- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Cidden yaaa keramet sendeymişNeden hainmişim, banane banane, ben taktım diye kıymete bindi bu kadar
Rekor sayıya ulaştık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cidden yaaa keramet sendeymişNeden hainmişim, banane banane, ben taktım diye kıymete bindi bu kadar
Rekor sayıya ulaştık![]()
Cidden yaaa keramet sendeymiş![]()
Evet ben kilolu olabilirim en azından güzel ve sevimliyim sen zayıf ama çok çirkinsin bunu ne yapacağızevet haklısın ya hepsı sısko onların nevos o resımdekının 3 katı ben gordum fotografa sıgmamıstı![]()
ooooo nevoş genclık resmınımı koydun buraya ahhahahhahahEvet ben kilolu olabilirim en azından güzel ve sevimliyim sen zayıf ama çok çirkinsin bunu ne yapacağız
Eki Görüntüle 1372224
Yok canım keşke bu kadar çirkin olsaydımooooo nevoş genclık resmınımı koydun buraya ahhahahhahah![]()
allah allah bu hatun hic bana benzemiyy amaYok canım keşke bu kadar çirkin olsaydımSenin resmini ekledim geçen bana yollamıştın ya
![]()
Ayyyyy sütüm kacacakti içime içime tövbeeee tolin sen neymişsin yaaaEvet ben kilolu olabilirim en azından güzel ve sevimliyim sen zayıf ama çok çirkinsin bunu ne yapacağız
Eki Görüntüle 1372224
Evet makyaj yapınca biraz güzelleşmişsinallah allah bu hatun hic bana benzemiyy amasen iyice nene oldun fotoları karıstırıyosun
![]()
Çok güzel hatun değil miAyyyyy sütüm kacacakti içime içime tövbeeee tolin sen neymişsin yaaa![]()
Ayyyyy sütüm kacacakti içime içime tövbeeee tolin sen neymişsin yaaa![]()
ben dünyanın en gözel garısıyamEvet makyaj yapınca biraz güzelleşmişsin![]()
Bayıldım ciddi ciddi bayıldımÇok güzel hatun değil mi![]()
Ahh bilmezmiyizben dünyanın en gözel garısıyam![]()
ben dünyanın en gözel garısıyam![]()
BUgün hiç görmedimHarbiden haberiniz var mi m? Gelmedi merak ettimde
Çok kıskandın değil miBayıldım ciddi ciddi bayıldım![]()
nevosssss sen bana estetik yaptıracagına once kendıne liposaction yaptırıp yaglarından kurtul sendekı yaglarla afrıkadakı aclar doyar beaaaAhh bilmezmiyizEstetik masraflarını karşılayacağız merak etme
Gerçi çok para gerekir
![]()
Ne diye bu kadar üstüne geliyorlar senin tolin. Sen gibi uslu nazik sevecen bir hanımefendi ye. ..ben dünyanın en gözel garısıyam![]()
herzamanki halimıztolin geneis basinda![]()
hay agzın bal yesın dombık bu haınler varya hergun topıkte sıkıstırıyolar benıNe diye bu kadar üstüne geliyorlar senin tolin. Sen gibi uslu nazik sevecen bir hanımefendi ye. ..![]()
Vergazi ver gaziNe diye bu kadar üstüne geliyorlar senin tolin. Sen gibi uslu nazik sevecen bir hanımefendi ye. ..![]()