- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Dikkatli ve tedbirli olduktan sonra hiç bir şey olmaz korkmaCanım kendim araba ile götürüyorum birde beni düşün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkatli ve tedbirli olduktan sonra hiç bir şey olmaz korkmaCanım kendim araba ile götürüyorum birde beni düşün![]()
Peki öyle olsun.Vuslat'a karışmayalım bu kategoride![]()
Tamam öyle olsun.Yaa tabi, zaten dereceye bile giremiyorumBir de 0 sıfır oy! Cıkss almayayım ben
![]()
Canım gittiğim yerde çok yoğun trafik varDikkatli ve tedbirli olduktan sonra hiç bir şey olmaz korkma
Tablet gıcık ya siliyor alıntıyı.Uğraş dur.Kayboluyorlar hemen![]()
Ahh o erkek sürücüler.Canım gittiğim yerde çok yoğun trafik varGiderken sorun değil akşam çıkışta hem karanlık oluyor hemde çok kalabalık
Bayan olunca zaten sıkıştırıyorlar
Bakalım umarım kar olmaz
![]()
Allah yardımcın olsun NevoşumCanım kendim araba ile götürüyorum birde beni düşün![]()
Yaparım tabi, kaybolmayın bir yereBurdayız ne trip yapıyon![]()
Vuslat'a karışmayalım bu kategoride![]()
Doğru demişler.Gıcık olduğunu herkes söylüyor..![]()
Karnım acıktıAllah yardımcın olsun Nevoşum
Yaparım tabi, kaybolmayın bir yere
Yoksa korkuyor musunuz iddialı bir tarifle gelirim diyeEvet evet korktunuz
![]()
Sağol canımAllah yardımcın olsun Nevoşum
Yaparım tabi, kaybolmayın bir yere
Yoksa korkuyor musunuz iddialı bir tarifle gelirim diyeEvet evet korktunuz
![]()
Bu saatteKarnım acıktı![]()
Burada tatil.Yiğenim on gündür tatilde.Yılbaşıyla birleşti ya.
Sağol canım umarım tatil olurEşim zorluyor birşey olmaz diye
![]()
İddaalıysa yorma kendini yazık sana.Yoksa korkuyor musunuz iddialı bir tarifle gelirim diyeEvet evet korktunuz
![]()
Kar var canımBurada tatil.Yiğenim on gündür tatilde.Yılbaşıyla birleşti ya.Dikkat ettikten sonra olmaz birşey.Ama kar varsa kayıyor araba.O zaman sıkıntı.
![]()
Tombul bir kadın olmaz istiyorsan mutfağa koşYa ama ya![]()