Yok canım daha vaktimiz varAklımda ama yarışmaya katılmıcagım için acele etmedim Nevoş hatta dün aklımdan geçirdim dedim yoklugumu farkettıyseler kesin kaçtı diyolardır bana diye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım daha vaktimiz varAklımda ama yarışmaya katılmıcagım için acele etmedim Nevoş hatta dün aklımdan geçirdim dedim yoklugumu farkettıyseler kesin kaçtı diyolardır bana diye![]()
Naptın çiçeeem niye banlandın bakem sen25 yasındayım
kımya muhendısıyım
bekarım
erkek arkadasım yok
tembelım ev işi yapmam
işsizim
baska ne anlatayım conem![]()
Adra gelince gönlünü alırım böcüğümünTolin seni kopartacak şimdi![]()
Sen tembel değilsin kendinden geçmişsin25 yasındayım
kımya muhendısıyım
bekarım
erkek arkadasım yok
tembelım ev işi yapmam
işsizim
Yok katılmam değişik bişey yapmıcam zaten nevoş elmalı kurabiye yapcaktım onu düşündüydüm şekilsiz oluyo gercı benımkıler elde yuvarlaynca ama oklavayla yapıp su bardagyla kesıyom o zaman düpdüzgün oluyoYok canım daha vaktimiz varBeğenirsen eklersin yoksa buraya eklersin motive olursun
![]()
Adra'ya taktınAdra gelince gönlünü alırım böcüğümün![]()
Daha ne olsun canımYok katılmam değişik bişey yapmıcam zaten nevoş elmalı kurabiye yapcaktım onu düşündüydüm şekilsiz oluyo gercı benımkıler elde yuvarlaynca ama oklavayla yapıp su bardagyla kesıyom o zaman düpdüzgün oluyo![]()
Ateş olsa cürümü kadar yer yakarAdra'ya taktınŞef olursa yandın
![]()
25 yasındayım
kımya muhendısıyım
bekarım
erkek arkadasım yok
tembelım ev işi yapmam
işsizim
İyi bakalımAteş olsa cürümü kadar yer yakar![]()
zalım muen haksız yere banladı cıceeemmmNaptın çiçeeem niye banlandın bakem sen![]()
tembellik candırSen tembel değilsin kendinden geçmişsinBen senden daha enerjik biriyim
![]()
Siyasette laf yetiştirdi![]()
benım ıcın bı ıstıhareye yatmadınkı kocısımı gorurdunsenide bi evereydik......
Ben yapmadım kendi başlattı, sende fitili ateşledin, normale döneyim diyorum dönemiyorumİyi bakalım![]()
Çıksaydı 50 trılyon kurtarcaktım seni bu hayattan tolişim ama kader nnapcanzalım muen haksız yere banladı cıceeemmm
tembellik candır![]()
Daha yaşın genç eminim iş başa düşünce herşeyi yaparsınzalım muen haksız yere banladı cıceeemmm
tembellik candır![]()
Kabak yine başıma patladıBen yapmadım kendi başlattı, sende fitili ateşledin, normale döneyim diyorum dönemiyorum![]()
Atlasaydın arada senin içinde kutlama yapardıkAneeaaam bulmam lazım konusunuİyi yapmış Atatürkçü tolişim kim bilir ne konusu görmüştür girseydim kesin bende girerdim atlardım konuya
![]()
kurtar benı pampaaa umudum sensınÇıksaydı 50 trılyon kurtarcaktım seni bu hayattan tolişim ama kader nnapcanAmorti cıkmı babama para yerine bi bilet daha aldık 50 trılyon vermz ama bakalım kısmet yeterse alcam sana bu siyeti kazenden
![]()