- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Abla yaaMerhaba,hiçdüşünmeden oyunuzu direk bana verin,işler kolaylaşır hemen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla yaaMerhaba,hiçdüşünmeden oyunuzu direk bana verin,işler kolaylaşır hemen![]()
Beni devirmek için 4 koldan saldırıyorsun![]()
En dişli olanlara yapsana ablam, ben kendi halimde takılıyorum. Bak hiç kurabiyemi övdüm mü yok, eski başarımın tadını çıkarıyorumStrateji uyguluyom hayatım![]()
bu süperdi yaaaa valla size doyum olmaz benim mesai biter ben çıkar uf anam bu ne hatunmuşşş..![]()
Sana dedim![]()
En dişli olanlara yapsana ablam, ben kendi halimde takılıyorum. Bak hiç kurabiyemi övdüm mü yok, eski başarımın tadını çıkarıyorum![]()
bu süperdi yaaaa valla size doyum olmaz benim mesai biter ben çıkar uf anam bu ne hatunmuşşş..
Kemerimi vermiycem işte kimselereKemer kimdeyse ona yapacam ona göredişli dişsiz fark etmez bana
Görüşürüzz iyi akşamlar![]()
Kemerimi vermiycem işte kimselere
Benim o![]()
Abla Allah için söyle, yakışmıyor mu bana?Göreceğiz bakalım pinko hanım![]()
iyi akşamlar hatunKemer kimdeyse ona yapacam ona göredişli dişsiz fark etmez bana
Görüşürüzz iyi akşamlar![]()
Sende bana verırsın oyunu ama dımı hanım ablaMerhaba,hiçdüşünmeden oyunuzu direk bana verin,işler kolaylaşır hemen![]()
alıcaz annem alıcazzKemerimi vermiycem işte kimselere
Benim o![]()
Abla Allah için söyle, yakışmıyor mu bana?
Ne güzel ikili olduk biz onla![]()
iyi akşamlar hatunEki Görüntüle 1366611 seninki eskimiştir ahada yenisi sana hediyem olsunn..
Sende bana verırsın oyunu ama dımı hanım abla
Butun vaatlerı gormek ıstıyorum
Hanım abla dedım ıznınızle![]()
alıcaz annem alıcazzEki Görüntüle 1366616 Eki Görüntüle 1366620
Ne istiyorsunuz kemerimden yafalıcaz annem alıcazzEki Görüntüle 1366616 Eki Görüntüle 1366620
Elmalı tarçınlı çay içiyorum, midemi o yakıyor olabilir mi?Yakışıyor tabikide,sırayla takalım dimi kemeri
İyi akşamlarr sanada, beni keleş eskimes,bunuda yedekte tutayım bari lazım olur filan![]()
Ne istiyorsunuz kemerimden yaf
Elmalı tarçınlı çay içiyorum, midemi o yakıyor olabilir mi?
Şimdi baktımda mide ile ilgili bişey yazmıyor,zannetmem onun yaptığını..
Şeftali suyu içince midem de yanma oluyor acaba dedim şimdide bunda mı başladı.
Teşekkür ederim yordum senide![]()
Görüşürüz ablacımŞeftali bişey yapmaz aslında,demekki sana yaramıyor..
Rica ederim tatlım ne demek
Ben kaçtım kızçem beni bekler iyi akşamlar görüşürüz![]()