anne karnında ki bebek ağlar mı?

sana acıklama yaparak kendimi hiç yoramıcam...ben mantıksızsam başka insanların başına ve yakınlarına da gelmiş,onlarda mı yalan söylüyor...ben böyle birşey başıma gelmese inanmazdım...%100 eminim ki artık bebeğimin sesiymiş o ses hala kulaklarımda şimdi kızımın sesini duydukça cok daha emınım dıyorum....

yazdıkların hiç kafama girmedi...yüzeysel okudum gectim...ben sana göre saçma olan böyle bir konu neden açayım ki üstelik bebeğimi ve eşimi alet ederek...sana yalan borcumda yok biliyor musun...
bebeğim bu hayatta ki en değerli varlığım gözümü kırpmadan canımı feda ederim,onu hiçbir sekilde alet etmek istemem...hatta şuan olsa paylaşmazdım kızımın adı geçmesin diye..ozamanlar çok bunalımdaydım...Ama darlığı veren Allah bolluğuda veriyor

Canım kızma kimseciklere; başına gelmemiş demekki kimsenin... çok büyük mucizelere tanık oluyoruz; seninkide belki bunlardan biri.. veya eşinin yaptığı kötülüğün ardından bebeğinden destek almak isteyişin ona sarılmak onunla avunmak onun senini duymak isteyişinendir...üzme kendini..

Ben inanıyorum ne doktorların profların imkansız dedikleri gerçek olmadı mı sanki... Tıpta kesin sınırlar olduğuna inanmıyorum...

evet bebekler 7 ay dolduktan sonra anne karnında ağlayabilir bilmeyenler araştırırlarsa yargılamadan önce bilirlerdi..

bu arada oksijeni evet anneden alır tabiki ama akciğer doğum için 26.haftadan itibaren dışarda nefes alıp vermesi için fonksiyonlarını çalıştırır.
akciğerleri suyu düzenli şekilde alıp verir ve doğum sonrası için hazırlanır..

Arkadaslar yahu suyun icinden ses duyulur mu demissiniz.ses maddesel her ortamda yayilir.yani evet duyulur hatta ses en hizli katida sonra sivida en yavas gazda iletilir.yani duyulur gardaslar:)ikincisi hava yok ses nasi cikcak diyenler ses tellerini sadece hava mi titrestirir?

tebrik ederim gerekli açıklamayı arkadaşlar yapmışlar...şimdi cevabınız ne olacak merak ediyorum??

Mümkün değil canım bu. aglamak bi defa ses telleriyle alakalı. anne karnındaki bebek ise oksijeni agzından değil kordon bagından alır. zaten bebeğin ağlama amacı bellidir, birşey yolunda gitmiyordur. anne karnında oksijeni ve besini hazır. alt değiştirme sıkıntısı yok yine kordondan gidiyor dışkısı. anne karnındayken sinir ve stres etkiler çocuğu. daha fazla hareket etmeye ve agresif diyebileceğim hareketlerde bulunmaya başlar. belkide sizin üzüntünüzü oda hissetti ve ani hareketleri amnıyon sıvısında yada karında ses çıkarttı.. dilerim sıkıntılarınız hallolur. üzüldüm gerçekten.

Rabbim yardımcınız olsun inşallah önce bunu söylemek lazım..Bebekten çok eşinizin sizi tartaklaması dikkatimi çekti..Böyle insanlara anlam veremiyorum hamilesin konu ne bilmiyorum ama sen haksız bile olsan hamile bir insana böyle yapılmaz..

Tıp olarak düşününce mümkün değildir..Herkes farklı düşünceler de farklı muhtemel diğer arkadaşların da dediği gibi gaz dolaşınca ilginç sesler çıkabiliyor..

2,5 aylık hamile iken evliliğimde ciddi sorunlar yaşadım ve doğurmak istemedim eşim ile kavga ettik ailesi yüzünden elimi karnıma koydum özür dilerim bebeğim dedim seni doğuramam diye bir konuşma yaptım hıçkırarak ağlarken sonra tekme yedim ve kendime geldim 3. ayımda doktora anlattım mümkün değil dedi kasları gelişmediği için o zaman ben pozisyonunu söyleyeyim dedim başı sağ tarafımda ayakları solda dedim doktor alaycı bir şekilde tebessüm etti sonra sustu.. Başı nerede dedim sessizce sağda dedi bende güldüm..

Rabbimin hikmetinden sual olunmaz

insanların yaklaşımıda bi garip.once ınsan olmak lazım tabi 24. haftadan sonra bebek anne karnında annesının yasadıklarını yaşarmış uzman tv den bak benım bebegım çok kuçuk 4 aylık ama ben uzulunce karnıma ağrılar giriyo sabah uyandığımda bebeğimin acıktığını hıssedıyorum bende tabı bu mumkun deıl ama annelık duygusu işte sanada oyle gelmıştır uzulme ben benı uzen kışılere bebeğim zarar gormesın dıye kapıyı bıle açmıyorum

Kesinlikle duymussundur arkadasim..ayni sey benimde basima geldi anlattigimda kimse inanmadi,ani bir kalp krizi ile babami kaybettigimin ikinci gunu sabah ezani okunurken yatagimin ustune oturdum aglama krizi gibi birsey geciriyordum ama bir yandanda esimi uyandirmak istemiyordum ,birden incecik uzun bir aglama sesi duydum o sesle kendime geldim once karin gurultusu sandim ama bir bebek sesi oldugu okadar barizdiki,yaklasik 7,8 saniye surdu,o anda refleksle elimi karnmin ses gelen tarafina koydum yani bebegimn basinin oldugu tarafa ses birden kesildi,dogumuma 20 gun vardi,ve inanmazsiniz belki ayni aglama tonuyla bebegim dunyaya geldi ve her ezan sesini duydugunda yaklasik 4,5 aylik olana kadar ayni tonlamada agliyodu,simdi yine okuyanlar karin gurultusudur diyecekler 28 yasindaki bir insan ikisini ayirt edebilir heralde ve benim gibi saglam bir kulagi varsa,birde tibben boyle bisey mumkun degil demisler sanki herseyin tibben aciklamasi var..

Herkes yazmis ama ben bi kere daha yazmak isterim arkadasim.. bebekler anne karninda gulme aglama hickirma hareketi yapabilirler.. ama sesini cikaramazlar.. bir sivinin icindeler biliyorsunuz. . Ayrica hava yoluyla ciger solunumu yapamazlar.. cunku amniyon sivinin icindeler..evet Allah cok büyüktür onun mucizeleri vardir.. ama ne olur herseyi Allahimiza baglayip mantiksizliklara inanmayalim.. söyle düşünün suyun icindesiniz ve orada agliyorsunuz disaridan bir insan bunu gercek aglama sesi olarak duyabilirmi? Ki siz hava yoluyla solunum yapabiliyorsunuz dogdugunuzdan beri. . Ama bébisiniz daha solunum yapamiyor.ses icin havaya ihtiyac var...anne karnindada hava yok sivi var arkadasim...bence senn bulundugun ruh hali ile bebeginin sana olan üzüntüsünü hissettin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anneeeee biraz dahaaa :)
Sarelle reklamı

O geldi aklıma.. Bencede o anki ruh halınızle alakalı bi durumdur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar konuyu gorunce anlatmak istedim babanemin zamaninda babanemin bir komsusu varmis kadin hamile o zamanlar doktor felan yok kadin babaneme gelmis demiski elif sana birsey diycem ben korktum kimseye diyemedim ne yapacagimida bilmiyorum karnimdan hirilti sesleri geliyor sanki iki farkli ses bu bebek degilde baska seymi demis babanem sus oyle deme demis sonra bebekler dogmus kadin ikiz bebege hamileymis babanem hala derki demekki spalar kavga ediyorlardi:))tibben imkansiz biliyorum ama Allahin hikmetlerinede akil sir ermiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…