• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne&Kayınvalide

• Konu Sahibi Konu Sahibi WWEE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
31
Merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim bir şey var. Anneniz ile kayınvalideniz aranızdaki dengeyi nasıl sağlıyorsunuz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Benim ailem eşimin ailesiyle gerekli mesafede durduğu için benim birşey yapmama gerek kalmıyor.

Mesela doğumum olacak anneme sen gel dedim. Kwden de gelsin onunda torunu dedi. İkiside geleceği için beni niye çağırmadiniz diyemez iki tarafta mesela

Bana verdiği değere göre denge kuruyorum, kocam da bana hiç müdahele etmediği için içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum. Mesela ilk torununda bebek odası mobilyalarımız geldi , beni arıyor ; Kv : mobilyalarınız geldimi ? Ben : geldi anne . Kv : eee yerleştirdin mi ? Ben : nerden yerleştirim anne daha dün geldi, hem herşey yıkanacak ütülenecek işi çok . Kv : hıı tamm. 3-4 gün sonra tekrar aradı . Görmeye gelecekmiş hanımım yerleştirdin mi dedi. Bende yok dedim. Bende annem teyzelerim öyle hevesliydiler ki hep birlikte toplanıp yıkayıp yerleştircez. Gün belirledik. Yerleştirdik. Kv me anlattım herk s çok hevesliydi kimi yıkadı kimi ütüledi çok güzel oldu dedim. Keşke haber verseydin. Niye verseydim 1 kere yardım edim gelim demedi. Davranışlarına göre değer verin.

Hic dengeye ihtiyac duymadim.annemi her gun ararim kv sagolsun beni bi kere bile aramadigi icin bende aramam zaten haftada bir goruyorum tekrar aramaya gerek duymam.annemle kv birbirini cok sever ama yani yanyana gelince baya sohbet ederler.iyi anlasirlar .kv iyidir aslinda ama oyle arama huyumuz yoktur

Oyle bir ihtiyac duymadim
Kv (esimin teyzesi) ne noktada napacagini bilen bir insan. Annemle iliskisini kendisi duzenler. Bayramda ozel gunde arar. Gormeye gider. Annem de kendisini cok sever. Birbiriyle uyumlu insanlar olmamalarina ragmen bir sorun yasamadilar

Görüştürmüyorum böyle çok mutluyuz biri annem eşit olamazlar asla

Ben annem gibi görüyorum. O da beni kızım gibi görüyor diye düşünüyorum. Annemi arıyorsam onu da arıyorum

Ya biri anne digeri kayınvalide. Ne alaka ikisinin yeri karsilastirilamaz ki.
Niye esit davranayim ne sacma sey. Kayinvalidemi de severim sayarim, en ufak bir sorunumuz da yoktur da digeri annem yani.
Zaten kayinvalidem de oyle bir denklik beklemez. Çünkü sacma. :kahve:
O kiziyla benim aramda denge mi kuruyor ki? Tabii ki kuramaz. O da onun kızı, ben baskasinin kızıyım. Boyle bir beklentiye girmek de bu beklentiyi beslemek de sacma.

Ne cok sacma dedim. :eek:

Ya biri anne digeri kayınvalide. Ne alaka ikisinin yeri karsilastirilamaz ki.
Niye esit davranayim ne sacma sey. Kayinvalidemi de severim sayarim, en ufak bir sorunumuz da yoktur da digeri annem yani.
Zaten kayinvalidem de oyle bir denklik beklemez. Çünkü sacma. :kahve:
O kiziyla benim aramda denge mi kuruyor ki? Tabii ki kuramaz. O da onun kızı, ben baskasinin kızıyım. Boyle bir beklentiye girmek de bu beklentiyi beslemek de sacma.

Ne cok sacma dedim. :eek:
Ya öyle mi diyorsunuz

Görüştürmeyerek ve olanları anlatmayarak ya da yumuşatıp anlatarak :halay:

olay nedir?

anneniz ve kv niz kavgalı falan mı anlamadım?

Back
X