- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
İdare eder canım, daha iyi hissetmek için buraya geldim:)İyiyim canım seni sormalı.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdare eder canım, daha iyi hissetmek için buraya geldim:)İyiyim canım seni sormalı.![]()
İyi yaptın canım.Çok düşünme herşey olacağına varıyor.İdare eder canım, daha iyi hissetmek için buraya geldim:)![]()
Bu ara pek kendimde değildim canımIyidir, bizi ihmal ediyorsun![]()
Süper dondurucu hava var canım
Sizin orda havalar nasıl![]()
Gelseydin biz iyi hissettirirdik sana kendiniBu ara pek kendimde değildim canım
Şimdi kafam biraz daha rahat, ihmal etmem daha
İlk kar 3-4 saat önce kendini gösterdi ve son dakika haberiyle burada yarın okullar tatil![]()
Ne güzel olmuşBu ara pek kendimde değildim canım
Şimdi kafam biraz daha rahat, ihmal etmem daha
İlk kar 3-4 saat önce kendini gösterdi ve son dakika haberiyle burada yarın okullar tatil![]()
Öyle canım, zaten düşünmekten başımda ağrı eksilmedi 1 haftadır : (İyi yaptın canım.Çok düşünme herşey olacağına varıyor.![]()
Seni dinlenmeye alıyoruzÖyle canım, zaten düşünmekten başımda ağrı eksilmedi 1 haftadır : (
Bu arada ben vazgeçtim galiba yarışmaya katılmaktanBu kadar tarif arasında 0 oyla rezil olmakta var
![]()
Zaten siz de olmasanız dertleşecek kimsem yokGelseydin biz iyi hissettirirdik sana kendini![]()
Çocuklar için iyi de benim için pek iyi sayılmaz, onlar okuldayken biraz kafa dinliyordumNe güzel olmuşbizimde cuma tatil olsa
![]()
Bana kar tatiliSeni dinlenmeye alıyoruz![]()
HaklısınZaten siz de olmasanız dertleşecek kimsem yok
Çocuklar için iyi de benim için pek iyi sayılmaz, onlar okuldayken biraz kafa dinliyordum![]()
Tamam anlaştıkBana kar tatiliBen de oylama zamanı yapar burdan paylaşırım resmini, tek resim zorlamaz
![]()
Benim karlı havada vasıtalara binme fobym varHaklısın
Eşim cuma evde değil kızların kursu var mesafe uzak gitmeye çekiniyorum eşim gidersin diyorKarlı havada gitmekten çekindiğimden tatil olsun çok isterim
![]()
Ya boşver oyu.Katıl gitsin.Öyle canım, zaten düşünmekten başımda ağrı eksilmedi 1 haftadır : (
Bu arada ben vazgeçtim galiba yarışmaya katılmaktanBu kadar tarif arasında 0 oyla rezil olmakta var
![]()
Canım kendim araba ile götürüyorum birde beni düşünBenim karlı havada vasıtalara binme fobym varÇok uzun mesafe bile olsa 1 saat yürür yine binmem
![]()
Burdayız ne trip yapıyonNereye kayboldu herkes ya![]()
Kayboluyorlar hemenNereye kayboldu herkes ya![]()
Yaa tabi, zaten dereceye bile giremiyorumYa boşver oyu.Katıl gitsin.Arada nasılsa kaynar kötü olursa.
![]()