarıcılara karşı ağlayarak tepki verdiği ortaya çıkarıldı.
Anne karnına düşük desibelde ses veren uzmanlar, fetüsün önce kıpırdadığını, ardından derin nefes alış verişler eşliğinde ağzını açıp çenesini oynatarak ‘ağlamanın bütün işaretlerini gösterdiğini’ tespit ettiler. 11 ayrı fetüs de aynı tepkiyi verdi.
Insanlarin birbirini kirabilmesi cok kolay gunumuzde.. Bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip deriz sonra ogrenmeye calisana gulunur kizilir vs.. Neyse..
Arkadasim ne olursa olsun karnindaki bebisini dusun. Herseyi hissediyo biliyor..
Kusura bakmada soramadan edemicem esin niye tartakladi seni yani bide hamilesin ya..
ben öyle bisey duydum kaynanam görümcemden hamileyken aglama sesi duymus yani olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?