Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ört şunu heryer buz zaten donuyom ben.Bakamadım.![]()
Sana dedim![]()
Kiz usumuyo sana noluyoKız ört şunu heryer buz zaten donuyom ben.Bakamadım.![]()
Göbek açık .Sırt açık .Üşütür bu.Kiz usumuyo sana noluyo![]()
Ne yapıyorsunuz tolin Hanımtelefondan yazarken smileyleri kullanamiyodum kaç gündür deli olmuştum yaaaaa bugün hallettim yupiiiiii![]()
Sen niye takmıyorsun benitelefondan yazarken smileyleri kullanamiyodum kaç gündür deli olmuştum yaaaaa bugün hallettim yupiiiiii![]()
Suikastim var merak etmeyin nevos hanimmmmm zamanini bekliyorum siz meraklanmayinNe yapıyorsunuz tolin HanımTopiğe karşı bir suikastiniz yok galiba
Kalabalığı görünce korktun değil mi
Telefondan ben de smile kullanamıyorum bildiklerimi ekliyorum oda her mesaja uymuyorBunu öğrendim
oda sana karşı iyi oluyor
![]()
Suikastim var merak etmeyin nevos hanimmmmm zamanini bekliyorum siz meraklanmayintelefondan nasıl kullanamiyosun smilei eğer benimki gibiyse çözümünü soyleyim bende smileye tıklayınca yazıp hemen geri siliyodu seninkide oylemi?
Takamadim pampa klavyeden dolayıSen niye takmıyorsun beni![]()
İcraatı gorecen sen hic meraklanmaLaf çok icraat yok
Canım benim telefon tarihi eser çözümü zorBirkaç hafta içinde yenisini alacağım o zaman beceremezsem sana başvururum
![]()
Tamam o zaman affettimTakamadim pampa klavyeden dolayı![]()
Ha ha affetmeseydin seni direk hainler listesine alirdimTamam o zaman affettim![]()
Şimdi nerdeyim kiHa ha affetmeseydin seni direk hainler listesine alirdim![]()
Yanaklarını sıkmak istiyorum arada var mı öyle bir imkanımİcraatı gorecen sen hic meraklanmahimm peki o zaman
![]()
Sikabilirsin tabiki herşey serbestttYanaklarını sıkmak istiyorum arada var mı öyle bir imkanım![]()
Ben hangi listedeyimHa ha affetmeseydin seni direk hainler listesine alirdim![]()
Bende acıktım, kocam geldi yemeğe gidiyorumAcıktıııım.![]()