Evet canım ikiside ikizlerVar mı analiz
![]()
detayları diğer insanlara göre süper farkeden birisin ozaman: )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ikiside ikizlerVar mı analiz
![]()
Bak bu olabilir.Öyle dayıları
![]()
Dikkatliyim haklısındetayları diğer insanlara göre süper farkeden birisin ozaman: )
İnşaallah canım bu ortamda yetiştirmek çok zorBozulmaz inşallah
Öyle malesef, bu yüzden dini eğitimini tam vermek gerekiyor, diye düşünüyorumİnşaallah canım bu ortamda yetiştirmek çok zor![]()
Anamm, siyasetteydi ordan oldu herhaldeTolin üzgün olmuşHiç akıllı olmuyor
![]()
Rabbim gönlünüze göre versin.Hep iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin.Öyle malesef, bu yüzden dini eğitimini tam vermek gerekiyor, diye düşünüyorum
Eşimden önce çok önemli yargılıymışım bazı şeylere karşı, eşimi tanıyınca çocuğumu nasıl yetiştirmem gerektiğini daha iyi anladım
Öyle görünüyor en son oralara yazmışAnamm, siyasetteydi ordan oldu herhalde![]()
Amin hepimizin InşallahRabbim gönlünüze göre versin.Hep iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin.
Öyle görünüyor en son oralara yazmış![]()
O zaman bizde deli edelimAmin hepimizin Inşallah
O değilde, o harbi üzgünken deli etmişti, sıra harbide![]()
Zaten sözümüz var herkes yerine getirsin ben davul çalıp halay çekcem:))O zaman bizde deli edelim![]()
Ben profiline yazdımZaten sözümüz var herkes yerine getirsin ben davul çalıp halay çekcem:))
Bak bu olabilir.Öyle dayıları
![]()
Tolin üzgün olmuşHiç akıllı olmuyor
![]()
Amin hepimizin Inşallah
O değilde, o harbi üzgünken deli etmişti, sıra harbide![]()
Ben çıkıyorum hayırlı geceler![]()
Hayırlı GecelerBen çıkıyorum hayırlı geceler![]()
Benim kızlardan biri halayı andırıyor ama diğeri teyzeGerçekten çoğunluk oğlan dayıya kız halaya çekiyor..
Toliiin tolin: )
Harbi niye pat diye gitti pinkim...
İyi geceler canım, görüşürüz.
Bilmiyorum ki kuzuGerçekten çoğunluk oğlan dayıya kız halaya çekiyor..
Toliiin tolin: )
Harbi niye pat diye gitti pinkim...