Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Selamlarr
Gene bi yarısma daha baslamis şurda yarisma gordugumde sanki yeteneksizligime inat gibi katiliyorum hemde 1.olcakmisim gibi hevesle ama sonuc husran sunuda soylemeden gecemicem en son katildigim makarnalarda 4 oy aldim artik insanlara söylemeye,yarismaya katilmaya utaniyorum

Ama heran bi cilginlik yapip katilabilirim daha zaman varmis

Böyle düşünme lütfen, 1.olmak, emek, yetenek ve bunların yanında şans işi.
Denemeye devam et bence. Hem 1.olmasakta eğleniyoruz, yeni şeyler öğreniyoruz

Canım ne olur öyle düşünmeYarışmada sadece 1 kişi 1. oluyorDiğerleri başarısız veya iyi olmadığı için oy almıyor değil
Çılgınlık yapmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz

Selam canım asıl senden ne haber. Cadın nasıl
Cadim suan uyuyor iyi maşallah bi skintimiz yok ama altinin acilmasina ustunun cikarilmasina sinirleniyo bide emerken bazen tutamiyor tekrar alamayinca sinirlenip agliyor o an kotu oluyor simdilik bole bakalim ilerde nasil olcak benimde tek dikis agrim var bide bugun iyce sutum geldi goguslerim agriyor hepsini bitiremedi icin iste bole gece de cok ole bi skinti yapmiyor 3saat falan uyuyor sonra baya uyumuyoruz ne zaman doyarsa o zaman karnimin ustune yatmayi ozlemisim bide acayip acikiyorum hamileyken bu kadar yememisimdir

verinn gaziii
saka yapiyorum tabiki daha once katildiklarimda da 1.olma gibi hic bi hirsim yoktu maksat eglenmekti ki ben gercekten cok egleniyorum yanliz bide yarismalardan sonraki mutfagin perde arkasi yarismasi olursa iste ozman ben 1. olurum bunda cok iddaliyim herseyin fotografini cekeyim derken o mutfagimin halini gormelisiniz

Birazcik baktimda bu sefer de gercekten yarismaci arkadaslarim cok iyi seyler cikartmislar yani ben simdiden 1. sectim nicklere hic bakmadim bilmiyorum siz katiliyormusunuz ama kurabiyeler sahane gozukuyor

MaşaallahAdı ne oldu

Yok canım gaz vermiyoruzSahiden çok güzel tarifler var seçim yapmak çok zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…