- 2 Mart 2023
- 2.881
- 10.145
- 138
Çok teşekkür ederimSevgili Pakay, tebriklerimi sunar, başarılarınızın devamını dilerim.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimSevgili Pakay, tebriklerimi sunar, başarılarınızın devamını dilerim.![]()
Baştan beri sizi tuttuğumu bilseniz de yeni tanışıyoruz, şimdilik böyle nazik nazik takılalım efendim.Çok teşekkür ederim,çok naziksiniz
![]()
Naziği gösteririm ben sana der gibi olduBaştan beri sizi tuttuğumu bilseniz de yeni tanışıyoruz, şimdilik böyle nazik nazik takılalım efendim.![]()
Yok arkadaşım, ben hep kibarımdır. Sadece delirdiğim anlarda dokundurucu konuşurum, ama o zaman bile kibarlığımdan ödün vermem.Naziği gösteririm ben sana der gibi oldu![]()
Emmi, son zamanlarda sık olmadı mı?yanlış konuya bildirim gitti : (
Sedacığım, ben birkaç kez katıldım yarışmaya eşimin haberi bile yok. Erkeklerin her şeyi bilmesi gerekmiyor. Tabi ben çok abartmadım hayatımın merkezine koymadım yarışmayı, yaptığım yemeğin fotoğraflarını çektim sunum yapıp. Yarışma neden sorun oluyor ki aranızda?Ben eşim sırf öyle dedi kalbimi kırdı diye pes etmemeye karar verdim.
Tekrar bir düşündüm de.
neden eşimden dolayı yapmak istediklerimi yapamim ki
Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim, inşallah
Elbette öyle.. Bir kütük kalp kıramaz sonuçtaBen eşim sırf öyle dedi kalbimi kırdı diye pes etmemeye karar verdim.
Tekrar bir düşündüm de.
neden eşimden dolayı yapmak istediklerimi yapamim ki
ya o gıcıklığına yapıyor ben anladım. benle uğraşmak için gülüp duruyorSedacığım, ben birkaç kez katıldım yarışmaya eşimin haberi bile yok. Erkeklerin her şeyi bilmesi gerekmiyor. Tabi ben çok abartmadım hayatımın merkezine koymadım yarışmayı, yaptığım yemeğin fotoğraflarını çektim sunum yapıp. Yarışma neden sorun oluyor ki aranızda?
Tarif için çok teşekkür ederim