- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Düşün ne acılar cektimOffff ondan 3 gün hiç susmadan ağladın kıyamam
bende öyle düşünüyorum nevosO zaman bir daha koşma
Çok uzun sürmez yakında gidersinben hep burdayım ozlemene gerek yok conem
Sen bize yemek yapDüşün ne acılar cektim
bende öyle düşünüyorum nevos
O zaman akıllı olgitmiycem sana inat
Düşünmemeye pek fırsat vermedinDüşün ne acılar cektim
bende öyle düşünüyorum nevos
Kocam zaten bu soruyu bekliyomus " malatya yöresel yemekleri yapin,içli köfte mesela. Mangal partisi olsun ya da etli dolma. Aslında evde adana kebap nasıl yapılır da alabilir. Bir sürü seçenek sundum,beni de düşünün seçin birini Allah rızası için" hele heleSen bize yemek yapYeni kategorimiz ne olsun enişteye sorsana
Yeni kategoride yine birlikteyiz o zamanKocam zaten bu soruyu bekliyomus " malatya yöresel yemekleri yapin,içli köfte mesela. Mangal partisi olsun ya da etli dolma. Aslında evde adana kebap nasıl yapılır da alabilir. Bir sürü seçenek sundum,beni de düşünün seçin birini Allah rızası için" hele hele
Ne var ki onda Adanayı ben sürekli yapıyorumKocam zaten bu soruyu bekliyomus " malatya yöresel yemekleri yapin,içli köfte mesela. Mangal partisi olsun ya da etli dolma. Aslında evde adana kebap nasıl yapılır da alabilir. Bir sürü seçenek sundum,beni de düşünün seçin birini Allah rızası için" hele hele
Sen şefsin canımNe var ki onda Adanayı ben sürekli yapıyorum
Hani beni özgür birakmistinYeni kategoride yine birlikteyiz o zaman
Daha erken seçim için ama bulgur yemekleri olabilirKebvaplarda çok iyi olur yada yöresel yemekler
Bende yapıyorum. Hem tavuk kiymasindan,hem dana kiymadan. Ama benim koca zoraki diyette bu ara baskı altında. O yüzden aklinda hep bunlar varNe var ki onda Adanayı ben sürekli yapıyorum
O zaman salatalar olsun sıradakiHani beni özgür birakmistin
Bende yapıyorum. Hem tavuk kiymasindan,hem dana kiymadan. Ama benim koca zoraki diyette bu ara baskı altında. O yüzden aklinda hep bunlar var
Sen kaşındınHani beni özgür birakmistin
Bende yapıyorum. Hem tavuk kiymasindan,hem dana kiymadan. Ama benim koca zoraki diyette bu ara baskı altında. O yüzden aklinda hep bunlar var
Bak bu olurO zaman salatalar olsun sıradaki
Hiç yapmam. Kendisi yapsın,katilsinSen kaşındınHem enişte bizden yana İstediğimizi yapabiliriz sana
Olmaz evin hanımı sensin sen yapacaksınBak bu olur
Hiç yapmam. Kendisi yapsın,katilsin
Ben nasıl ışte çalışıyosam o da evde yemek yapacak o kadarOlmaz evin hanımı sensin sen yapacaksın
Bunu enişteye de söyledin miBen nasıl ışte çalışıyosam o da evde yemek yapacak o kadar
O zaten benden daha çok yemek yapıyor nevos,sorumluluklarinin farkindaBunu enişteye de söyledin mi
Haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?