Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annemi her gun ben ariyorum kv hergun beni ariyor artik hangisinin beni gercekten dusundugunu merak ediyorum.Merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim bir şey var. Anneniz ile kayınvalideniz aranızdaki dengeyi nasıl sağlıyorsunuz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Aslında öğrenmek istediğim bir şey alırken nasıl davranıyorsunuz? Ya da ne sıklıkla annenize ne sıklıkla kayınvalidenize gidiyorsunuz vs
Ya öyle mi diyorsunuz
Biz de uzaktayız memlekete gideceğiz bakalım nasıl kalacağız? Birinden diğerine gidince kırılma falan oldu mu hiç ya da sorunben kendi anneme hediye alırım, eşim kendi annesine.
onlara giderken elimiz boş gitmeyelim diyorsak da işte aklımıza o an ne gelirse çikolata pasta, öyle aynısından olsun diye zorlamayız.
biz uzakta yaşıyoruz, genelde eşimle birlikte gidiyorsam memlekete eşit kalıyoruz ikisinde de, yok ayrı gittiysek kendi ailemizde kalıyoruz, kayın aileye günübirlik gidip dönüyoruz.
Biz de uzaktayız memlekete gideceğiz bakalım nasıl kalacağız? Birinden diğerine gidince kırılma falan oldu mu hiç ya da sorun
O da doğru tabi kiDenge sağlamak için iki denk kişi lazım. Oysa hickimse anne ile denk olamaz. Sizin anneniz size kıymetli. Esinizin annesi de eşinize. Kv sevilir sayılır. Ama anne ile dengede durması saģlanmaz.. bence..
Hiç görüştürmeyerek mesela.Merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim bir şey var. Anneniz ile kayınvalideniz aranızdaki dengeyi nasıl sağlıyorsunuz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim