Anne karnında öldüğünü nasıl anlarsın?

Telefon programı var indir Can'ım telefonun tüm net bağlantısını kes uçak moduna al be bebeğinin kalbini dinle. Bide niye ölsün ay bebeğin olumlu düşün .

Telefon programı var indir Can'ım telefonun tüm net bağlantısını kes uçak moduna al be bebeğinin kalbini dinle. Bide niye ölsün ay bebeğin olumlu düşün .
O hangi program özelden yazar mısın canım çok ihtiyacım var şu an?

Özel atamadım Can'ım
canım bu Apple uygulaması telefonun farklı markaysa Google Play'de de var sanırım
My Baby's Beat
kaçıncı hafta itibariyle dinleyebiliyorsun ? sen dinliyomusun mesela suan?

kaçıncı hafta itibariyle dinleyebiliyorsun ? sen dinliyomusun mesela suan?
Çok kafama takılırsa dinliyorum . 13 den sonra dinleniyormuş . Benim bebiş erken hareket etti şükür eğer gün boyu hissetmezsem dinliyorum

aa ne güzel erken hissetmişsin :) ücretli bir program bildigim kadarıyla dimi :)

Eklentiler

• IMG_3965.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 2.385
Kız programın adını yanlış yazdım eşimin teli elimde kendi telefonum yanımda değilde baktım şimdi şu bak tamamen ücretsiz
teli uçak moduna alıp b,ildigin bebişin kalp sesini dinliyoruz öle mi eve gidince deneyecegim :)

teli uçak moduna alıp b,ildigin bebişin kalp sesini dinliyoruz öle mi eve gidince deneyecegim :)
Bebişi bul önce ara bebeği bulunca pırlantaya başlıyor Zaten video var orda detaylı anlatıyor . Benim bebiş aynı yerde takılıyor genelde ben rahat buluyorum şükür

Kötü düşünceleri at kafandan Allah'a bırak dua et bende senin gibi çok düşüncelere sardım hissetmeye başlayınca şükür ettim acile çok gittim ağır kaldırdım diye hemen bakıyorlar için rahat edecekse ve sende hiçbir belirti yok işlalh olmazda sağlıkla kucağına almak nasip Etsin

Allah korusun tatlim ama hicbir belirti vermeyebiliyor. Benim gogus hassasiyetim birden duruvermisti geceninnkorunde aglaya aglaya doktora gittim ama bebekte hicbir sorun yoktu heh dedim kuruntu yaptim demekki.

Ama o olaydan epey sonra bebegimin kalbi durdu hemde tum belirtilerim devam ediyordu goguslerim yine dolgunlasmisti en ufak bir kanama vs sikintim olmamisti. İkili teste gittigimiz gun ogrenmistik. Sen icini ferah tut yine de bir sorun olmaz insallah

Bu kanıya nereden vardınız anlamadım.
Yani durduk yere bu düşünceye neden kapılıyorsunuz.
Ben 3 4 haftada bir gidiyorum sürekli kontrole.
Hiç aklıma gelmedi acaba bebek öldü mü diye.
Biraz rahat olun. Sakınılan göze çöp batar.

Bebişi bul önce ara bebeği bulunca pırlantaya başlıyor Zaten video var orda detaylı anlatıyor . Benim bebiş aynı yerde takılıyor genelde ben rahat buluyorum şükür

Dinledim ama gercekmi bu ya inanamadım vallahi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…