Anne karninda ölen bebeklerimize olan dini vecibeler? Yardim lutfen..

damneh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
200
72
Bebegim karnimda yaklasik 5,5 aylik iken öldu.. dun gomduk melegimi ama ne yikandi nede isim verildi.. halbuki 4 ayliktan buyuk olan cocuklar icin tum organlari olustugu icin yikanip isim verilmesi gerekiyomus :'( ben yapmadim simdi napicam cocugu cikartamam ki :KK43:

Offff offf :KK43:
Cok uzuldum. Merak ediyordum bende seni. Rabbim sabir versin başın sagolsun. en kisa zamanda saglikli bi hamilelik nasip etsin Allahim

Cnm bilmiyormussun ki... suçlama kendini.
kontrol ifiyn gittiğinde mi kalp atisi alinamadi? Kurula girecektin en son.

Cnm bilmiyormussun ki... suçlama kendini.
kontrol ifiyn gittiğinde mi kalp atisi alinamadi? Kurula girecektin en son.
Heyet icin gittigimde ön muayenede kalbinin atmadigini gordu doktor 2-3 gun olmus öleli dedi sonra yatisim yapildi suni sanci ile dogurdum 21 mart 04:55te.. bu tarihi asla unutmaycam artk :KK43:

:KK43: :KK43: :KK43:

Cok zorr.. Ayni surecten geciyoruz bizde... Allahim yardimcimiz olsun. İmtihanimiz zor
Yakin olmak zorunda oldugum bebekte var etrafimda yakinda ablam dogurucak teyze olacagimicin mutluyum aslinda ama icm yaniyo karnini bile gorunce bide yigenimi gorunce sesini duyunca ne yaparim.. en yakin arkadasimda dogurdu.. eriyom ben yaa etrafimda kimse anlamiyo beni :KK43:

Bebegim karnimda yaklasik 5,5 aylik iken öldu.. dun gomduk melegimi ama ne yikandi nede isim verildi.. halbuki 4 ayliktan buyuk olan cocuklar icin tum organlari olustugu icin yikanip isim verilmesi gerekiyomus :'( ben yapmadim simdi napicam cocugu cikartamam ki :KK43:
Canim benim bekelerimde yikanmadi ama ben ücünede isim verdim bence sende kizini istedigin isimle anmalisin.

X