Nevos bebeğim sen niye böyle yapiyosun hemsomanan seni dogurup mutfagami atti ne yapti cozemedim ki
![]()
Mutfakta doğmuş olabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nevos bebeğim sen niye böyle yapiyosun hemsomanan seni dogurup mutfagami atti ne yapti cozemedim ki
![]()
Caps bekliyordum, formunda düşüklük varBurdayim ben goçum![]()
kız hamile,hamile olmasa sıkıntı olmazdı muhtemelen...Vay vay vay
Karın yağma hızını merak ettim, tipi mi var?![]()
Birşey diycem, siz bu kıza topiğe geldiğinde niye selam vermedinizpark ben öyle misaifirin yedi sülalesini muhmuhlarım![]()
ne gidecem uleeeyn yemeklerin fatihi olmağa geldim ben bu arada dün geceki halimi gören arkadaşlara bombayı patlatayım kar yağışı sebebiyle misafirim yemeği iptal etti gece 11,30 a kadar boşuna anam ağladı ya la![]()
o haaa kızmış bahsın hele baaaaaBirşey diycem, siz bu kıza topiğe geldiğinde niye selam vermediniz![]()
neyse yarışmaya kısmetmiş işteYazık olmuş emeklerine
![]()
Valla hiç sasirmam nevosSesli güldüm eşim ne oluyor diyor
Mutfakta doğmuş olabilirim![]()
Çek buraya koy resimleri, emeğin boşa gitmemiş olurkız hamile,hamile olmasa sıkıntı olmazdı muhtemelen...
Hadi sen kolay kabullenmiyon da, diğerlerinden beklemezdimo haaa kızmış bahsın hele baaaaa![]()
İyi olmuş seni buraya transfer etmişizneyse yarışmaya kısmetmiş işte![]()
ne selam vermeyecez günlerceBirşey diycem, siz bu kıza topiğe geldiğinde niye selam vermediniz![]()
Yemek yapmaktan hiç sıkılmıyorumValla hiç sasirmam nevos![]()
peşime düşürdüm.Hadi sen kolay kabullenmiyon da, diğerlerinden beklemezdim![]()
aradım fıstıkçıyı hatırlamadı senifıstı nabtınnn
telden yazamıym burdan yaz![]()
bende huzur alıom valla.Yemek yapmaktan hiç sıkılmıyorumAnneme bir sorayım
![]()
Gurur yaptı herhalne selam vermeyecez günlerceEnHarbiKiz
EnHarbiKiz kız nerdesin gel gel geeeeeeeeeeeeel diye inledim layn topikte
![]()