Mutlu olduğumu nerden çıkardınIyi yapiyorsun canimesinin annesiniozlememesi seni neden bu kadarmutlu ediyor hain nevos
Ya bilemiyorum ki nedenini. Elektrik olmadan bir hicmisiz meğer. Ise gidiyoruz makinalarelektrikli calisamiyoruz,eve geliyoruz soba elektrikli isinamiyoruz
gecmis olsun abla , allah acil sifalar versin.Ne yapayım canım burda çok bunaldık babam hasta benim dört gözle bizi bekliyor hem biraz gideyim faydam olsun
Eşimde gelmek istemiyorAnnesini özlememiş
NevooosssssMutlu olduğumu nerden çıkardın
Şefim bundan sonraki kategoride bomba gibi geliyorsun değil miArayı çok açmam
Kizzz biskreemmm nörüyoonnngecmis olsun abla , allah acil sifalar versin.
Bu arada herkese iyi aksamlar
Çok sağol canımgecmis olsun abla , allah acil sifalar versin.
Bu arada herkese iyi aksamlar
Ne ya yarışmaya katılıyorum kendime güvenmeyeyim miBu ne özgüven arkadaş.
Kaçırdım ben onu geçmiş olsunÇok sağol canım
Hoşgeldin nasıl oldun
Evet elektrik ve su olmayınca hayat duruyor.Eskiden katalitik sobalar vardı beğenmeyip attık bir köşeye bak olsaydı onunla ısınırdınız.Sıcak su torbası al bir tane.Ya bilemiyorum ki nedenini. Elektrik olmadan bir hicmisiz meğer. Ise gidiyoruz makinalarelektrikli calisamiyoruz,eve geliyoruz soba elektrikli isinamiyoruz
Canım yeni birşey değil 4 yıldır yürüyemiyor haliyle yardıma ihtiyaçları varKaçırdım ben onu geçmiş olsun
Kategoriye bağlıŞefim bundan sonraki kategoride bomba gibi geliyorsun değil mi
HahahahaBanane özlememiş işte
sıkılıyorum harbicimKizzz biskreemmm nörüyoonnn
hosbuldum ablacımÇok sağol canım
Hoşgeldin nasıl oldun
O zaman fazla atmaKategoriye bağlı
Onu böyle durumlarda benimkide söylüyorHahahahanevosçok güldüm yaa eşimde diyoki senin bu kadar gulmen hayra alamet değil beni mi cekistiriyosun
Kategoriyi beğenmezsem öyle diycemO zaman fazla atmaBeni biraz özleyin diye kıvırabilirsin
dogru valla.Var torbam o olmasa bitmiştim zatenEvet elektrik ve su olmayınca hayat duruyor.Eskiden katalitik sobalar vardı beğenmeyip attık bir köşeye bak olsaydı onunla ısınırdınız.Sıcak su torbası al bir tane.
Allah kolaylık versin canımsıkılıyorum harbicim
hosbuldum ablacım
yatıyorum 2bucuk ay daha yatıs :)
Sonunda ortada kalmak da var ne güvenecem.Ne ya yarışmaya katılıyorum kendime güvenmeyeyim mi
Banane özlememiş işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?