- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
Aşk olsun pinko benidemi istemiyonAtlasaydın arada senin içinde kutlama yapardık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşk olsun pinko benidemi istemiyonAtlasaydın arada senin içinde kutlama yapardık![]()
Sebebi sensinKabak yine başıma patladı![]()
evet var işeyler ama ne zaman ortaya cıkar onu bılmıyorumDaha yaşın genç eminim iş başa düşünce herşeyi yaparsınSen kalkıp bize kurabiye yaptın ya gerisi önemli değil
İçinde var birşeyler
![]()
Ben çekileyim o zaman aranızdanSebebi sensin![]()
Ne olacak, zaten eğlence vardı, seni unutsaydık daha kötü değil miAşk olsun pinko benidemi istemiyon![]()
İnşallah tolişim inşallah az sabretkurtar benı pampaaa umudum sensın![]()
Seninle atışmak istemiyorumevet var işeyler ama ne zaman ortaya cıkar onu bılmıyorum
siz neden normal muhabet emek ıstedınız nevos hanım onu merak ettım ben![]()
Hergün ben adrayı sevmiyorum yaz, hatta İmzana yazBen çekileyim o zaman aranızdan![]()
Polyana gbi düşünemedim şimdi küstüm benim arkamdandamı dansöz oynatcaktınız gelmesydm gelmıyo dıyeNe olacak, zaten eğlence vardı, seni unutsaydık daha kötü değil mi![]()
Hergün ben adrayı sevmiyorum yaz, hatta İmzana yaz![]()
Sadece dansöz değil, Semazen, Mevlüt falanda okuttukPolyana gbi düşünemedim şimdi küstüm benim arkamdandamı dansöz oynatcaktınız gelmesydm gelmıyo dıye![]()
Yok canım istediğini yapmakta özgürsünkorktunmu nevossss![]()
Yok artık
Ama ben Adra'yı çok uzun zamandır tanıyorum birden sevmiyor olmam mümkün mü![]()
Mümkün, 40 gün söyleyince hissedersin zatenYok artık
Ama ben Adra'yı çok uzun zamandır tanıyorum birden sevmiyor olmam mümkün mü![]()
Tarihte bir ilk yaşandıSadece dansöz değil, Semazen, Mevlüt falanda okuttuk![]()
Meyra'cım senin tarafın yok o yüzden tolin'in tarafta değilsin tolin meg ile tek kaldıekmek sporluyuz biz: )))))
ben oyle kolay kolay kırılmam nevos senın benı kırman coooookkk zor merak etmeYok canım istediğini yapmakta özgürsünAma ben hassas biriyim kırılıyor olmanı düşünmek beni geriyor.
![]()
Seviyoruz böyle yaptık, nefret etsek düşünemiyorum bileTarihte bir ilk yaşandı![]()
Sevmediğim biri ile konuşmam mümkün değil komple gideyim o zaman unuturumMümkün, 40 gün söyleyince hissedersin zaten![]()