Anne karnında öldüğünü nasıl anlarsın?

Bebişi bul önce ara bebeği bulunca pırlantaya başlıyor Zaten video var orda detaylı anlatıyor . Benim bebiş aynı yerde takılıyor genelde ben rahat buluyorum şükür
Allah senden razı olsun ya o kadar iyi geldi ki allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok çok teşekkür ederim

Allah senden razı olsun ya o kadar iyi geldi ki allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok çok teşekkür ederim
Hepimiz alalım inşlh Can'ım. Aynı evhamları tüm anneler yaşıyor malesef hormonlar falan

Boş bi yere koy koluna duruyo kendi kalbini dinle
Tam da öle yaptım ama inanamyrm hala :)) çok mutlu oldum , bide açıklamasında suan erken duymak için 30. Haftada daha iyi duyulur diyor bilemedm

Boş bi yere koy koluna duruyo kendi kalbini dinle
Tam da öle yaptım ama inanamyrm hala :)) çok mutlu oldum , bide açıklamasında suan erken duymak için 30. Haftada daha iyi duyulur diyor bilemedm

Malesef bebeği bulamadım duyamadım yani çok üzüldüm daha tedirgin oldum neden olmadı ki

Canm benm bebegim karnimda oldu.en belirgin hamilelik belirtim goguslerde sislikti.birden iniverdi.ben biraz ordan anladim

13 hafta yazıyor açıklamada ben öyle oludum

Malesef bebeği bulamadım duyamadım yani çok üzüldüm daha tedirgin oldum neden olmadı ki
Kız bebişi rahat bırak nolur annesi arkalarda saklanıyordur benim bebiş tam göbek deliğimde önde plesentam aşağıda olduğu için çabuk hissettim hemen buluyorum

Kız bebişi rahat bırak nolur annesi arkalarda saklanıyordur benim bebiş tam göbek deliğimde önde plesentam aşağıda olduğu için çabuk hissettim hemen buluyorum
Ona rahat Yok bugün yatana kadar denicem hem merak ettim nasıl olacak diye işin garip yanı kalbimi de duyamadım acaba ben yaşamıyor muyum net duyuluyor mu videoda dinleniyor gibi ama. Ben bebeğin nerde olduğunu bulamadım. 15 haftalık oldum senden öndeyim sanırım

Bende kendi kalbimi duyamadım ara ara duydum yani çok güçlük çektim bulmakta :) benimde bebiş aşagıda sol tarafta oldugu için cabuk buldum :)) ama hala inanamıyrm cunku kayıtlı seslerde var programda bebeğin normal kalp atışı dinlenirken ki kalp atışı falan örnek olarak koymuşlar acaba diyorum göbege koyunca direkt onlar mı devreyee giriyor :) kafamda deli sorular beynim yandı resmen :) cok takılmamak lazım kalbini bozma ve güzel düşün hiç birşey olmamıştır bebişine benimde randevum bu ay 20 sinde gecen ay 20 de gitmiştm bende, çok kafaya takarsan stres olursun bebişte etkilenmesin annesi

Sen biliyorsundur anlamıyorsundur net kalp atışı değil nst cihazındaki gibi bence bebiş sana çekmiş

Bebişi bul önce ara bebeği bulunca pırlantaya başlıyor Zaten video var orda detaylı anlatıyor . Benim bebiş aynı yerde takılıyor genelde ben rahat buluyorum şükür
Allah allah ilk kez duydum bu programı, bende deneyeceğim gerçekten bebişimizin kalp sesi mi olacak

Kız bi tane cihaz var 100 lira 10. Haftada garanti duyuyorsun bebişi kıy paraya al şu aleti . Kulaklıklı falan tak kuşağına akşama kadar analı sanalı konuşun

Canm benm bebegim karnimda oldu.en belirgin hamilelik belirtim goguslerde sislikti.birden iniverdi.ben biraz ordan anladim
Bende bugün kalbinin durdugunu öğrendim cuma alınacak bebegim. kanama filan yoktu bende gögüsler aynen indi hiç ağrı olmadı hamilelik belirtisi yoktu eskisi gibi anlamıştım ben 8/6 idi allahım bütün hamilelere yardım etsin ve yaşatmasın çok zor bir imtihan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…