İdare eder canım, daha iyi hissetmek için buraya geldim:)İyiyim canım seni sormalı.
İyi yaptın canım.Çok düşünme herşey olacağına varıyor.İdare eder canım, daha iyi hissetmek için buraya geldim:)
Bu ara pek kendimde değildim canımIyidir, bizi ihmal ediyorsun
Süper dondurucu hava var canım
Sizin orda havalar nasıl
Gelseydin biz iyi hissettirirdik sana kendiniBu ara pek kendimde değildim canım
Şimdi kafam biraz daha rahat, ihmal etmem daha
İlk kar 3-4 saat önce kendini gösterdi ve son dakika haberiyle burada yarın okullar tatil
Ne güzel olmuşBu ara pek kendimde değildim canım
Şimdi kafam biraz daha rahat, ihmal etmem daha
İlk kar 3-4 saat önce kendini gösterdi ve son dakika haberiyle burada yarın okullar tatil
Öyle canım, zaten düşünmekten başımda ağrı eksilmedi 1 haftadır : (İyi yaptın canım.Çok düşünme herşey olacağına varıyor.
Seni dinlenmeye alıyoruzÖyle canım, zaten düşünmekten başımda ağrı eksilmedi 1 haftadır : (
Bu arada ben vazgeçtim galiba yarışmaya katılmaktanBu kadar tarif arasında 0 oyla rezil olmakta var
Zaten siz de olmasanız dertleşecek kimsem yokGelseydin biz iyi hissettirirdik sana kendini
Çocuklar için iyi de benim için pek iyi sayılmaz, onlar okuldayken biraz kafa dinliyordumNe güzel olmuşbizimde cuma tatil olsa
Bana kar tatiliSeni dinlenmeye alıyoruz
HaklısınZaten siz de olmasanız dertleşecek kimsem yok
Çocuklar için iyi de benim için pek iyi sayılmaz, onlar okuldayken biraz kafa dinliyordum
Tamam anlaştıkBana kar tatiliBen de oylama zamanı yapar burdan paylaşırım resmini, tek resim zorlamaz
Benim karlı havada vasıtalara binme fobym varHaklısın
Eşim cuma evde değil kızların kursu var mesafe uzak gitmeye çekiniyorum eşim gidersin diyorKarlı havada gitmekten çekindiğimden tatil olsun çok isterim
Ya boşver oyu.Katıl gitsin.Öyle canım, zaten düşünmekten başımda ağrı eksilmedi 1 haftadır : (
Bu arada ben vazgeçtim galiba yarışmaya katılmaktanBu kadar tarif arasında 0 oyla rezil olmakta var
Canım kendim araba ile götürüyorum birde beni düşünBenim karlı havada vasıtalara binme fobym varÇok uzun mesafe bile olsa 1 saat yürür yine binmem
Burdayız ne trip yapıyonNereye kayboldu herkes ya
Kayboluyorlar hemenNereye kayboldu herkes ya
Yaa tabi, zaten dereceye bile giremiyorumYa boşver oyu.Katıl gitsin.Arada nasılsa kaynar kötü olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?