Benimki anlıyor. Bi kere baktı,ben kızdım ne takip ediyosun diyeBenimki biliyorAma hiç bakmadı Anlamıyor çok fazla
Evet bundan anlıyoruz ki Malatya`lılar yemeğe çok düşkün.
Canım topiğe hep Malatyalılar geliyor ben ne yapayımAma anlayın bizim toprakta birşey var
Bakarlar tabi merak etmez olurlar mıBenimki anlıyor. Bi kere baktı,ben kızdım ne takip ediyosun diyee merak ettim sen çok guluyosun dedi o sırada eşimin dedikodusunu yapiyodum yakalandim bak diyo yanilmadim bir daha bakmam dedi ama olsun ben temkinli olayım anasini çok cekistirmeyeyim
Yemek yapmaya diyelim birdeEvet bundan anlıyoruz ki Malatya`lılar yemeğe çok düşkün.
Eminim bakıyordur çoğu zaman.Benimki anlıyor. Bi kere baktı,ben kızdım ne takip ediyosun diyee merak ettim sen çok guluyosun dedi o sırada eşimin dedikodusunu yapiyodum yakalandim bak diyo yanilmadim bir daha bakmam dedi ama olsun ben temkinli olayım anasini çok cekistirmeyeyim
Aynen ya temkinli olmakta fayda varBakarlar tabi merak etmez olurlar mıBenim hep açık tarayıcıya sağ tıklayınca pcde açılıyor
Tabi canım hiç gerek yok tanıdık falan çıkar veya öğrenilir takip edilir sonra la başına belayı
baksin capkinlik yapmiyoz sonuçtaEminim bakıyordur çoğu zaman.Enişte saygılar. Harbi seni çok seviyor.
Hahahah
Bu nasıl bir aşktır kardeşim bıktık dinle dinle nereye kadar
Evet yemek yapmaya da düşkünler.Yemek yapmaya diyelim birde
Bayağı kalabalıklaşıyor hemşolarım
Bizde sahiden hemşom olduğunu bilmeyenler bu kadın herkese hemşo diyor diyecekler
Aynen canım ben ondan pek birşey anlatmıyorum gerçi anlatacak birşey yokAynen ya temkinli olmakta fayda var
baksin capkinlik yapmiyoz sonuçta
Hahahah
AhahAynen canım ben ondan pek birşey anlatmıyorum gerçi anlatacak birşey yok
Tamam anladık seviyorsun ama bizde sıkıldık senin aşkından ne yapalım yani
Bundan sonra çok fazla dillendirme lütfenAhahseviyoz söylüyoz
Hiç yani Leyla ile Mecnun`musunuz kardeşim.
Bu nasıl bir aşktır kardeşim bıktık dinle dinle nereye kadar
Olur mu canım hiç.Peki ışığımdan rahatsız oluyor musun
Bundan sonra çok fazla dillendirme lütfen
Tamam abartmayalim totosu kalkmasinHiç yani Leyla ile Mecnun`musunuz kardeşim.
Tamam abartmayalim totosu kalkmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?