- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Çok sevindim canim Allah anali babalı büyütsünEveeet amiiin inşallah cancazim
Guzummm iyyiz cok sukuur
amiiin inşallah canim
Hoşbuldum Nevoş.İyiyim.Ablamdaydım yeni geldim eve.Sen nasılsın?HoşgeldinNehaber
Ondan geçiktinHoşbuldum Nevoş.İyiyim.Ablamdaydım yeni geldim eve.Sen nasılsın?
Evet canım ondan geciktim.Kar geldi yani sizin oralara da.Ondan geçiktinBen de iyiyim canım sağol
Kar yağıyor bakalım tutacak mı bu sefer
Sizin orda hava nasıl
Nerede ana yemek.Bezelyeli pilav yapıyorum, salata, yanına birşeye gerek yok demi?
O atkıyla bereyi bana ver diyorumEvet canım ondan geciktim.Kar geldi yani sizin oralara da.Burası buz gibi.Fırtına da vardı bugün.Kuru soğuk var.
Daha ne yapayım ya.. şükretsin onu bulamayanlarda varNerede ana yemek.Bir de yanına birşeye gerek var mı diye soruyor.
Onlar benim.O atkıyla bereyi bana ver diyorum
Bu yıl çok soğuk gidiyorEvet canım ondan geciktim.Kar geldi yani sizin oralara da.Burası buz gibi.Fırtına da vardı bugün.Kuru soğuk var.
Sen iyisine rastlamışsın.Daha ne yapayım ya.. şükretsin onu bulamayanlarda var
Haklısın onu bulamayan yapamayanlarda varDaha ne yapayım ya.. şükretsin onu bulamayanlarda var
Sen çalıştığın için biliyorsunSen iyisine rastlamışsın.Ben işten gelsem önüme kuru pilav konsa hiç memnun olmazdım. Çalışanlar sulu yemeği tercih eder genelde kuru yedikleri için.
Demi yani :))Haklısın onu bulamayan yapamayanlarda var
Yok ben sevmiyorum üşümeyi.Ben şefim
Sen üşüsende olur
Evet komşuların su saatleri donmuş susuz kaldılar.Deniz çok dalgalı.Onun da soğuğu var tabi.Bu yıl çok soğuk gidiyorKuru soğuk dışarda herşey donuyor..
Sizin denizden dolayı daha serttir
Vardır mutlakaDemi yani :))
Kim yapamıyor?
Tatil bugün, ayrıca beğenmiyorsa aşçı tutsunSen iyisine rastlamışsın.Ben işten gelsem önüme kuru pilav konsa hiç memnun olmazdım. Çalışanlar sulu yemeği tercih eder genelde kuru yedikleri için.
Eşim geçen bir yere gidiyordu kızların okul çantaları kapının önünde sabah kolay olsun diye alıp arabaya götürdü ben hiç bakmadımYok ben sevmiyorum üşümeyi.
Evet komşuların su saatleri donmuş susuz kaldılar.Deniz çok dalgalı.Onun da soğuğu var tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?