Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Valla öyle. Bizim evin olduğu bölgede dogalgaz hattı yok. Geneli elektrik sobasiyla isiniyo. Elektrik tüm gün yoktu nerdeyse donduk valla

Daha net bişey yok. Insallah geliriz canim ya çok istiyorum ben
Tabi bu soğukta çok zor olmuşturNe saçmalık bu havada elektrik kesintisi
Tamam canım inşaallahBen gidiş dönüş biletini aldım

akşam olsunda şef beni yolsun diye bekliyon demi
O kötü olmuş da sakin ol. Yapacak bir şey yok
Evet alışkanlık yaptı artık.Kemeri kaybedersen büyük bir boşluk olacak hayatımda.

Tabi bu soğukta çok zor olmuşturNe saçmalık bu havada elektrik kesintisi
Tamam canım inşaallahBen gidiş dönüş biletini aldım
Evet yaa çok sinir bozucu,nerdeyse tüm sehirin elektirigini kestiler hemde. Aaa ne zamana aldin? Tüm tatil orda misiniz?

Evet yaa çok sinir bozucu,nerdeyse tüm sehirin elektirigini kestiler hemde. Aaa ne zamana aldin? Tüm tatil orda misiniz?
Çok büyük problem vardı demekki elektrik hatlarında.Ama bu soğukta kötü olmuş.

Ne yapayım canım burda çok bunaldık babam hasta benim dört gözle bizi bekliyor hem biraz gideyim faydam olsun
Eşimde gelmek istemiyor Annesini özlememiş
Git tabi canım.Yaşlandıkça daha çok ilgi istiyorlar.Sizi de özlüyorlardır.Eşinin işi dolayısıyla gelmediğini sanmıştım.Gidince annene söylicem de.

Ne yapayım canım burda çok bunaldık babam hasta benim dört gözle bizi bekliyor hem biraz gideyim faydam olsun
Eşimde gelmek istemiyor Annesini özlememiş
Iyi yapiyorsun canim esinin annesiniozlememesi seni neden bu kadarmutlu ediyor hain nevos

Çok büyük problem vardı demekki elektrik hatlarında.Ama bu soğukta kötü olmuş.
Ya bilemiyorum ki nedenini. Elektrik olmadan bir hicmisiz meğer. Ise gidiyoruz makinalarelektrikli calisamiyoruz,eve geliyoruz soba elektrikli isinamiyoruz

Git tabi canım.Yaşlandıkça daha çok ilgi istiyorlar.Sizi de özlüyorlardır.Eşinin işi dolayısıyla gelmediğini sanmıştım.Gidince annene söylicem de.
Evet canım babam dayanamıyor.Annemin yardıma ihtiyacıda var.Yok canım izin istese alabilir.Gelmek istemiyorGidip söyleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…