- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
Merhaba bu kategorimiz Kurabiyeler
Kurabiyenizi detaylı olarak resim çekerek yapıyorsunuz.Daha sonra tarif ve resimler ile konu açıyorsunuz..
Bu sayfanın alt kısmında örnek konular var..
Konuda buraya açılacak
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Allah razı olsun canim amin inşallah oyle valla miiisss gibidoğmuşş bebişş hayırlı olsun canım cumartesi pazar girmediğim için yeni gördüm sağlıkla huzurla büyüt evladınıı.. ne güzel kokar şimdi ooo
Amin inşallah evet amcamizin esini kaybettikAllah analı babalı buyutsun cnm, aıleden bırınımı kaybettınız basınız sagolsun..
saol ablam amcamizin esini kaybettikBaşınız sağolsun,vefat eden kimdi..
Allah razı olsun canim amin inşallah oyle valla miiisss gibi
Amin inşallah evet amcamizin esini kaybettik
saol ablam amcamizin esini kaybettik
Şimdiye kadar farketmemeniz çok üzücüayy hemen katılıyorum bende nu hafta içi gönderirim resimleri :) çok heyecanlı yahu ben neden görmedim daha önce bunuKitap kurdu bölümünden kafamı çıkarmam gerek sanırım
Başınız sağolsun.Rabbim sabır versin.Allah razı olsun canim amin inşallah oyle valla miiisss gibi
Amin inşallah evet amcamizin esini kaybettik
saol ablam amcamizin esini kaybettik
Şimdiye kadar farketmemeniz çok üzücüBundan sonra hep bekliyoruz
23 Ocak
İyi çok şükür ne güzel yapmışsın AblamNevoşşş bizim kopçayı aradım görüştük,iyiymiş doğumuda rahat geçmiş ..
İyi çok şükür ne güzel yapmışsın Ablam
topiğin ağası geldı genclerrr
ahahhahahhaha kımse yokken bol bol atıp tutiim bariHoşgeldin
Yemek saati böcüküm, bu saatte boş topiğe atar yaparsın anca
Nene gelince sen kaciynn ama yokke at tuttnene nerde neneyi getirin bana hain neneeeeeee
ooooo kriz hanımmmmm gordum burda ben banlıyken baya göbek attınız hainler listesindesiniz haberınız olsunNene gelince sen kaciynn ama yokke at tutt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?