ağladığı güldüğü çoğu ultrasonda belli oluyo zaten ama ses olayını bilmiyorum..çok üzücü bi durum bu...inş yanlış hisetmişindir konu sahibine diyorum....ama keşke hemen bi doktora gitseydin yakalardın öyle bişey varsa bile...allahım korusun onları..üzme kendini...
slm Edasum canım sen doğuralı bir 5 ay olmuştur bebeğin nasıl
ben konunu geç gördüm merak etme anne karnında bebekler ağlayabiliyor benimde teyzem ağlamış bende ilk duyunca şaşırmıştım ama gerçektende nadirde olsa bu durumu yaşayabilenler var
teyzem ağlarken anneannem bebeğine şöyle dua etmiş o zamanlar sıtma hastalığından baya ölen oluyormuş yıl 1960 anneannemde bebeğim doğunca elin bu hastalığa şifa olsun demiş teyzemin demesi gerçekentde şifa oluyormuş
başlarda banada saçma gelmişti ama Allah o kadar büyük ki neden olmasın bide yazmadan edemicem ama hamile ve çok üzgün kimseyle dertleşemeyen bir insanla dalga geçenler olmuş çok kırıcı inş sizlerde bu arkadaşın yaşadığı üzüntüleri yaşamazsınız
ana rahmindeki bebek suyun içinde ve ciğerlerinde hava yok.
mantıklı düşünürsek biraz...
kafanızı suya sokup ağlamayı denesenize.
mantıklı düşünecek olursak sende suyun içinde yaşayamazsın ...
mantıklı düşünecek olursak sende suyun içinde yaşayamazsın ...
ağlar, kahkaha atar, mızmızlanır, gaz çıkarır, göbüşe pandik atar, herşeyi yapar biiznillah-i teala
maaşallah canım nur topu gibigörenler şaşırıyor çok zeki..Allahım nazarlardan korusun...kızıma kardeş istiyorum hatta...8 aylık oldu tosuncuk...evet ozamnalar benımle alay edenler bile oldu...ama cocuğumun ses tonunu duyunca şimdi %100 eminim ki o bebeğimin sesiydi....şimdi çok daha emin oldum...
bayagı eski bir konuymuş ben ilk mesajı okudum, kaygını dindirmek için hemen yazdım
umarım bebeğin ve sen çok mutlusundur ve herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?