Anne karnindaki bebegime nasil kilo aldiririm

32+0 da 1800 gram cıktı. cuma gunu kontrole gıttım. normal dedi. 5 hafta once gıtmıstım o zaman 950 gramdı. baya bir toparladı. ıns dıger kontrollerde de duzgun bı sekılde kılo alımı ve saglıgı devam eder.
ben 3900 dogmusum eşim 4200 :KK53: ıns bize benzer tombik tombik doğar :KK45:
Maşallah canım, inşallah Dilediğin gibi olur :) doktorlar öyle diyor aslında anne ve Baba'nın doğum kilosuda alakalıymış :)

Kizlar 30+0 da gitmistim 1400 du hatta doktor biraz zayif bi bebek olacak ama gelisiminde sikinti yok genetiktik dedi. Ya da toparlar bile dedi. Tabii ben yine endiselendim o ayri.

10 gun sonra yani bugun gittik bi sikintidan dolayi. Kilosuna da bakti 1850 olmus. Bugun tam 31+4 um. Cok cok iyi dedi on gunde super toparlamis. Bu o gunde ozel olarak sadecw dogal dut pekmezi yedim her gun bi kasik. Onun etkisi var mi bilemem ama sagligini etkilemesin kilosu yeter. Sisko zayif onemli degil saglikli dogsunlar da :)

Bende süt içtim muz yedim kansız olduğum için pekmez yedim haftada en az 3 gün yumurta hamur işi evde yapmadım ama dışarda ve misafirliklerde kaçamaklar oldu ne yazık ki ceviz yiyorum günde 3 adet hergün haftada 1 mutlaka et balık ve tavuk tüketmeye dikkat ettim oglusum 3 kiloya yakın suan önemli olan kilo değil sağlıklı olmaları ben 2800 doğmuşum doktor çok sağlıklı ama zayıf bir bebek olacak demiş anneme 15 16 yaşına kadar hep zayıftım

Canim benimde ayni sekilde hamilelgim de bi donem geriden geliyordu kizimjn kilosu annem her aksam yataga girmeeden hemen once bir cay bardaginin yarisina pekmez kalan yarisinada su koyuyordu ve ben onu icip hemen uyuyodum gercekten faydasini gordum bebegim hemen toparladi biraz zor icmesi ben pek sevmezdim ama dene istersen insallah bebegini saglikla alirsin kucagina :)

Back
X