- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
bunlarda bişiymii kafadan kontağımm benn benim birinciiiHeyyyytttt ben dururken birinci olmazsın,kalp,şeker,tansiyon,taşikardi,alerji,astım hastasıyım sıra sana gelmez ayağını denk al
ama ben
bihteriniiii bihteriniiii
Ben ölücüyüm ozaman yaaaa.
bunlarda bişiymii kafadan kontağımm benn benim birinciii Eki Görüntüle 1371108 işte okadarrrrrrrrrr....
Ay kız öldümde ayakkabıları kapıya koydunuz sandım.Cumartesi bu maskülen ayakkabıyı aldım hanımlar,şimdi bunlar modaya,pekte rahat yürümelik ..
Rengi siyah rugan..
Eki Görüntüle 1371119
Bunuda geçenlerde almıştım bordo renk.
Eki Görüntüle 1371121
Ay kız öldümde ayakkabıları kapıya koydunuz sandım.
Birincilik cok güzel onuda almaGüzel olmadığı içiğn aldıydımm
Birincilik cok güzel onuda alma
pink gibi sende gezersin kemerimde kemerimAlacam yedirtmem kimseye
pink gibi sende gezersin kemerimde kemerim
doğmuşş bebişş hayırlı olsun canım cumartesi pazar girmediğim için yeni gördüm sağlıkla huzurla büyüt evladınıı.. ne güzel kokar şimdi oooSimdi gidiyorum gelirim yine opuldunuuuz
bencede valla sonuncuda olsam önemli değil eğleniyoruz şurdaa katıl lütfennCanım ne olur öyle düşünmeYarışmada sadece 1 kişi 1. oluyor Diğerleri başarısız veya iyi olmadığı için oy almıyor değil
Çılgınlık yapmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz
valla sana kolay gelsin bayağıo işin var senin canımcımm..Hafta sonu olduğu için olmadı galiba en geç Pazartesi devam ederiz
Resimleri tarihe göre sıralayıp düzenleyeceğim15 tarifle bile zor olmuştu
Meyra'cım ben çıkıyorum sana iyi geceler
bana veerrrrrPinkonun havasını alacaz az kaldı,yok ben yapmam yaa,sıramı başkasına veririm
Benim resimler hazırvalla sana kolay gelsin bayağıo işin var senin canımcımm..
Önemli değil canımBen gece uyumuş kalmışım nevoşum kusura bakma, oyuzden yeni gördüm mesajını.
Allaha emanetsiniz öpüyorum.
HELAL OLSUN nasıl bir kadınsın senn hem anasın hem 3 çocuk eş polis canımcımm helal olsun sana yeminlen benden daha çok çalışıyon senn..Benim resimler hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?