Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Kar çokmu .burda çıkarmıyor kimse arabasını.Alışık değiliz kara.
Dün gece kar yağdı canım sabahta vardı ama öğlen hepsi eridiHatta oğlumla öğlen kızları almaya gittik dışarı çıkınca ağlamaya başladı karlar erimiş ben kar göremiyecekmiyim diye

Yapaydın ya çok zevkli olabilir aslında hain görümcek.

Düz bot vardı ama kalktım gene gene düştüm.
Aynı şehirlerde değilizAyrıca aynı yaşlardayız herkesin kendi hayatı beni ilgilendirmez..Onlar bana yapar ben birşey yapamam
Alışkın değilsin buza,kara

Dün gece kar yağdı canım sabahta vardı ama öğlen hepsi eridiHatta oğlumla öğlen kızları almaya gittik dışarı çıkınca ağlamaya başladı karlar erimiş ben kar göremiyecekmiyim diye
Biz doyduk kara oynadıda sesi cıkmıyo ama sıkıldı evde bakalım okulda yok .sarıyo arada bana .

Aynı şehirlerde değilizAyrıca aynı yaşlardayız herkesin kendi hayatı beni ilgilendirmez..Onlar bana yapar ben birşey yapamam
Alışkın değilsin buza,kara
Bak sen şu görümcelere.Bulmuşlar senin gibi yengeyi de.

Yeğenimde 3 yaşında pembe kar yağsın diye üzülüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…