• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Aklımda ama yarışmaya katılmıcagım için acele etmedim Nevoş hatta dün aklımdan geçirdim dedim yoklugumu farkettıyseler kesin kaçtı diyolardır bana diye :D
Yok canım daha vaktimiz var:KK19:Beğenirsen eklersin yoksa buraya eklersin motive olursun:kk77:

Yok canım daha vaktimiz var:KK19:Beğenirsen eklersin yoksa buraya eklersin motive olursun:kk77:
Yok katılmam değişik bişey yapmıcam zaten nevoş elmalı kurabiye yapcaktım onu düşündüydüm şekilsiz oluyo gercı benımkıler elde yuvarlaynca ama oklavayla yapıp su bardagyla kesıyom o zaman düpdüzgün oluyo:D

Yok katılmam değişik bişey yapmıcam zaten nevoş elmalı kurabiye yapcaktım onu düşündüydüm şekilsiz oluyo gercı benımkıler elde yuvarlaynca ama oklavayla yapıp su bardagyla kesıyom o zaman düpdüzgün oluyo:D
Daha ne olsun canım:KK73:

zalım muen haksız yere banladı cıceeemmm:KK61::KK61::KK61::KK53:

tembellik candır:KK53::KK53::KK53:
Çıksaydı 50 trılyon kurtarcaktım seni bu hayattan tolişim ama kader nnapcan :D Amorti cıkmı babama para yerine bi bilet daha aldık 50 trılyon vermz ama bakalım kısmet yeterse alcam sana bu siyeti kazenden:D

Çıksaydı 50 trılyon kurtarcaktım seni bu hayattan tolişim ama kader nnapcan :D Amorti cıkmı babama para yerine bi bilet daha aldık 50 trılyon vermz ama bakalım kısmet yeterse alcam sana bu siyeti kazenden:D
kurtar benı pampaaa umudum sensın:KK53::KK53::KK53:

Back
X