- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Üşüttüysen bu ay acısı öyle çıkıyoIyiym tatlim. Adetliyimde sancim var biraz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üşüttüysen bu ay acısı öyle çıkıyoIyiym tatlim. Adetliyimde sancim var biraz![]()
Vıııyh gezenti gelin vıııyh.Yok canım çok şükür bir problem yok
Azalır tekrarlamaz inşaallah
Pinko Hanım yine geziyorGelirse almayalım içeri
Kemerinide alalım
![]()
Bencede nevos çok doğru bir kararYok canım çok şükür bir problem yok
Azalır tekrarlamaz inşaallah
Pinko Hanım yine geziyorGelirse almayalım içeri
Kemerinide alalım
![]()
Kist var canım ya her ay çekiyorm bu sanciyiÜşüttüysen bu ay acısı öyle çıkıyo
Amiiinnn nevosumm. Rabbim gönlündeki herşeyi en hayırlı bir şekilde nasip eder inşallahMaşaallah canım
Ben de iyiyim çok şükür 2015 benim yılım olacak inşaallah![]()
Çukulata kisti dediklerindenmi.Ne dedi dr.üzüldüm.Kist var canım ya her ay çekiyorm bu sanciyi![]()
Bizim gelin hiç evde oturmuyorVıııyh gezenti gelin vıııyh.![]()
Çok gezdiğin için elinden alıyoruz diyelimBencede nevos çok doğru bir karartelefonumu iş yerinde unutmusum arkadaşım da,napiyo acaba
![]()
Tabi o sancı yapar benimde vardı önceKist var canım ya her ay çekiyorm bu sanciyi![]()
Amin canım inşaallah hepimizin duaları gerçekleşirAmiiinnn nevosumm. Rabbim gönlündeki herşeyi en hayırlı bir şekilde nasip eder inşallah![]()
Yok canım. Polikistik over. Yani rahimde 1den fazla ırili ufakli kistler var. Bünye üretiyor böbrek taşı gibi. Ilaç kullandiginda geçiyor,tekrar olusuyorÇukulata kisti dediklerindenmi.Ne dedi dr.üzüldüm.
Seninki cikolata kisti miydi hemsom?Bizim gelin hiç evde oturmuyor
Çok gezdiğin için elinden alıyoruz diyelim
Ondan haberin yok nerde kaldı hanım efendi
Tabi o sancı yapar benimde vardı önce
Amin canım inşaallah hepimizin duaları gerçekleşir![]()
Yok canım benim kistlerim vardı doğum sonrası hepsi gittiSeninki cikolata kisti miydi hemsom?
Ay evet merak ettim,telefon yok arayamiyorumda![]()
Benimde öyleydiYok canım. Polikistik over. Yani rahimde 1den fazla ırili ufakli kistler var. Bünye üretiyor böbrek taşı gibi. Ilaç kullandiginda geçiyor,tekrar olusuyor
Ah bende bi hamile kalabilsemYok canım benim kistlerim vardı doğum sonrası hepsi gitti
Bizi ihmal etmeye başladı![]()
Sağol canim,inşallahBenimde öyleydiİkizlerden sonra geçti
Seninde geçer inşaallah
![]()
Olur canım inşaallah benimde evliliğimin 3. yılında olduAh bende bi hamile kalabilsembelki benimkide temizlenir... bu yildan tek beklentim sağlıklı bir evlat
![]()
OlabilirSağol canim,inşallahpinkoda başka bişey var bence bu saate kadar gezme mi olur
kocası bi ara arıza yapiyodu foruma girmesini istemiyodu. Belki o yüzden gelemiyodur kuzum
![]()
Ayyy nevosumm,nasıl mutlu oldum bilemezsin. Valla gözlerim dolduOlur canım inşaallah benimde evliliğimin 3. yılında olduÇok sıkıntı yaşadım ama geçti çok şükür sen de sabırla bekle canım
Rabbim nasip etsin inşaallah bu yıl
Dua ettim senin için bugün
![]()
1 dolu bi boş gün bırakın demiş bizim arkadaşa dr oldu çocukları.Ah bende bi hamile kalabilsembelki benimkide temizlenir... bu yildan tek beklentim sağlıklı bir evlat
![]()
Tamam canmOlabilirHaber alırsan banada söylersin canım
![]()
Ah bende bi hamile kalabilsembelki benimkide temizlenir... bu yildan tek beklentim sağlıklı bir evlat
![]()