Tabi bu soğukta çok zor olmuşturValla öyle. Bizim evin olduğu bölgede dogalgaz hattı yok. Geneli elektrik sobasiyla isiniyo. Elektrik tüm gün yoktu nerdeyse donduk valla
Daha net bişey yok. Insallah geliriz canim ya çok istiyorum ben
Evet alışkanlık yaptı artık.akşam olsunda şef beni yolsun diye bekliyon demi
O kötü olmuş da sakin ol. Yapacak bir şey yok
Evet yaa çok sinir bozucu,nerdeyse tüm sehirin elektirigini kestiler hemde. Aaa ne zamana aldin? Tüm tatil orda misiniz?Tabi bu soğukta çok zor olmuşturNe saçmalık bu havada elektrik kesintisi
Tamam canım inşaallahBen gidiş dönüş biletini aldım
Üzülme daha çooook kemer sahibi olurumEvet alışkanlık yaptı artık.Kemeri kaybedersen büyük bir boşluk olacak hayatımda.
İyi bari.Sağlam bir firmadan alın.Eşin seninle uğraşmayı seviyor.Eşim gelmeyecek canım otobüsle gideceğizEşim dalga geçiyor arabayı al git
Sorumsuzluk vallahiEvet yaa çok sinir bozucu,nerdeyse tüm sehirin elektirigini kestiler hemde. Aaa ne zamana aldin? Tüm tatil orda misiniz?
Ol ol yoksa biz kepçeyi özleriz.Üzülme daha çooook kemer sahibi olurum
Ama dikkat et devran dönmesinAlışmış
VaayyySorumsuzluk vallahiBu soğukta iş çıkartıyorlar
23 Ocak gidiş - 07 şubat dönüş
Ne yapayım canım burda çok bunaldık babam hasta benim dört gözle bizi bekliyor hem biraz gideyim faydam olsunVaayyybiz gelirsek arabayla geliriz canim
Çok büyük problem vardı demekki elektrik hatlarında.Ama bu soğukta kötü olmuş.Evet yaa çok sinir bozucu,nerdeyse tüm sehirin elektirigini kestiler hemde. Aaa ne zamana aldin? Tüm tatil orda misiniz?
Git tabi canım.Yaşlandıkça daha çok ilgi istiyorlar.Sizi de özlüyorlardır.Eşinin işi dolayısıyla gelmediğini sanmıştım.Ne yapayım canım burda çok bunaldık babam hasta benim dört gözle bizi bekliyor hem biraz gideyim faydam olsun
Eşimde gelmek istemiyorAnnesini özlememiş
Iyi yapiyorsun canimNe yapayım canım burda çok bunaldık babam hasta benim dört gözle bizi bekliyor hem biraz gideyim faydam olsun
Eşimde gelmek istemiyorAnnesini özlememiş
Ya bilemiyorum ki nedenini. Elektrik olmadan bir hicmisiz meğer. Ise gidiyoruz makinalarelektrikli calisamiyoruz,eve geliyoruz soba elektrikli isinamiyoruzÇok büyük problem vardı demekki elektrik hatlarında.Ama bu soğukta kötü olmuş.
Evet canım babam dayanamıyor.Git tabi canım.Yaşlandıkça daha çok ilgi istiyorlar.Sizi de özlüyorlardır.Eşinin işi dolayısıyla gelmediğini sanmıştım.Gidince annene söylicem de.
Bu ne özgüven arkadaş.Arayı çok açmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?