amin cümlemizin canım. evet ilk. seninkinin cinsiyeti belli mi?
Telefon programı var indir Can'ım telefonun tüm net bağlantısını kes uçak moduna al be bebeğinin kalbini dinle. Bide niye ölsün ay bebeğin olumlu düşün .
Özel atamadım Can'ımO hangi program özelden yazar mısın canım çok ihtiyacım var şu an?
kaçıncı hafta itibariyle dinleyebiliyorsun ? sen dinliyomusun mesela suan?Özel atamadım Can'ım
canım bu Apple uygulaması telefonun farklı markaysa Google Play'de de var sanırım
My Baby's Beat
Çok kafama takılırsa dinliyorum . 13 den sonra dinleniyormuş . Benim bebiş erken hareket etti şükür eğer gün boyu hissetmezsem dinliyorumkaçıncı hafta itibariyle dinleyebiliyorsun ? sen dinliyomusun mesela suan?
bende kız istiyorum :)Kız dediler ama Ocak'ta gidince tekrar bakar netleştiririz dediler inşallah da kızdır :) senin gönlünden ne geçiyor ?
aa ne güzel erken hissetmişsin :) ücretli bir program bildigim kadarıyla dimi :)
Kız programın adını yanlış yazdım eşimin teli elimde kendi telefonum yanımda değilde baktım şimdi şu bak tamamen ücretsizO hangi program özelden yazar mısın canım çok ihtiyacım var şu an?
teli uçak moduna alıp b,ildigin bebişin kalp sesini dinliyoruz öle mi eve gidince deneyecegim :)Kız programın adını yanlış yazdım eşimin teli elimde kendi telefonum yanımda değilde baktım şimdi şu bak tamamen ücretsiz
Bebişi bul önce ara bebeği bulunca pırlantaya başlıyor Zaten video var orda detaylı anlatıyor . Benim bebiş aynı yerde takılıyor genelde ben rahat buluyorum şükürteli uçak moduna alıp b,ildigin bebişin kalp sesini dinliyoruz öle mi eve gidince deneyecegim :)
Kötü düşünceleri at kafandan Allah'a bırak dua et bende senin gibi çok düşüncelere sardım hissetmeye başlayınca şükür ettim acile çok gittim ağır kaldırdım diye hemen bakıyorlar için rahat edecekse ve sende hiçbir belirti yok işlalh olmazda sağlıkla kucağına almak nasip EtsinDoktor 3lü tarama için ocak 21 de çağırdı. En son aralık 21 de gitmiştim doktora gelmene gerek Yok artık ocağa kadar dedi diye gitmedim. Şimdi korkum acaba bebeğim yaşıyor mu? Çok korkuyorum kanama Yok. Bir şey olmuş olsa kanama olurdu herhalde. Düşünmekten sıyırcam
Bebişi bul önce ara bebeği bulunca pırlantaya başlıyor Zaten video var orda detaylı anlatıyor . Benim bebiş aynı yerde takılıyor genelde ben rahat buluyorum şükür
Sağol canım bende yarın gidecem bakalım nasıp kismet:)bende öyle hasta olduktan sonra doktora kalp atışlarını dinlemeye gittim çok şükür normaldi. endişe etmee
Boş bi yere koy koluna duruyo kendi kalbini dinleDinledim ama gercekmi bu ya inanamadım vallahi :)
androidlerde yok sanirim bu uygulamaKız programın adını yanlış yazdım eşimin teli elimde kendi telefonum yanımda değilde baktım şimdi şu bak tamamen ücretsiz
Ya site reklamlarında çıkıyor android için ama ismini hatırlamıyorum netten bi araştır Can'ım vardır benceandroidlerde yok sanirim bu uygulama
karalara girdim yaa keske olsa cok merak ettim benim gibi evhamlilara ozel bi uygulama olurduYa site reklamlarında çıkıyor android için ama ismini hatırlamıyorum netten bi araştır Can'ım vardır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?