Ben de öyleyim
Gece her yeri toplar yatarım,dışarı çıkmadan mutlaka ev toplanacak eşimle hep kavga ederiz.Ben ya dışarda ölürsem derim oda sen öldükten sonra pis dağınık deseler ne olur der
![]()
sende titizsin ozaman.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyleyim
Gece her yeri toplar yatarım,dışarı çıkmadan mutlaka ev toplanacak eşimle hep kavga ederiz.Ben ya dışarda ölürsem derim oda sen öldükten sonra pis dağınık deseler ne olur der
![]()
Aslan olmasını istemedim![]()
Çok değilim
sende titizsin ozaman.
Abartma huyunu biliyorumCanım ben de bu yıl çok abartmıyorum daha doğrusu abartamıyorum..Haftada bir dip bucak silip süpürüyorum .
Gerisini koy veriyorum.
Yemek,çamaşır,ütü hiç bitmiyor zaten
Benim birde abartma huyum var![]()
Bana kimse gelmiyor diye rahatım aslında bak bu gün Ablamlar aradı gelcez diye, 10 dkda eşimle beraber hallettik evi. Allahtan yardım etme huyu varbenim bir arkadaşım gece yatmadan bulaşıkları mutlaka yıkar, oturma odasınıda toplar, sabah biri gelir falan ayıp olmasın diye düşünür: ))))))
çok titizdir....
Eşi yanmış haberi yokO burcunun özelliği canımAma çok titiz yemekte her yemeğe farklı tabak ve kaşık çatal kullanıyor
Benim içtiğim bardaktan hayatta su içmez
![]()
Çok değilimAma toparlamadan yatmam
Oğlum bile dışarı çıkacağımız zaman anne hemen oyuncakları toplayalım diyor![]()
Evet öyle oldu canımhadi istediğin olmuş canım: )))))
doğum bu olmayadabilirdi.
Evet çok abartıyorum bazenAbartma huyunu biliyorum
Bana kimse gelmiyor diye rahatım aslında bak bu gün Ablamlar aradı gelcez diye, 10 dkda eşimle beraber hallettik evi. Allahtan yardım etme huyu var
Eşi yanmış haberi yok![]()
Çok değilimAma toparlamadan yatmam
Oğlum bile dışarı çıkacağımız zaman anne hemen oyuncakları toplayalım diyor![]()
Bende onun burçtan yapayım
![]()
Aynı burçtan olmasınlarBende onun burçtan yapayım
![]()
Evet çok abartıyorum bazen
Banada kimse gelmiyorBenim eşimde sağolsun çok yardım eder.
Senin kızı alacağız ya![]()
Nevoşum senin oğlun benim kızımı çok yorarEvet çok abartıyorum bazen
Yükselenim ikizler canımeğer abartma huyun varsa senin yükseleninde akrep olabilir: )
Evet çok abartıyorum bazen
Tamam araştırma yap ona göre yap kızınıNevoşum senin oğlun benim kızımı çok yorar
Ona göre bi burçta yapayım ki zorlanmasın![]()
Yükselenim ikizler canım![]()
Bence de zor olursen onun kızı alacaksan o zaman pink yengeç yada akrep doğursun: )
2başak zor...
Evet canım ikiside ikizlernormal burcunda ikizler değilmi?
Oğlan dayıya derler ama öyle değil mi dayılarıTamam araştırma yap ona göre yap kızını
Ama oğlum çok ince düşünceli,romantik ve kibar olacakKime benzedi hiç anlamıyorum
![]()
Bak bu olabilir.Oğlan dayıya derler ama öyle değil mi dayıları![]()
Tamamdır akrep yapayımsen onun kızı alacaksan o zaman pink yengeç yada akrep doğursun: )
2başak zor...