Android için miş Can'ım bukaralara girdim yaa keske olsa cok merak ettim benim gibi evhamlilara ozel bi uygulama olurdu
sahte uygulama canim onu indrirp denedimAndroid için miş Can'ım bu
Bebişi bul önce ara bebeği bulunca pırlantaya başlıyor Zaten video var orda detaylı anlatıyor . Benim bebiş aynı yerde takılıyor genelde ben rahat buluyorum şükür
Hadi ya . Mutlaka olmalı yasahte uygulama canim onu indrirp denedim
Hepimiz alalım inşlh Can'ım. Aynı evhamları tüm anneler yaşıyor malesef hormonlar falanAllah senden razı olsun ya o kadar iyi geldi ki allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok çok teşekkür ederim
iphone ozel sanirim adroidlerde yok adam yerine koymuyolar biziHadi ya . Mutlaka olmalı ya
Can'ım ya niye Yok kiiphone ozel sanirim adroidlerde yok adam yerine koymuyolar bizi
Tam da öle yaptım ama inanamyrm hala :)) çok mutlu oldum , bide açıklamasında suan erken duymak için 30. Haftada daha iyi duyulur diyor bilemedmBoş bi yere koy koluna duruyo kendi kalbini dinle
Tam da öle yaptım ama inanamyrm hala :)) çok mutlu oldum , bide açıklamasında suan erken duymak için 30. Haftada daha iyi duyulur diyor bilemedmBoş bi yere koy koluna duruyo kendi kalbini dinle
Canm benm bebegim karnimda oldu.en belirgin hamilelik belirtim goguslerde sislikti.birden iniverdi.ben biraz ordan anladimDoktor 3lü tarama için ocak 21 de çağırdı. En son aralık 21 de gitmiştim doktora gelmene gerek Yok artık ocağa kadar dedi diye gitmedim. Şimdi korkum acaba bebeğim yaşıyor mu? Çok korkuyorum kanama Yok. Bir şey olmuş olsa kanama olurdu herhalde. Düşünmekten sıyırcam
13 hafta yazıyor açıklamada ben öyle oludumTam da öle yaptım ama inanamyrm hala :)) çok mutlu oldum , bide açıklamasında suan erken duymak için 30. Haftada daha iyi duyulur diyor bilemedm
Kız bebişi rahat bırak nolurMalesef bebeği bulamadımduyamadım yani çok üzüldüm daha tedirgin oldum neden olmadı ki
Kız bebişi rahat bırak nolurannesi arkalarda saklanıyordur benim bebiş tam göbek deliğimde önde plesentam aşağıda olduğu için çabuk hissettim hemen buluyorum
Bende kendi kalbimi duyamadım ara ara duydum yani çok güçlük çektim bulmakta :) benimde bebiş aşagıda sol tarafta oldugu için cabuk buldum :)) ama hala inanamıyrm cunku kayıtlı seslerde var programda bebeğin normal kalp atışı dinlenirken ki kalp atışı falan örnek olarak koymuşlar acaba diyorum göbege koyunca direkt onlar mı devreyee giriyor :) kafamda deli sorular beynim yandı resmen :) cok takılmamak lazım kalbini bozma ve güzel düşün hiç birşey olmamıştır bebişine benimde randevum bu ay 20 sinde gecen ay 20 de gitmiştm bende, çok kafaya takarsan stres olursun bebişte etkilenmesin annesiOna rahat Yok bugün yatana kadar denicem hem merak ettim nasıl olacak diye işin garip yanı kalbimi de duyamadım acaba ben yaşamıyor muyumnet duyuluyor mu videoda dinleniyor gibi ama. Ben bebeğin nerde olduğunu bulamadım. 15 haftalık oldum senden öndeyim sanırım
Sen biliyorsundur anlamıyorsundur net kalp atışı değil nst cihazındaki gibiOna rahat Yok bugün yatana kadar denicem hem merak ettim nasıl olacak diye işin garip yanı kalbimi de duyamadım acaba ben yaşamıyor muyumnet duyuluyor mu videoda dinleniyor gibi ama. Ben bebeğin nerde olduğunu bulamadım. 15 haftalık oldum senden öndeyim sanırım
Allah allah ilk kez duydum bu programı, bende deneyeceğim gerçekten bebişimizin kalp sesi mi olacakBebişi bul önce ara bebeği bulunca pırlantaya başlıyor Zaten video var orda detaylı anlatıyor . Benim bebiş aynı yerde takılıyor genelde ben rahat buluyorum şükür
Öyle oluyor Can'ım. Bi cihaz da var zaten 100 lira o garanti 10 haftada duyuluyorAllah allah ilk kez duydum bu programı, bende deneyeceğim gerçekten bebişimizin kalp sesi mi olacak
Kız bi tane cihaz var 100 lira 10. Haftada garanti duyuyorsun bebişi kıy paraya al şu aleti . Kulaklıklı falan tak kuşağına akşama kadar analı sanalı konuşunOna rahat Yok bugün yatana kadar denicem hem merak ettim nasıl olacak diye işin garip yanı kalbimi de duyamadım acaba ben yaşamıyor muyumnet duyuluyor mu videoda dinleniyor gibi ama. Ben bebeğin nerde olduğunu bulamadım. 15 haftalık oldum senden öndeyim sanırım
Bende bugün kalbinin durdugunu öğrendim cuma alınacak bebegim. kanama filan yoktu bende gögüsler aynen indi hiç ağrı olmadı hamilelik belirtisi yoktu eskisi gibi anlamıştım ben 8/6 idi allahım bütün hamilelere yardım etsin ve yaşatmasın çok zor bir imtihanCanm benm bebegim karnimda oldu.en belirgin hamilelik belirtim goguslerde sislikti.birden iniverdi.ben biraz ordan anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?