- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pis hainler sen yokken çok mutlu oldular tolingilimmegimmmmm![]()
Hecc kriz diyen yok hemi pekii meg hanimm ole olsunntoliiiiin![]()
pempe kalpli donları senmı yolladın yoksabak hala ne diyiy yaa kis banlaninca ne gobek aticam okadar sana mahpus damlarinda don neyin yolladim![]()
gordum megım sen meraklanma ıkımız el ele verıp hepsını havaya ucurucazPis hainler sen yokken çok mutlu oldular tolingilimKızdım onlara çok
Kriz ne be sen Duygu'sun bi kereHecc kriz diyen yok hemi pekii meg hanimm ole olsunn
Nassı uçurucaz uçamaz onlar 1000er kglar her birigordum megım sen meraklanma ıkımız el ele verıp hepsını havaya ucurucaz![]()
yok benimki gurbaga desenliydipempe kalpli donları senmı yolladın yoksa![]()
evet haklısın ya hepsı sısko onların nevos o resımdekının 3 katı ben gordum fotografa sıgmamıstıNassı uçurucaz uçamaz onlar 1000er kglar her biri![]()
Ozaman duygu diye cigirrrKriz ne be sen Duygu'sun bi kere![]()
heeee tamam o zaman o pempe kalplıler nenemın yolladıgı donlardıyok benimki gurbaga desenliydi![]()
Ayhhh oldum gulmektennn nevos valla senii yirtacakevet haklısın ya hepsı sısko onların nevos o resımdekının 3 katı ben gordum fotografa sıgmamıstı![]()
nevos su an yemek hazırlıyodur o gelınceye kadar ben ucarım burdanAyhhh oldum gulmektennn nevos valla senii yirtacak![]()
Fotolara çookk güldüm amaevet haklısın ya hepsı sısko onların nevos o resımdekının 3 katı ben gordum fotografa sıgmamıstı![]()
nevos su an yemek hazırlıyodur o gelınceye kadar ben ucarım burdan![]()
evet yenı fotolar bulma lazım bızım kızlar o fotolardan sonra baya kılo almıslardırFotolara çookk güldüm ama
Ne çatlak bişeysin sen
Yeni fotolar bulalım da güncelleyelim kızların son hallerini![]()
Hain pinkyNevoşşş Röportajları kazene okut, kemer bende kalsın
Yarışmaya yeni bir boyut kazandırdım![]()
Neden hainmişim, banane banane, ben taktım diye kıymete bindi bu kadarHain pinky![]()